header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor LED’s met hoge helderheid zal tegen 2032 USD 17,2 miljard aantikken met een CAGR van 9,7%.

Nov 9, 2023 8:00 PM ET

Hoge helderheid LED-marktanalyse

De wereldwijde markt voor LED’s met hoge helderheid zal 17,2 miljard USD bereiken met een CAGR van 9,7% tegen 2032, volgens het laatste rapport van Market Research Future.

Drivers

Toenemende behoefte aan duurzame verlichtingsoplossingen om de marktgroei te stimuleren

De groeiende behoefte aan duurzame en energiezuinige verlichtingsoplossingen zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. Dit komt door de toenemende bezorgdheid over de hogere koolstofuitstoot. Daarnaast geven gunstige overheidsinitiatieven voor energiebesparing en groene bouwpraktijken een impuls aan de markt.

Kansen

Voorkeur voor traditionele gloeilampen biedt robuuste kansen

De voorkeur voor LED-lampen met hoge helderheid boven traditionele gloeilampen zal lucratieve kansen bieden voor de LED-markt voor hoge helderheid in de verwachte periode. De zeer heldere LED-lampen zijn efficiënter dan andere vormen van gloeilampen. Bovendien zijn ze robuust, waardoor ze een langere levensduur hebben dan traditionele gloeilampen. Ook zijn dit efficiënte verlichtingsbronnen, die helpen bij het besparen van ongeveer 70% energie in vergelijking met de traditionele gloeilampen. Al deze eigenschappen voorspellen veel goeds voor de groei van de markt.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge initiële kosten als marktbeperking

De hoge initiële kosten van LED-lampen met een hoge helderheid en een efficiënte werking bij omgevingstemperaturen kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Daarnaast kan het COVID-19 effect de markt voor LED lampen met hoge helderheid ook belemmeren vanwege verstoringen in de toeleveringsketen en productiestops.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7167

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de industrie die worden geprofileerd in het rapport over de wereldwijde markt voor LED’s met hoge helderheid zijn onder andere

  • Epistar Corporation,
  • Cree Inc,
  • Lumileds Holding B.V.,
  • Moritex Corporation,
  • Samsung Electronics Co Ltd,
  • Seoul Semiconductor,
  • Osram Opto Semiconductors GmbH,
  • American Bright Optoelectronics Corps,
  • Nichia Corporation,
  • Toyoda Gosei.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor zeer heldere LED’s is onderverdeeld op basis van toepassing.

Per toepassing zullen signalen en bewegwijzering de markt leiden in de prognoseperiode vanwege de mogelijkheid om meerdere kleuren te produceren in combinatie met het lage energieverbruik.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7167

Regionale analyse

APAC aan het hoofd van de markt voor LED’s met hoge helderheid

De APAC-regio zal de markt voor LED’s met hoge helderheid tijdens de prognoseperiode leiden. De meeste opkomende economieën, namelijk Thailand, Indonesië, Maleisië, Vietnam, Rusland en India ondersteunen de installatie van LED buitenverlichting en overheidswetgeving in verband met dergelijke installaties. Bovendien hebben de toegenomen overheidsuitgaven voor LED-bestellingen de toename van HB-LED in Aziatische landen, met name India, geholpen. De regio zal een stijgende groei ervaren voor de toename van de behoefte aan LED’s met een hogere levensduur.

Europa heeft een bewonderenswaardige groei in de markt voor LED’s met hoge helderheid

Europa zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei doormaken in de markt voor LED’s met hoge helderheid vanwege de toenemende behoefte aan vervanging van oude lampen. De mobiele en automobielsectoren stimuleren de marktgroei. Duitsland heeft het grootste marktaandeel, terwijl het Verenigd Koninkrijk de snelst groeiende markt voor zeer heldere LED’s in de regio is.

Lees meer artikelen-

Gereviseerde elektronicamarkt

Markt voor onderwater akoestische communicatie

Markt voor uitlaatgassensoren op afstand

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  High Brightness LED Market,High Brightness LED Market Size,High Brightness LED Market Trends