header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor NFC Chip zal tegen 2032 USD 11,837 miljard bereiken, met een CAGR van 18,86% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Nov 9, 2023 5:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de markt voor NFC-chips tegen 2032 USD 11,837 miljard bereiken met een CAGR van 18,86%.

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de industrie die in het NFC chip marktrapport worden geprofileerd zijn onder andere

  • Intel Corporation
  • Verifone Systems Inc.
  • MStar Semiconductor Inc.
  • Broadcom Corporation
  • STMicro-elektronica
  • Qualcomm Inc.
  • NXP Halfgeleiders
  • Ingenico Groep
  • SAMSUNG
  • Marvell Technology Group Ltd

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7723

Stuurprogramma’s

Toenemend gebruik van mobiele betalingen wereldwijd om de marktgroei te stimuleren

Het toenemende gebruik van mobiele betalingen wereldwijd zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Tegenwoordig gebruiken veel mensen hun smartphone voor het doen van betalingen en de NFC-technologie is in feite een belangrijke factor in deze trend. Smartphones die geschikt zijn voor NFC kunnen worden gebruikt voor het doen van betalingen bij de betaalautomaat, wat contactloze betalingen ondersteunt die veiliger en handiger zijn dan traditionele betaalmethoden of contant geld.

Kansen

Groeiende toepassing van IoT biedt lucratieve kansen

De groeiende toepassing van IoT zal lucratieve mogelijkheden bieden voor de NFC-chipmarkt in de prognoseperiode. IoT vereist veilige communicatie tussen de aangesloten apparaten met behulp van draadloze technologieën zoals NFC tags, lezers of chipsets.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge implementatiekosten die de markt afremmen

De hoge implementatiekosten en het korte bereik van gegevenslezing kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7723

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor NFC-chips is onderverdeeld op basis van sectoren en opslagcapaciteit.

Qua opslagcapaciteit zal 180 bytes de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

In verticale marktsegmenten zullen financiële instellingen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Als gevolg van de COVID-19 epidemie is er een toename van digitale betalingen, wat een noodzaak is geworden. De betalingsbedrijven waren getuige van een nieuw record van nieuwe inschrijvingen en verhoogde volumes op de online kanalen voor de pandemie die de traditionele betalingsmethoden verstoorde. Dit had een positieve invloed op de groei van de markt.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop van NFC Chip Markt

Noord-Amerika zal de NFC chip markt aanvoeren tijdens de prognose periode voor de ontwikkeling van datacenters samen met de lancering van 5G in de regio. De groei van de markt wordt gestimuleerd door het toenemende gebruik van betaalgateways, de toename van het aantal readerterminals in winkels en het gebruik van credit- en debitcards die geschikt zijn voor NFC. Daarnaast wordt de groei van de markt ook gestimuleerd door het toenemende gebruik van contactloze betaalsystemen en de groeiende behoefte aan veilige gegevensoverdracht. Fabrikanten van mobiele telefoons in Canada en de VS maken het ook eenvoudiger om toegang te krijgen tot de mobiele betalingstechnologie door deze in elke nieuwe mobiele telefoon op te nemen en de applicatie te laten functioneren in elke beschikbare mPayment-oplossing.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de NFC Chip Markt

De APAC regio zal een bewonderenswaardige groei doormaken in de NFC chip markt gedurende de prognose periode met een marktaandeel van 43% voor de toename van het aantal smartphone gebruikers en het groeiende gebruik van mobiele betaalsystemen. Daarnaast zorgt het gebruik van de NFC chip in POS systemen, krachtige NFC reader chips, smartphones en wearables in combinatie met de snelle uitbreiding van de regionale Fintech markt ook voor groei van de markt.

Gerelateerde rapporten:

Proces Spectroscopie Marktonderzoeksrapport- Voorspelling 2032

Thin Client-marktonderzoeksrapport – prognose 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor fijnstofmonitoring – wereldwijde prognose 2032

Ovengestuurde kristaloscillator OCXO markt onderzoeksrapport- Wereldwijde prognose 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  NFC chip market,NFC chip market Analysis,NFC chip market Growth