header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor oncologiegeneesmiddelen zal tegen 2032 448,6 miljard dollar bereiken met een CAGR van 14,20% | MRFR

Nov 9, 2023 3:00 PM ET

Oncologie marktonderzoeksrapport: Informatie per geneesmiddelenklasse (cytotoxische geneesmiddelen, doelgerichte geneesmiddelen, hormonale geneesmiddelen en andere), per therapie (chemotherapie, doelgerichte therapie en immunotherapie), per indicatie (longkanker, maagkanker, colorectale kanker, borstkanker, prostaatkanker en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor oncologische geneesmiddelen van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 14,20% registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan 448,6 miljard USD vertegenwoordigen.

De toegenomen incidentie en prevalentie van kanker zijn de drijvende kracht achter de groei van de markt voor oncologiegeneesmiddelen. De wereldwijde toename van kanker is een belangrijke factor achter de groei van de oncologiegeneesmiddelenindustrie. Naarmate de wereldbevolking groeit en veroudert, is kanker een belangrijk probleem voor de volksgezondheid geworden. De toenemende prevalentie van kanker kan worden toegeschreven aan een aantal oorzaken, waaronder veranderingen in de levensstijl van mensen, hun omgeving en hun genen.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12355

Risicofactoren voor kanker zijn onder andere tabaksgebruik, inactiviteit, slechte voeding en contact met kankerverwekkende stoffen. De toegenomen vraag naar kankertherapieën kan worden teruggevoerd op de toename van kankerincidentie die in verband wordt gebracht met veranderingen in leefpatronen, die op hun beurt weer in verband worden gebracht met verstedelijking en economische ontwikkeling. Kanker wordt nu ontdekt in vroegere, beter te genezen stadia dankzij de vooruitgang in screening en vroegtijdige opsporing. Als gevolg hiervan is er een groeiende behoefte aan oncologische behandelingen naarmate het aantal mensen met de diagnose kanker toeneemt.

Het aantal gevallen van kanker stijgt in ontwikkelingslanden als gevolg van de bevolkingsgroei, toegenomen verstedelijking en veranderende levensstijlen. Farmaceutische bedrijven leggen meer nadruk op deze regio’s, waardoor de vraag naar medicijnen tegen kanker daar toeneemt.

Segmentatie

De segmentatie van de markt voor oncologiegeneesmiddelen op basis van de medicijnklasse omvat cytotoxische geneesmiddelen, doelgerichte geneesmiddelen, hormonale geneesmiddelen en andere.

De segmentatie van de markt voor oncologiegeneesmiddelen op basis van therapie omvat chemotherapie, gerichte therapie en immunotherapie.

De segmentatie van de oncologiegeneesmiddelenmarkt op basis van indicatie omvat longkanker, maagkanker, colorectale kanker, borstkanker, prostaatkanker en andere.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: F. Hoffmann-La Roche Ltd., Genentech, Inc., Novartis AG, Pfizer Inc., Bristol Myers Squibb Company, GlaxoSmithKline plc., Eli Lilly and Company, AstraZeneca, Sanofi, Bayer AG, Merck & Co., Inc.

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft een grote patiëntenpopulatie en een hoge prevalentie van kanker, waardoor het de dominante markt is voor oncologiegeneesmiddelen. De regio heeft ook een goed ontwikkeld gezondheidszorgsysteem en hoge uitgaven voor gezondheidszorg. Noord-Amerika is wereldleider in de productie en marketing van medicijnen tegen kanker vanwege de vele farmaceutische bedrijven, onderzoeksinstituten en faciliteiten voor klinische proeven.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (135 pagina’s) over oncologische geneesmiddelen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/oncology-drugs-market-12355

Door het stijgende aantal kankergevallen, een vergrijzende bevolking en een toenemende interesse in geavanceerde behandelingen is de Europese industrie voor oncologiegeneesmiddelen momenteel de op één na grootste ter wereld. Bovendien was de Duitse markt voor oncologiegeneesmiddelen de grootste in Europa, terwijl die van het VK het meest dynamisch was.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor oncologiegeneesmiddelen in Azië-Pacific naar verwachting groeien met een hoge CAGR. Dit komt door verschillende factoren, waaronder de toenemende prevalentie van kanker, de vergrijzing van de bevolking en de grotere beschikbaarheid van medische behandelingen. Daarnaast nam de markt voor oncologiegeneesmiddelen in China het grootste deel van de totale industrie voor zijn rekening, terwijl de markt in India het snelst groeide in de regio Azië-Stille Oceaan.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Drug Discovery Services Market Research Report Information By Drug Type (Small Molecule Drug, Biologics), By Type (DMPK, Pharmaceutical Services, Others), By Therapeutic Area (Oncology, Others), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2032.

Genitourinary Drugs Market Research Report Information per ziekte (Urineweginfecties, Erectiele disfunctie, Hematurie, en anderen), product (Urologische, Hormonale therapie, en anderen), eindgebruiker (Ziekenhuizen, Super specialistische klinieken) – Marktvoorspelling tot 2032.

Infectieziekten Marktonderzoeksrapport Informatie Per Ziekte Type (Virale Ziekten, Bacteriële Ziekten, Schimmelziekten, Parasitaire Ziekten en andere), Behandeling (Antibiotica, Antivirale middelen, Antischimmelmiddelen, Antiparasitaire middelen en andere), Eindgebruiker (Ziekenhuizen & , Ambulante Zorg Centra en andere) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – Forecast tot 2030

AI-ondersteund radiologisch marktonderzoek rapport informatie per techniek (röntgenstralen, Magnetic Resonance Imaging (MRI), computertomografie (CT), positron emissie tomografie (PET), echografie en anderen), per toepassing (neurologie, mammografie, cardiovasculair, luchtwegen, longziekten, orthopedie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, centra voor diagnostische beeldvorming en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Diagnostic Imaging Services Market Research Report Information per procedure (computertomografie, MRI en röntgen), per toepassing (neurologie, oncologie en cardiologie), per dienstverlener (diagnostische centra, ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Oncology Drugs Market,Oncology Drugs Market Size,Oncology Drugs Market Share,Oncology Drugs Market Trends