header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor PCB’s met hoge dichtheid zal tegen 2032 USD 21.823,6 miljoen aanraken met een CAGR van 17,3%.

Nov 9, 2023 6:00 PM ET

High Density Interconnect PCB-marktanalyse

De wereldwijde PCB-markt met hoge dichtheid zal tegen 2032 USD 21.823,6 miljoen bereiken met een CAGR van 17,3%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

Drivers

Toenemende verkoop van consumentenelektronica stimuleert de marktgroei

De stijgende verkoop van consumentenelektronica en een aanzienlijke toename van de behoefte aan PCBS met hoge dichtheid in dergelijke toepassingen zullen de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. De consumentenelektronicasector wordt dus een vitale eindgebruikersmarkt voor de high-density technologie. Momenteel is de toepassing van dergelijke kaarten in consumentenelektronica zoals tablets, spelconsoles, slimme wearables, smartphones en andere apparaten inderdaad aanzienlijk. Met de groeiende behoefte aan en productie van dergelijke apparaten zal de markt zich dus waarschijnlijk verder ontwikkelen in de beoordelingsperiode.

Kansen

Toenemende toepassing van draagbare technologie biedt robuuste kansen

De toenemende toepassing van hoge dichtheid interconnectie PCB’s in draagbare technologie zal lucratieve kansen bieden voor de hoge dichtheid interconnectie PCB-markt in de prognoseperiode. Dankzij het lichte gewicht en de goede prestaties zijn de HDI-printplaten ideaal om de wearable-technologie van stroom te voorzien. Met slimme wearables, zoals smartwatches en fitnesstrackers, zijn verschillende hulpmiddelen voor het bijhouden van gezondheid en fitness beschikbaar.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge bouwkosten beperken de markt

De hoge bouwkosten in combinatie met de incompatibiliteit van de PCB’s met hoge interconnectiedichtheid met beperkte gebruikersinterfaceprogramma’s kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7290

Belangrijkste spelers

  • Eminente marktspelers geprofileerd in de wereldwijde hoge dichtheid interconnect PCB-markt rapport omvatten Unimicron,
  • Epec,
  • LLC,
  • TTM Technologies Inc,
  • RayMing Technology,
  • HiTech Circuits,
  • NCAB Group Corporation,
  • Millennium Circuits Limited,
  • Driepoottechnologie,
  • Zhen Ding Tech. Group Technology Holding Limited,
  • AKM Meadville,
  • Meiko Electronics Co,
  • Sierra Circuits Inc,
  • Compeq Manufacturing Co,
  • AT & S (Austria Technologie & Systemtechnik Aktiengesellschaft),
  • Advanced Circuits,
  • DAP Coroporation.

Marktsegmentatie

De wereldwijde PCB-markt met hoge interconnectiedichtheid is onderverdeeld op basis van toepassing en interconnectielagen.

Bij de interconnectielagen zullen alle lagen HDI de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Wat de toepassing betreft, zal de automobielsector de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De COVID-19 epidemie had gemengde gevolgen voor de high-density interconnect PCB-markt. In de beginfase werd de markt geconfronteerd met verstoringen in de toeleveringsketen, een daling van de vraag naar elektronische goederen en productievertragingen. Maar in een later stadium was er een toenemende behoefte aan elektronische componenten en apparaten ter ondersteuning van de gezondheidszorg, online onderwijs en werk op afstand, wat een positieve impact had.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7290

Regionale analyse

APAC leidt de markt voor hoge-dichtheid-interconnectieprintplaten

De APAC-regio zal de PCB-markt met hoge dichtheid tijdens de prognoseperiode aanvoeren vanwege het toenemende gebruik van HDI in sectoren als gezondheidszorg, consumentenelektronica en auto-industrie in Zuid-Korea, India en China. Naarmate de vraag van de westerse landen naar Aziatische consumentenelektronica steeg, groeide deze markt nog meer. Daarnaast heeft het stijgende besteedbare inkomen in de regio ook geleid tot een toename in het gebruik van huishoudelijke apparaten, wat de regionale markt gedurende de gehele beoordelingsperiode zal verbeteren.

Lees meer artikelen-

Markt voor verkooppuntterminals

markt voor sub-6ghz-ptp-en-ptmp-eigen oplossingen

Markt voor datacenterschakelaars

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  High Density Interconnect PCB Market