header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vouwbare schermen zal tegen 2032 38,4 miljard USD bereiken met een CAGR van 62,00%.

Nov 9, 2023 5:00 PM ET

Marktanalyse van opvouwbare beeldschermen

Volgens een recent rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor opvouwbare schermen tegen 2032 38,4 miljard USD bereiken met een CAGR van 62,00%.

Drivers

Groeiend gebruik van OLED-schermen in de auto-industrie stimuleert de marktgroei

Het groeiende gebruik van OLED-schermen in de auto-industrie zal de marktgroei in de voorspellingsperiode stimuleren. Toenemende toepassingen in auto’s zoals dashboarddisplays (media, instrumentenpanelen, & navigatie) en head-up displays stuwen de omzet van de opvouwbare displays omhoog.

Kansen

Toenemende behoefte aan consumentenelektronica biedt grote kansen

De groeiende behoefte aan consumentenelektronica zal tijdens de prognoseperiode lucratieve mogelijkheden bieden voor de markt van opvouwbare beeldschermen. De groeiende smart home-trend en de behoefte aan verbonden technologieën hebben de toepassing van verbonden en innovatieve oplossingen op het gebied van consumentenelektronica verhoogd en zo de groei van de markt gestimuleerd. Effectieve gegevensopslag wordt tegenwoordig inderdaad van vitaal belang nu veel kijkers gegevens consumeren van OTT-platforms zoals Netflix, Amazon en andere. De behoefte aan televisie vergroot dus de marktgroei voor opvouwbare beeldschermen.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten als marktbeperking

De hoge kosten van opvouwbare schermen, de COVID-19 impact en de incompatibiliteit van software & hardware kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7675

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de sector die in het rapport over de wereldwijde markt voor vouwbare beeldschermen worden geprofileerd, zijn Samsung Electronics Co., Ltd (Zuid-Korea), LG Display Co., Ltd (Zuid-Korea), BOE Technology Group Co. (China), Applied Materials, Inc. (VS), Royole Corporation (China), Semiconductor Energy Laboratory Co, Ltd (Japan), Tianma Microelectronics Co., Ltd (China), C3Nano, Inc. (VS), Altenergy Power System, Inc. (VS) en Visionox Technology Inc. (VS), 3M Company (VS), Apple Inc. (VS), Ares Materials, Inc. (VS), AGC Inc. (Japan), DuPont (VS), FUJIFILM Holdings Corporation (Japan), Huawei Technologies Co. Ltd (China), Kaneka Corporation (Japan), Kateeva, Inc. (VS), Konica Minolta, Inc. (Japan), LG Chem Ltd (Zuid-Korea), Light Polymers Inc. (VS), Microsoft Corporation (VS), Zeon Corp (Japan), Nissha Co Ltd (Japan), Nitto Denko Corporation (Japan), Schott NYC (VS), SKC Kolon PI Inc. (Zuid-Korea), Solip Tech Co, Ltd (Zuid-Korea), Sumitomo Chemical Co., Ltd (Japan) en Tosoh Corporation (Japan).

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt van vouwbare displays is onderverdeeld op basis van toepassing en displaytype.

Wat het displaytype betreft, zal OLED de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Wat betreft de toepassing zullen smartphones en tablets de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7675

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop van markt voor opvouwbare beeldschermen

Noord-Amerika zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode met een marktaandeel van 45,80%. Het grote gebruik van flexibele displays door de luchtvaartindustrie draagt bij aan de groei van de markt in de regio. De VS heeft het grootste marktaandeel, terwijl dat in Canada het snelst groeit. Bovendien wordt de groei van de markt gestimuleerd door de vroege adoptie van technisch geavanceerde en gedigitaliseerde producten in de Verenigde Staten, de toenemende koopkracht van de Amerikaanse burgers, het hoge besteedbare inkomen en initiatieven voor technologische ontwikkeling van Amerikaanse bedrijven zoals Microsoft en Apple.

Lees meer artikelen-

Markt voor onderwater akoestische communicatie

Slimme Robot Markt

IoT-chips markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Foldable Display Market,Foldable Display Market Share,Foldable Display Market Size