header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor digitale biomarkers zal tegen 2032 naar verwachting een waarde van USD 19,39 miljard overschrijden en groeien met een CAGR van 22,60%.

Nov 9, 2023 6:46 PM ET

Digital Biomarkers Market Research Report Information Per Type (Draagbare Toepassingen, Mobiele Toepassingen, Sensoren en Andere), Per Klinische Praktijk (Diagnostische Digitale Biomarkers, Monitoring Digitale Biomarkers, Voorspellende en Prognostische Digitale Biomarkers en Andere), Per Eindgebruik (Gezondheidszorgbedrijven, Gezondheidszorgaanbieders, Betalers en Andere) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En De Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling Tot 2032

De omvang van de markt voor digitale biomarkers zal naar verwachting stijgen van USD 3,8 miljard in 2023 tot USD 19,39 miljard in 2032, met een CAGR van 22,60% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Marktdynamiek

De groei van de markt voor digitale biomarkers wordt gestimuleerd door de toenemende incidentie van chronische ziekten. De prevalentie van chronische ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten, kanker en neurologische aandoeningen neemt wereldwijd toe. Digitale biomarkers, die voortkomen uit de continue monitoring van gezondheidsgegevens met behulp van digitale technologieën, kunnen vroegtijdige waarschuwingsindicaties en inzichten in de progressie van ziekten geven. Dit aspect is van groot belang bij het beheer van chronische ziekten, omdat het snelle interventies en aanpassingen van behandelingsstrategieën mogelijk maakt.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12287

In het huidige tijdperk van de gezondheidszorg, die sterk afhankelijk is van gegevensanalyse, bieden digitale biomarkers een aanzienlijke hoeveelheid informatie die kan worden onderzocht om waardevolle inzichten te krijgen in ziektepatronen, variabelen die bijdragen aan het risico en de doeltreffendheid van behandelingen. Het gebruik van datagestuurde methodologieën is van het grootste belang bij het optimaliseren van plannen voor gezondheidszorg, het toewijzen van middelen en het implementeren van volksgezondheidsinitiatieven met betrekking tot chronische ziekten. Bovendien hebben de toenemende incidentie van chronische ziekten en de erkenning van het belang van digitale biomarkers in het beheer van deze kwalen financiële investeringen gegenereerd en de vooruitgang in de digitale biomarkers industrie gestimuleerd. Bijgevolg zorgt dit fenomeen voor een expansie van de markt omdat steeds meer bedrijven en onderzoeksinstellingen hun inspanningen richten op de ontwikkeling en het gebruik van digitale biomarkers.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn ActiGraph LLC; AliveCor Inc.; Koneksa; Altoida Inc.; Amgen Inc.; Biogen Inc.; Empatica Inc.; Vivo Sense; IXICO plc; Adherium Limited; Neurotrack Technologies, Inc.; Aural Analytic; Huma; Sonde Health, Inc.

Marktsegmentatie

De segmentatie van de Digitale Biomarkers Markt, gebaseerd op type, omvat draagbare, mobiele toepassingen, sensoren en andere.

De segmentatie van de markt van digitale biomarkers op basis van klinische praktijk omvat diagnostische digitale biomarkers, monitoring digitale biomarkers, voorspellende en prognostische digitale biomarkers en andere.

De segmentatie van de markt van digitale biomarkers op basis van eindgebruik omvat bedrijven in de gezondheidszorg, zorgverleners, betalers en anderen.

Regionale analyse

Als gevolg van factoren zoals de prevalentie van industrieleiders, stijgende financiering voor onderzoek en ontwikkeling en belangrijke productlanceringen, toenemende acceptatie van slimme apparaten en toegenomen bewustzijn van de effectiviteit van digitale biomarkers, heeft de Noord-Amerikaanse markt voor digitale biomarkers momenteel een dominant aandeel in de wereldwijde markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (135 pagina’s) over digitale biomarkers: https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-biomarkers-market-12287

Als gevolg van de geavanceerde infrastructuur van de gezondheidszorg in de regio en het groeiende aantal chronisch zieke patiënten die behoefte hebben aan real-time monitoring en diagnostiek voor een breed scala aan aandoeningen, is de Europese markt voor digitale biomarkers nu de op één na grootste ter wereld. Bovendien was de Duitse markt voor digitale biomarkers de grootste in Europa, terwijl die van het VK het meest dynamisch was.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor digitale biomarkers in Azië-Pacific naar verwachting groeien met een hoge CAGR. Dit is te wijten aan verschillende factoren, waaronder de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de aanwezigheid van een vergrijzende bevolking, stijgende kosten voor gezondheidszorg en technologische ontwikkelingen. Daarnaast nam de markt voor digitale biomarkers in China het grootste deel van de totale industrie voor zijn rekening, terwijl de markt in India het snelst groeide in Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Optical Coherence Tomography Market Research Report Information By Technology, By Application, By Type of Devices And By Region – Market Forecast Till 2030

Myasthenia Gravis-marktonderzoeksrapport informatie per type, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Platelet Aggregation Devices Market Research Report Informatie per product, toepassing, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor Foley-katheters: Informatie per type, materiaal, eindgebruikers en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Holografische beeldvorming: marktonderzoeksrapport informatie per producttype, per toepassing en per eindgebruiker – wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Biomarkers Market,Digital Biomarkers Market Size,Digital Biomarkers Market Share,Digital Biomarkers Market Trends,Digital Biomarkers Market Growth,Digital Biomarkers Market Research,Digital Biomarkers Market Report,Digital Biomarkers Market Insights,Digital Biomarkers Market Overview