header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor interactiesensoren zal van 2023 tot 2032 59,4 miljard dollar waard zijn met een CAGR van 25,13%.

Nov 9, 2023 3:45 PM ET

De markt voor interactiesensoren zal naar verwachting aanzienlijk groeien. De toename van lage technische complexiteit en de toegenomen vraag naar een verbeterde gebruikerservaring zou de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde markt voor interactiesensoren zal stijgen van USD 7,9 miljard in 2022 tot USD 59,4 miljard in 2032, met een groei van 25,13% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Daarnaast zijn de snelle technologische vooruitgang en automatisering in de gezondheidszorg, gaming, consumentenelektronica en auto-industrie wereldwijd belangrijke drijfveren voor de markt. Het toenemende gebruik van interactiesensoren in de auto-industrie bepaalt de groeiende marktstijging.

Groeiende toepassingsgebieden van interactiesensoren in consumentenelektronica, robotica & automatisering, telecommunicatie en veiligheid & zouden de marktgroei stimuleren. Ook massale investeringen in de ontwikkeling van interactiesensoren zouden de marktinkomsten beïnvloeden. De stijgende vraag naar gestroomlijnde fabrieksprocessen en verbeterde winst stimuleren ook de marktomvang.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt van interactiesensoren zijn onder andere

  • Analog Devices, Inc. (VS)
  • Google Inc. (VS)
  • Omron Corporation (Japan)
  • Infineon Technologies (VS)
  • NXP Halfgeleiders N.V. (Nederland)
  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • TDK Corporation (VS)
  • Texas Instruments Inc. (VS)
  • STMicroelectronics N.V. (Zwitserland)
  • Atmel Corporation (VS)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)

Ontvang een volledig PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6977

Wereldwijde markt voor interactiesensoren – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in technologieën, industriële sectoren en regio’s. Het technologiesegment is onderverdeeld in RFID-camera’s, op camera’s gebaseerde apparaten, spraakherkenning en andere. Het verticale segment is onderverdeeld in consumentenelektronica, entertainment, gezondheidszorg, auto’s, lucht- en ruimtevaart, defensie en andere. Per regio is de markt voor interactieve sensoren onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, MEA en de rest van de wereld.

Markt voor interactieve sensoren – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor interactiesensoren. Factoren zoals de voortdurende focus op technologische innovatie en groeiende O&O-activiteiten stimuleren de omvang van de markt voor interactiesensoren. Ook enorme investeringen om de nauwkeurigheid van interactiesensoren te verbeteren, beïnvloeden de marktgroei. Bovendien bevorderen de vooruitgang in sensortechnologieën en de stijgende vraag naar interactiesensoren in verschillende industriële sectoren de marktaandelen van de regio.

Strenge overheidsvoorschriften die zijn gepubliceerd om industriële veiligheidstechnologieën te implementeren en de gestage groei in de verschillende eindgebruikerssectoren creëren een aanzienlijke vraag naar interactiesensoren op de markt. Daarnaast heeft de aanwezigheid van veel belangrijke technologieleveranciers, zoals Analog Devices, Google Inc. en Infineon Technologies, een positieve invloed op de groei van de markt voor interactiesensoren.

De VS en Canada hebben de grootste aandelen in de regionale markt. Bovendien vergroten de groeiende toepassingen in de elektronica-, auto-, transport- en telecommunicatiesector het marktaandeel van de regio. Ook de toenemende vraag naar veiligheids- en comfortfuncties beïnvloedt de groei van de regionale markt.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6977

Wereldwijde markt voor interactiesensoren – Analyse van de concurrentie

De markt voor interactiesensoren is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Spelers in de industrie nemen strategische initiatieven zoals samenwerkingen, fusies & overnames, expansie en product- en technologielanceringen om een groter marktaandeel te verwerven.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

15 juni 2023 — WiMi Hologram Cloud Inc. (WIMI), een toonaangevende wereldwijde aanbieder van hologram AR-technologie, kondigde de ontwikkeling aan van een sensorgebaseerd gebarencontrolesysteem voor elektro-holografie (EH). De nieuwe sensorgebaseerde gebareninteractietechnologie helpt de gebruikerservaring te verbeteren bij interactie met EH-beelden. Tegelijkertijd maakt het gebruik van sensoren en computeralgoritmen om de gebaren van gebruikers te & herkennen om de controle en manipulatie van het hologram te vergemakkelijken.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor Extreme Ultraviolet EUV Lithografie

Markt voor bundelbanken

Depletion mode junction veldeffecttransistor markt

Markt voor logische halfgeleiders

De Overdrachtsrobots van de halfgeleiderwafelmarkt

Over Marktonderzoek Toekomst:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Interaction Sensor Market,Interaction Sensor Market Size,Interaction Sensor Market Share,Interaction Sensor Market Trends,Interaction Sensor Market Demand