header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor koppelsensoren zal van 2023 tot 2030 16 miljard USD waard zijn met een CAGR van 9%.

Nov 9, 2023 3:46 PM ET

De markt voor koppelsensoren groeit snel en wordt gekenmerkt door een toenemende vraag vanuit verschillende industrieën. Met de toenemende technologische vooruitgang ontwikkelen koppelsensoren zich snel en bieden ze grotere voordelen door de integratie van draadloze en digitale functies. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde markt voor koppelsensoren zal stijgen van USD 7 miljard in 2022 tot USD 16 miljard in 2030, met een groei van 9% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2030).

Technische innovaties en vooruitgang in de auto-elektronica, elektrische voertuigen en kunstmatige intelligentie zijn belangrijke drijvende krachten die de prestaties van deze koppelsensoren verbeteren. De toenemende vraag vanuit de industrie is een belangrijke marktstimulator die de groei van de markt bevordert. Koppelsensoren bieden real-time bewaking van verschillende systemen, optimaliseren hun prestaties en identificeren potentiële problemen voordat het grote problemen worden.

Koppelsensoren verbeteren ook de veiligheid van systemen door meerdere systeemcomponenten te bewaken en plotselinge veranderingen te detecteren die kunnen duiden op potentiële veiligheidsproblemen die kunnen leiden tot een catastrofale storing. Verder helpen koppelsensoren de kosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren door de energie-inefficiënte gebieden van systemen te bewaken, hun prestaties & te verbeteren en de bedrijfskosten na verloop van tijd te verlagen.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7052

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor koppelsensoren zijn

  • Honeywell International
  • ABB
  • Infineon Technologieën
  • Toegepaste Metingen
  • Kraan Elektronica
  • Kistler Holding
  • Sensortechnologie
  • Norbar Koppelgereedschap
  • FUTEK geavanceerde sensortechnologie
  • Hottinger Baldwin Messtechnik

Wereldwijde koppelsensor markt – Segmentatie

Het marktrapport is onderverdeeld in type, toepassing en regio. Het type segment is onderverdeeld in roterende koppelsensor en reactiekoppelsensor. Het toepassingssegment is onderverdeeld in automotive, industrie, test & metingen, lucht- en ruimtevaart & defensie en andere. Per regio is de markt voor koppelsensoren onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Midden-Oosten & Afrika, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde koppelsensor markt – Regionale analyse

Azië-Pacific heeft het grootste marktaandeel in koppelsensoren. De snelle groei in de auto-industrie en de toenemende vraag naar geavanceerde koppelsensoren stimuleren de groei van de regionale markt. Daarnaast beïnvloedt de toenemende toepassing van koppelsensoren in de auto-industrie, de industrie en de lucht- en ruimtevaart & defensiesector in de hele regio de marktinkomsten.

De penetratie van IoT-apparaten en communicatienetwerken in verschillende industrieën stimuleert de vraag naar koppelsensoren in de regio. Groeiende investeringen in productontwikkelingen en automobieltechnologieën bevorderen de marktinkomsten. Tegelijkertijd stimuleert de voortdurend stijgende vraag naar geautomatiseerde systemen de omvang van de markt voor koppelsensoren. Landen als China, India, Japan en Zuid-Korea dragen in belangrijke mate bij aan de groei van de regionale markt.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7052

Wereldwijde markt voor koppelsensoren – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve markt voor koppelsensoren lijkt gefragmenteerd. Gevestigde spelers zetten strategieën in zoals acquisitie, samenwerking, partnerschappen, expansie en het lanceren van technologie om een groter marktaandeel te verwerven. Marktspelers passen andere strategieën toe: grotere commercialisering van producten, promotie-initiatieven via vakbeurzen en meer samenwerking. Gerijpte spelers in de sector investeren ook strategisch in O&O-activiteiten en stimuleren uitbreidingsplannen.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

6 september 2023 — Bota Systems, een toonaangevende leverancier van meerassige krachtkoppelsensoren, lanceerde een zeer gevoelige robotica krachtkoppelsensor, de MiniONE Pro. Het is een geavanceerde zes-assige kracht-torsie sensor die een uitzonderlijke gevoeligheid & biedt, compact is en kleine robotica systemen voorziet van verbeterde feedback mogelijkheden. De MiniONE Pro is een cruciale connector tussen robotarmen en tasters en biedt zeer gevoelige feedback voor betere prestaties.

Gerelateerde rapporten:

Olie Gas SCADA Markt

Markt voor voorgevormde interconnectoren

Markt voor bio-elektronische sensoren

FSO VLC-hifi markt

IoT-gebaseerde markt voor activatracering

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Torque Sensor Market,Torque Sensor Market Size,Torque Sensor Market Share,Torque Sensor Market Trends,Torque Sensor Market Demand