header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Human (AI Avatars) Market to Touch USD 67.54 Billion at 31.9% CAGR by Market Research Future (MRFR) Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 9, 2023 9:00 PM ET

Marktanalyse

De wereldwijde markt voor digitale menselijke (AI) avatars zal 67,54 miljard dollar bereiken met een CAGR van 31,9% tegen 2032, volgens het meest recente rapport van Market Research Future.

Drivers

Toenemende toepassing in BFSI zal de marktgroei stimuleren

De toenemende toepassing van digitale menselijke avatars in de BFSI-sector zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. De BFSI-sector gebruikt digitale menselijke avatars voornamelijk in het klantenrelatiebeheer. Ze helpen BFSI-instellingen problemen van klanten in realtime op te lossen en bieden naadloze, gepersonaliseerde en efficiënte klantenservice. Ze worden ook gebruikt voor promotie en reclame voor hun diensten. De digitalisering en automatisering van de BFSI-sector stimuleert de toepassing van dergelijke avatars in deze sector.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12224

Lijst van belangrijke spelers in het Digital Human (AI Avatars) Market Report:

De belangrijkste spelers die in het rapport over de wereldmarkt voor digitale mensen (AI-avatars) aan bod komen, zijn onder andere,

  • DeepMotion
  • FLYTEK Corporation
  • Inworld AI
  • Meta Platforms, Inc.
  • Didimo Inc.
  • Ziel Machines
  • Ziva Dynamics
  • Tencent Limited
  • Nvidia Corporation
  • Microsoft Corporation
  • Netease, Inc.
  • Epic Games, Inc.
  • Roblox Corporation
  • Wolf3D
  • Uur Eén

Kansen

Integratie van Virtual Reality en Augmented Reality om robuuste mogelijkheden te bieden

De integratie van geavanceerde technologieën zoals VR en AR zal robuuste kansen bieden voor de markt van de digitale mens (AI-avatars) in de prognoseperiode. Het scenario heeft marketeers in staat gesteld om meer gepersonaliseerde ervaringen te bieden via de ontwikkeling van zeer interactieve en realistische avatars. De constante technologische ontwikkelingen zijn gunstig voor de groei van de markt.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12224

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kapitaalinvesteringen beperken de markt

De hoge kapitaalinvesteringen, toenemende ethische bezwaren, het gebrek aan uitgebreide regelgeving en de incompatibiliteit met de huidige hardwaresystemen kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt van de digitale mens (AI avatars) is onderverdeeld op basis van industriële verticalen, toepassingen, technologie en producttype.

Per producttype zal de interactieve digitale menselijke avatar de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van technologie zal AI de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zullen virtuele agenten de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per bedrijfstak zal entertainment de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

COVID-19 Analyse

Tijdens de COVID-19 epidemie groeiden afstandsonderwijs en werken op afstand exponentieel. Dit droeg aanzienlijk bij aan de creatie van effectieve, boeiende en interactieve leeromgevingen en virtueel werk en droeg zo bij aan de groei van menselijke digitale avatars. De game-industrie kende eveneens een gunstige groei tijdens de epidemie die verder leidde tot de creatie van de digitale menselijke avatar.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-human-ai-avatars-market-12224

Regionale analyse

Noord-Amerika aan de leiding op de markt voor digitale mensen (AI Avatars)

Noord-Amerika zal de markt beheersen in de prognoseperiode. Verschillende factoren, zoals verhoogde activiteit van topspelers op de markt zoals productuitbreidingen en nieuwe releases, stijgende populariteit van VR en AR waarmee gebruikers op een meeslepende en realistische manier kunnen interageren met de digitale omgeving, voorkeur voor op maat gemaakte digitale avatars, de regio als hub voor belangrijke technologiebedrijven & onderzoeksinstellingen, sterke gaming & entertainmentindustrie en de hoge mate van internetpenetratie & digitale infrastructuur dragen bij aan de groei van de markt in de regio.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  digital human (ai avatars) marketplace,digital human (ai avatars) marketing,digital human (ai avatars) market share