header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Innovaties onthuld: De toekomst van verpakkingsmaterialen

Nov 9, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht verpakkingsmateriaal

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Packaging Material Market Information by Material, Product, End User, and Region – Forecast till 2032, zal de markt voor verpakkingsmaterialen groeien van 1145,4 miljard dollar in 2023 naar maar liefst 1519,97 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 3,60% tussen 2023 en 2032.

Om de kans op verlies of beschadiging tijdens het transport of de levering te verkleinen, worden tastbare producten beschermd met verpakkingsmaterialen. Papier, plastic, metaal en glas zijn de meest gebruikte verpakkingsmaterialen. Als het gaat om elektronische, voedsel- en farmaceutische verpakkingen, naast andere verpakkingstoepassingen, groeit de behoefte aan verpakkingsmaterialen vanwege de kritieke rol die verpakkingen spelen en de risico’s die ermee gepaard gaan. Met behulp van deze items worden deksels en deksels aangebracht op containers, blikjes, flessen en andere verpakkingsmaterialen. Stijf plastic is het meest gebruikte materiaal voor deze items, hoewel er ook alternatieven op de markt zijn zoals glazen, metalen, houten en papieren deksels en sluitingen.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/12385

Concurrentielandschap van de markt:

  • Amcor
  • Ball Corporation
  • Crown Holdings
  • Internationaal Papier
  • Reynolds Groep
  • Mondi
  • Stora Enso
  • WestRock
  • Bemis

Gedekte markt USP:

Markt Drivers:

De explosieve ontwikkeling van de wereldwijde e-commerce-industrie stimuleert de markt voor verpakkingsmaterialen. Om de efficiënte en veilige levering van goederen te garanderen, heeft de groeiende e-commercesector specifieke verpakkingsmaterialen nodig. Bedrijven die de e-commercemarkt bedienen, kunnen een groot groeipotentieel vinden in verpakkingsmaterialen die bedoeld zijn voor de sector, zoals retourverpakkingen, opvulmaterialen en beschermende verpakkingen.

De vraag naar milieuvriendelijke en duurzame verpakkingsmaterialen stijgt naarmate mensen zich meer bewust worden van milieukwesties. Verwacht wordt dat bedrijven die verpakkingsmaterialen leveren die gemaakt zijn van hernieuwbare, biologisch afbreekbare en composteerbare materialen, tijdens de prognoseperiode hun activiteiten sterk zullen zien toenemen.

Dit rapport kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12385

Een andere belangrijke factor die de groei van de markt voor verpakkingsmaterialen stimuleert, is technologische innovatie op het gebied van verpakkingsmateriaal. Technologische ontwikkelingen kunnen innovatie in de markt voor verpakkingsmaterialen stimuleren. De ontwikkeling van nieuwe materialen, coatings en drukprocessen kan bijvoorbeeld de functionaliteit, robuustheid en aantrekkingskracht van verpakkingen verbeteren, waardoor de marktacceptatie wordt bevorderd.

Het grootste drankenbedrijf ter wereld, Coca-Cola, verklaarde in februari 2023 dat het van plan was om de Minute Maid-lijn van dranken op basis van fruit te introduceren, met een focus op de Indiase markt. Er wordt gezegd dat de nieuwe kartonnen verpakking voor fruitdranken een naadloze verpakking is met onderscheidende vormen. Voor de nieuwste geavanceerde verpakkingsoplossing zal het bedrijf de Direct Injection Molding Concept Technology gebruiken, die een fantastische schenkervaring met een gemakkelijke grip garandeert.

Vooruitgang in logistiek, transport en opslag, samen met andere verbeteringen in de efficiëntie van de toeleveringsketen van verpakkingen, wordt gezien als een positief effect op de markt. Effectief beheer van de toeleveringsketen kan leiden tot lagere kosten, minder afval en snellere levertijden. De groei van de markt voor verpakkingsmaterialen wordt gedreven door economische factoren zoals de groei van het BBP, het besteedbaar inkomen en het uitgavenpatroon van de consument.

Beperkingen van de markt:

Tijdens de studieperiode zal het verbod op plastic materialen voor eenmalig gebruik in veel Aziatische en Afrikaanse landen naar verwachting langzaam groeien. Daarnaast zijn er verschillende voorschriften met betrekking tot ontbossing die van toepassing zijn op de industrie van papieren verpakkingsmaterialen. De algehele expansie van de wereldwijde markt voor verpakkingsmaterialen zal naar verwachting worden belemmerd door een dergelijke ongunstige regelgeving.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-material-market-12385

Markt Segmentatie

De markt voor verpakkingsmaterialen is onderverdeeld in segmenten op basis van de gebruikte materialen, zoals papier, karton, hout, textiel, glas, metaal, harde kunststof en flexibele kunststof. De markt werd gedomineerd door de categorie harde kunststoffen.

Op basis van productcategorie is de markt voor verpakkingsmateriaal onderverdeeld in categorieën: Zakken, zakken, dozen, flessen, blikjes, potten, containers, wikkels, vaten en IBC’s. De categorie met de meeste inkomsten was flessen.

Voedingsmiddelen & Dranken, Gezondheidszorg, Huishoudelijke producten, Chemicaliën en Cosmetica zijn opgenomen in de marktsegmentatie van verpakkingsmaterialen, in termen van eindgebruiker.

Regionaal inzicht

De wereldwijde markt wordt gedomineerd door Noord-Amerika. De regionale industrie is goed gevestigd en zeer concurrerend, met de Verenigde Staten en Canada als de twee belangrijkste markten. De vraag naar milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen zoals gerecyclede en bioplastics neemt toe omdat mensen zich steeds meer bewust worden van milieukwesties.

Gerelateerde rapporten doorbladeren

https://www.marketresearchfuture.com/reports/reusable-water-bottle-market-11856

https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-peanuts-market-12302

https://www.marketresearchfuture.com/reports/beer-packaging-market-11583

https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-packaging-market-12461

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  Packaging Material Market,Packaging Material Market Size,Packaging Material Market Share,Packaging Material Market Trends