header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt groeit met een CAGR van 13,20% tegen 2032

Nov 9, 2023 2:00 PM ET

Kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt: Een uitgebreid overzicht

De waarde van kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt werd in 2022 geschat op 6,7 miljard dollar. De waarde van kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt zal naar verwachting groeien van $7,58 miljard in 2023 tot $20,44 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage. samengestelde rente (CAGR) van 13,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). Toenemende cyberbedreigingen, toenemende overheidssteun en investeringen en groeiende acceptatie van cloudproducten en -diensten zijn de belangrijkste marktfactoren die de groei van de beveiligingsmarkt voor kunstmatige intelligentie (A.I.) stimuleren.

Ontvang gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7912

Cybercriminelen vallen endpoints, netwerken, gegevens en andere IT-bronnen aan Infrastructuur is erg duur voor burgers, bedrijven en overheden. De belangrijkste motieven van cybercriminelen zijn politieke concurrentie, financieel gewin, reputatieschade, wereldwijd concurrentievermogen en de belangen van radicale religieuze organisaties. Bij de meeste cyberaanvallen gaat het om geld verdienen.

Deze factor is dus de drijvende kracht achter de CAGR-markt voor kunstmatige intelligentie (A.I.) beveiliging. Naarmate de technologie voortschrijdt, komen geautomatiseerde en hoogopgeleide cyberaanvallen steeds vaker voor. Organisaties over de hele wereld gebruiken cyberbeveiligingsoplossingen en -diensten om cyberaanvallen te voorkomen naarmate de aanvallen geavanceerder worden.

Belangrijke bedrijven in de markt voor beveiliging met behulp van kunstmatige intelligentie (A.I.) zijn onder andere

  • Nvidia Corporation
  • Intel
  • Samsung
  • IBM Corporation
  • Google
  • Xilinx Inc.
  • Micron Technologies Inc.
  • Cylance Inc.
  • LexisNexis Risk Solutions Inc.
  • Securonix Inc.
  • Acalvio Technologies Inc.
  • Symantec Corporation
  • Darktrace
  • Sparkcognition Inc.
  • Diep instinct

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Gesegmenteerde informatie over kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt

De marktsegmentatie van kunstmatige intelligentie (A.I.) in beveiliging per type omvat diensten, hardware [netwerk, geheugen en processor] en software [oplossing {antivirus, encryptie, netwerkbeveiliging en identiteitstoegang} en platform]. De markt werd gedomineerd door het dienstensegment, dat 35% van de marktomzet voor zijn rekening nam.

Kunstmatige Intelligentie (A.I.) marktsegmentatie omvat On-Cloud en On-Premise op basis van inzet. De On-Cloud categorie genereerde de meeste omzet. Op basis van beveiligingstype wordt de wereldwijde kunstmatige intelligentie (A.I.) voor informatiebeveiliging onderverdeeld in netwerkbeveiliging, cloudbeveiliging en endpoint. In 2022 zal het segment netwerkbeveiliging naar verwachting 37,4% van de totale omzet voor zijn rekening nemen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-intelligence-in-security-market-7912

Op basis van technologie wordt kunstmatige intelligentie in de informatiebeveiligingsmarkt onderverdeeld in machinaal leren, natuurlijke taalverwerking en contextueel computergebruik. In 2022 nam machine learning het grootste deel van de segmenten voor zijn rekening. Op basis van verticalen is de wereldwijde beveiligingsindustrie voor kunstmatige intelligentie (A.I.) onderverdeeld in overheid, BFSI, gezondheidszorg, productie en detailhandel. BFSI had het grootste segmentaandeel in 2022.

Per regio biedt het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Asia Pacific Artificial Intelligence (A.I.) Security Market werd in 2022 gewaardeerd op USD 3,06 miljard en zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de onderzoeksperiode. De belangrijkste inkomstenbronnen voor de regio zijn China, Japan en Zuid-Korea. De Chinese overheid is begonnen met het verwerven van expertise in machine learning en deep learning-technieken en heeft ongeveer 48 procent van haar geld in kunstmatige intelligentie gestoken. Het onderzoek naar en de toepassing van A.I.s in toepassingen voor de overheid en de veiligheidsindustrie zal ongeveer 1 miljard dollar ontvangen van Zuid-Korea. Daarnaast had China’s kunstmatige intelligentie (A.I.) het grootste marktaandeel in de beveiligingssector. De beveiligingsmarkt voor kunstmatige intelligentie (A.I.) in India was de snelst groeiende markt in de regio Azië-Pacific.

Toprapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Artificial Intelligence (AI) in Security Market,Artificial Intelligence (AI) in Security Market Industry,Artificial Intelligence (AI) in Security Market Size,Artificial Intelligence (AI) in Security Market Share,Artificial Intelligence (AI) in Security Market Research,Artificial Intelligence (AI) in Security Market US,Artificial Intelligence (AI) in Security Market Japan