header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Laserscannermarkt zal tegen 2032 USD 8,94 miljard bereiken met een CAGR van 9,00%

Nov 9, 2023 11:00 PM ET

Laserscannermarktanalyse

De wereldwijde laserscannermarkt zal tegen 2032 8,94 miljard USD bereiken met een CAGR van 9,00%, volgens het nieuwste rapport van Market Research Future.

Drivers

Groeiend gebruik in de gezondheidszorg zal de marktgroei stimuleren

De groeiende toepassing van laserscanners in de gezondheidszorg zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. De CT-scanner in de gezondheidszorg wordt gebruikt voor het produceren van 3D-inwendige beelden van het lichaam van een persoon in vergelijking met het traditionele gebruik van de hand voor het meten van de vorm en grootte van het lichaam om de gezondheidsstatus te kennen. De 3D-scanner voor lichaamsoppervlakken biedt de mogelijkheid om het huidoppervlak, de vorm en de lichaamsgrootte nauwkeurig te meten. De kosteneffectiviteit, het gebruiksgemak en het niet-ontwijkende karakter hebben ze immens populair gemaakt in klinische toepassingen en grootschalige epidemiologische onderzoeken.

Mogelijkheden

De vraag naar gestructureerde lichtscanners biedt grote kansen

De vraag naar gestructureerde lichtscanners zal lucratieve mogelijkheden bieden voor de laserscannermarkt in de voorspellingsperiode. Deze scanners maken in toenemende mate gebruik van een stabiele lichtbron met continue elektronenstroom, zoals LED’s. Het beste is dat ze een goede snelheid en hoge precisie bieden, wat de groei van de markt stimuleert.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge initiële kosten als marktbeperking

De hoge initiële kosten van laserscanners, beperkte geschoolde werknemers en hoge onderhoudskosten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7301

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers in het rapport over de wereldwijde laserscannermarkt zijn onder andere

  • Carl Zeiss Optotechnick GmbH,
  • Faro Technologies,
  • Artec 3D,
  • Riegl Laser Measurement Systems GmbH,
  • Hexagon AB,
  • 3D Digital Corporation,
  • Creaform,
  • Topcon Corporation,
  • Nikon Metrology NV, en
  • Trimble Inc.

Marktsegmentatie

De wereldwijde laserscannermarkt is onderverdeeld op basis van toepassing en type.

Per type zal 2D de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zal reverse engineering de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De COVID-19 epidemie had een gemengde impact op de laserscannermarkt. Enerzijds was er een verstoring in de toeleveringsketen en sluiting van productiefaciliteiten die de expansie van de laserscannermarkt vertraagde. Anderzijds zag de markt een sprankje hoop in het toenemende gebruik van 3D-laserscanners in de gezondheidszorg voor de diagnose en behandeling van COVID-19.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7301

Regionale analyse

Noord-Amerika naar Hoofd Laserscannermarkt

Noord-Amerika zal de laserscannermarkt tijdens de prognoseperiode aanvoeren met een marktaandeel van 45,4% vanwege de toenemende toepassing van dergelijke scanners hier. Daarnaast wordt de groei van de markt ook gestimuleerd door de aanwezigheid van toonaangevende marktspelers en de vroege toepassing van nieuwe technologieën. De VS heeft het grootste marktaandeel vanwege het toegenomen gebruik van 3D-laserscannercamera’s voor het monitoren van tragische verkeersongevallen en andere sectoren zoals de gezondheidszorg en de auto-industrie.

Europa kent een bewonderenswaardige groei in de laserscannermarkt

Europa zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei doormaken in de laserscannermarkt vanwege de toenemende toepassing van 3D-scanners in verschillende industrieën. Daarnaast dragen de snelle vooruitgang in 3D scannertechnologie en het toenemende gebruik in reverse engineering bij aan de groei van de markt. Duitsland heeft het grootste marktaandeel, terwijl het Verenigd Koninkrijk het snelst groeit.

Lees meer artikelen-

Photo Booth Kiosk Markt

Markt voor restaurantbezorgingsrobots

Industriële endoscoopmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Laser Scanner Market,Laser Scanner Market Demands,Laser Scanner Market Insights