header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Magazijn Robotica Markt klaar voor robuuste groei in 2023: Opkomende trends en kansen

Nov 9, 2023 4:00 PM ET

Inzicht in de markt voor magazijnrobots:

De marktomvang voor magazijnrobots werd in 2022 geschat op USD 5,1 miljard. Tijdens de prognoseperiode (2023-2032) zal de markt voor magazijnrobots naar verwachting toenemen van USD 5,79 miljard in 2023 tot USD 15,94 miljard, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,50%. De belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren zijn de toenemende e-commerce activiteit en de stijgende wens om magazijnactiviteiten efficiënt en betaalbaar te maken.

Door de vooruitgang in technologieën zoals virtual reality (VR), blockchaintechnologie, machine learning (ML) en kunstmatige intelligentie (AI), krijgen marketeers een voorsprong op het gebied van het verbeteren van de koopervaring. Deelnemers in de sector van magazijnrobots zijn voortdurend op zoek naar nieuwe benaderingen om kosten te besparen, leveringen te versnellen en werknemers te beschermen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5039

Belangrijkste spelers:

  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • Fanuc Corp (Japan)
  • Kuka AG (Duitsland)
  • Yaskawa Electric Corp. (Japan)
  • Bluem (V.S.)
  • Fetch Robotics (V.S)
  • BlueBotics SA (Zwitserland)
  • SSI Schafer (Duitsland)
  • Daifuku C0. Ltd (Japan)
  • Dematic Corp. (V.S.)
  • Vanderlande Industries Inc. (VS)
  • Intelligent Robots Ltd (Londen),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor magazijnrobots.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/warehouse-robotics-market-5039

Regionale analyse van de markt voor magazijnrobots:

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Door de aanzienlijke toename van het aantal geautomatiseerde magazijnen zal de Noord-Amerikaanse markt voor magazijnrobots domineren. Daarnaast helpt de overheid bij het verbeteren van de infrastructuur voor magazijnrobots in sectoren als e-commerce, farmaceutica en machinebouw.

Door de aanwezigheid van grote fabrikanten en geavanceerde technologie heeft Europa het op één na grootste marktaandeel voor magazijnrobots. Bovendien groeide de Britse markt voor magazijnrobots het snelst in de hele Europese regio en had de markt voor magazijnrobots het grootste marktaandeel.

Segmentatie van de markt voor magazijnrobots:

Mobiele robots, scharnierende robots, cilindrische robots, SCARA-robots, parallelle robots en Cartesiaanse robots zijn enkele van de typen robots die zijn opgenomen in de op type gebaseerde segmentatie van de markt voor magazijnrobots. Het segment mobiele robots van de magazijnroboticamarkt had de hoogste omzet in 2022.

Een magazijnbeheersysteem, een magazijnbesturingssysteem en een magazijnuitvoeringssysteem maken deel uit van de softwarematige segmentatie van de markt voor magazijnrobots. In de voorspelde periode zal het magazijnbeheersysteem naar verwachting groeien met een CAGR van 13,50%.

Pick-and-place, palletiseren en depalletiseren, transport en verpakken maken allemaal deel uit van de segmentatie van de markt voor magazijnrobots op basis van functie. In de voorspelde periode zal de pick & place industrie naar verwachting groeien met een CAGR van 13,50%.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5039

Robots vervangen menselijke werknemers in magazijnen van internethandelaren op een effectieve en betaalbare manier. Als gevolg hiervan zal de groei van de online detailhandel naar verwachting de groei van de markt stimuleren. De bovengenoemde problemen zullen in de toekomst waarschijnlijk leiden tot een grotere vraag naar magazijnrobots.

In de logistieke sector worden robots ook gebruikt om activiteiten zoals laden, leveren en lossen te automatiseren. Om hun afhankelijkheid van menselijke arbeid te verminderen, investeren magazijngerelateerde bedrijven steeds meer in automatiseringstechnologie. De robots besparen ook tijd en moeite door mensen te verlossen van saaie, repetitieve taken. Bovendien gebruiken bedrijven mobiele robots omdat ze behoefte hebben aan meer praktische, betaalbare oplossingen voor opslag en logistiek om de productiviteit en omzet te verhogen. Als gevolg hiervan groeit de wereldwijde markt door het toenemende gebruik van magazijnrobots.

Lees meer artikel-

Privé 5G as a Service-marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2032

5G-markt voor testapparatuur – voorspelling voor 2032

Monolithische microgolf-IC-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Ultra-High Definition UHD-paneel 4k marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Microfoons marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Warehouse Robotics Market,Warehouse Robotics Market Size,Warehouse Robotics Market Share,Warehouse Robotics Market Trend,Warehouse Robotics Market Growth,Warehouse Robotics Market Outlook