header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor algoritmische handel verwacht bewonderenswaardige groei door toenemende adoptie van cloudgebaseerde oplossingen

Nov 9, 2023 8:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor algoritmische handel tegen 2030 38,25 miljard USD bereiken met een CAGR van 12,35%.

Drivers

De opkomst van AI in financiële diensten zal de marktgroei stimuleren

De opkomst van AI in de financiële dienstverlening zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Verschillende financiële dienstverleners gebruiken steeds meer AI en ML om te profiteren van de informatie uit de digitaal gestuurde kanalen. Dit heeft verder geresulteerd in de groeiende trend van datagestuurde investeringen in de afgelopen jaren. AI-gestuurde handelssystemen analyseren gegevens in grote hoeveelheden veel sneller dan mensen dat zouden doen.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8016

De belangrijkste bedrijven in de markt voor algoritmische handel zijn onder andere

Prominente marktspelers in het algoritmehandelsmarktrapport zijn onder andere,

  • Thomson Reuters (VS)
  • 63 manen (India)
  • InfoReach (VS)
  • Argo SE (VS)
  • MetaQuotes Software (Cyprus)
  • Automated Trading SoftTech (India)
  • Tethys (VS)
  • Trading Technologies (VS)
  • uTrade (India)
  • Tata Consulting Services (India)
  • Vela (VS)
  • Virtu Financial (VS)
  • Symphony Fintech (India)
  • Kuberre Systems (VS)
  • iRageCapital (India)
  • Software AG (Duitsland)
  • QuantCore Capital Management (China)
  • ALGOTRADES – Geautomatiseerd algoritmisch handelssysteem (VS).

Mogelijkheden

Toenemende toepassing van cloudgebaseerde oplossingen biedt grote kansen

De stijgende populariteit van cloud-gebaseerde diensten, oplossingen, & cloud computing voor de algoritmische handel zal robuuste kansen bieden voor de algoritmische handelsmarkt tijdens de prognoseperiode. Handelaren gebruiken de cloud-diensten voor handelsstrategieën, back-testing, & run-time serie analyse met de uitvoerende handel. De handelaren kiezen voor cloud computing omdat dit kapitaalintensief is voor het bouwen van een eigen datacenter voor diensten zoals handelsnetwerken, gegevensbeheer, back-up en herstel, en gegevensopslag.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8016

Beperkingen en uitdagingen

Gebrek aan consistentie als marktrestrictie

Het gebrek aan consistentie, het gebrek aan nauwkeurigheid in algoritmen en het gebrek aan risicowaarderingscapaciteiten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor algoritmische handel is onderverdeeld op basis van inzet, organisatiegrootte, handelstype en component.

Per component zullen professionele diensten de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per handelstype zullen aandelenmarkten de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per organisatiegrootte zullen grote ondernemingen de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Inzet: grote ondernemingen zullen de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie had een positief effect op de markt voor algoritmische handel. De uitbraak heeft de groei aanzienlijk gestimuleerd door de toenemende verschuiving naar algoritmische handel om snel beslissingen te kunnen nemen door menselijke fouten te vermijden. Bovendien hebben verschillende spelers in de sector ten tijde van de epidemie innovatieve diensten voor algoritmische handel geïntroduceerd om de toegenomen handelsvolumes beter te kunnen bedienen.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/algorithm-trading-market-8016

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop van algoritmemarkt

Noord-Amerika zal de markt voor algoritmische handel tijdens de prognoseperiode leiden vanwege de toegankelijkheid van hogere technische expertise in Canada en de VS in combinatie met het vroege gebruik van ML en AI samen met de integratie ervan met algoritmische handel. De toegankelijkheid van hoogwaardige technische expertise in Canada en de VS, de toenemende investeringen in blockchain, de toenemende aanwezigheid van leveranciers van algoritmische handel, & de groeiende overheidssteun, met name voor internationale handel, stimuleren de groei van de markt verder.

Toonaangevende rapporten:

Zuidoost-Azië ERP Software Marktonderzoeksrapport- Voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportERP-softwaremarkt Azië-Pacific – voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over deGPON-technologiemarkt – Wereldwijde prognose tot 2032

Web3 Marketing Marktonderzoek Rapport- Voorspelling tot 2032

Quantumcommunicatie markt onderzoeksrapport – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Algorithm Trading Market,algorithmic trading market size,algorithmic trading market share,algorithm trading market making,algo trading marketplace,algorithmic trading market manipulation