header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor Smart Grid-sensoren: wereldwijde industriële analyse en momentopname van de markt, 2023 tot 2032

Nov 9, 2023 6:00 PM ET

Inzichten in de markt voor Smart Grid-sensoren:

De marktomvang voor Smart Grid Sensors werd in 2022 geschat op USD 0,5 miljard. Er wordt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,30% verwacht voor de sector van Smart Grid Sensors tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032), met een stijging van USD 0,59 miljard in 2023 tot USD 2,27 miljard in 2032. De belangrijkste drijvende krachten achter de marktexpansie zijn het toegenomen gebruik van slimme elektriciteitsnetten en het groeiende belang van energie-efficiëntie.

De groeiende overheidsinitiatieven om het publiek te informeren over de waarde van energiebesparing zullen de markt helpen groeien door de vraag naar slimme netwerksensoren te vergroten. Het gebruik van smart grid-technologieën in woningen en bedrijven is volgens deze regelgeving verplicht. De toekomstige expansie van de markt hangt af van de bijdragen van smart grid aan ICT en de distributie-industrie. Het monitoren van de temperatuur van elektriciteitsleidingen wordt steeds populairder naarmate de efficiëntie van de energietransmissie verbetert. Omdat ze geloven dat deze technologieën de economische groei op lange termijn zullen ondersteunen en overheden zullen helpen bij het terugdringen van koolstofemissies, financieren veel landen deze technologieën in toenemende mate. De toekomstige vraag naar smart grid sensoren zal naar verwachting toenemen als gevolg van de bovengenoemde problemen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5427

Belangrijkste spelers:

  • E-Smart Systems Pvt. Ltd (India)
  • EnerNOC Inc (VS)
  • Globema (Polen)
  • NexGrid LLC (VS)
  • Trilliant Holdings Inc. (VS)
  • Kamstrup A/S (Denemarken)
  • S & C Electric Company (Illinois, VS)
  • Itron Inc. (VS)
  • Schneider Electric SA (Frankrijk)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Cisco Systems Inc. (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • General Electric Company (VS),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van Smart Grid Sensors.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-grid-sensors-market-5427

Regionale analyse van de markt voor Smart Grid-sensoren:

De analyse biedt marktinzichten voor elke regio afzonderlijk, inclusief Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse markt voor Smart Grid Sensors zal domineren omdat zij de eerste smart grid-projecten hebben aangenomen en een robuuste economie hebben. Dit komt omdat ze zwaar investeren in slimme infrastructuurplatforms. Dankzij de voordelen van overheidsregels en -voorschriften heeft Europa het op één na grootste marktaandeel voor slimme netwerksensoren. Bovendien groeide de Britse markt voor slimme netwerksensoren het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse markt voor slimme netwerksensoren het grootste marktaandeel had. Vanwege het stijgende besteedbare inkomen, de snelle aanleg van elektrische infrastructuur en de toegenomen bewakingsapparatuur om de productie, transmissie en distributie van elektriciteit te volgen, zal de markt voor slimme netwerksensoren in Azië en de Pacific naar verwachting groeien met de snelste CAGR van 2023 tot 2032.

Segmentatie van de markt voor slimme netwerksensoren:

Spanning/temperatuursensoren, uitvaldetectie en andere sensoren zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor slimme netwerksensoren op basis van sensoren. Qua inkomsten domineerde de categorie voor uitvaldetectie de markt voor slimme netwerksensoren in 2022.

AMI-meters, sensoren en andere items zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor slimme netwerksensoren op basis van componenten. In de voorspelde periode zal de categorie AMI-meters naar verwachting groeien met een CAGR van 18,30%.

AMI en smart grid distributiebeheer zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor slimme netwerksensoren op basis van oplossingen.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5427

Het verhogen van de capaciteit kan helpen bij het piekverbruik van energie, maar er is betere netwerktechnologie nodig voor een toekomst waarin het aantal elektrische voertuigen uiteindelijk groter kan zijn dan het aantal verbrandingsmotoren. De architectuur van een intelligent elektriciteitsnet moet betrouwbare cellulaire communicatie omvatten.

De elektrificatietrend en de aanleg van brede wegen hebben het elektriciteits- en stroomverbruik doen toenemen, waardoor elektriciteit en efficiënte stroomtransmissie en -distributie crucialer zijn dan ooit. In sommige landen wordt de slimme sensor technologie meer gebruikt en is er meer vraag naar. Daarom bevordert de proliferatie van smart grid sensoren de groei van de wereldwijde markt.

Lees meer artikel-

Verslag van het onderzoek naarelektronische sluitertechnologie – voorspelling voor 2027

3D IC-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

System On Chip (SoC) marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

Audio-interface marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Power Management IC’s marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Smart Grid Sensors Market,Smart Grid Sensors Market Size,Smart Grid Sensors Market Share,Smart Grid Sensors Market Trend,Smart Grid Sensors Market Growth,Smart Grid Sensors Market Outlook