header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verkenning van de vooruitgang in lithium-ion-kathodematerialen voor batterijen: Markttrends en innovaties

Nov 9, 2023 4:36 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Lithium-Ion Battery Cathode Material Market Information by Cell Type, Battery Type, Capacity, End-Use Industry, Voltage, and Region – Forecast till 2032“, zal de lithium-ion batterij kathodemateriaal industrie een groei doormaken van de waarde van 52,6 miljard USD in 2023 tot 136,17 miljard USD in 2032, met een behoorlijke snelheid van 12,60% van 2023 tot 2032.

Medische apparaten hebben vaak kleine, draagbare energiebronnen nodig om goed te kunnen werken. De hoge energiedichtheid, lange levensduur en oplaadbaarheid van lithium-ionbatterijen maken ze geschikt voor gebruik in een breed scala aan medische apparaten. Insulinepompen, draagbare diagnostische apparaten en draagbare gezondheidstrackers zijn slechts enkele van de vele medische apparaten die licht en draagbaar moeten zijn. Lithium-ion batterijen, die de nodige energieopslag in een kleine verpakking bieden, maken de ontwikkeling van compactere en draagbare medische apparaten mogelijk.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12393

Concurrentielandschap van de markt:

  • BASF SE
  • FUJITSU
  • NICHIA CORPORATIE
  • LONG POWER SYSTEMS (SUZHOU) CO, LTD
  • TARGRAY TECHNOLOGY INTERNATIONAL INC
  • HITACHI CHEMICAL CO, LTD
  • NEI CORPORATIE
  • JFE CHEMICAL CORPORATION
  • MITSUBISHI CHEMICAL CORPORATION
  • SANTOKU CORPORATIE

Gedekte markt USP:

Markt Drivers:

De markt voor lithium-ion batterijkathoden is sterk beïnvloed door de opmerkelijke expansie van apparatuur voor de levering van elektrische voertuigen (EVSE). Vooral in stedelijke gebieden bevordert het overheidsbeleid ook de oprichting van publiek-private partnerschappen en directe investeringen die de groei van meerdere oplaadstations verder zullen vergemakkelijken. Omdat niet-hernieuwbare energiebronnen milieuvervuiling veroorzaken en fossiele brandstoffen opraken, is er een groeiende behoefte aan hernieuwbare energiebronnen. Getijden-, wind- en zonne-energie zijn voorbeelden van hernieuwbare energiebronnen die moeten worden getransformeerd en opgeslagen voordat ze opnieuw kunnen worden gebruikt. Variabele energie uit bronnen zoals zon en wind moet worden omgezet in een vorm die kan worden opgeslagen.

In de komende zeven jaar zullen de kosten van lithium-ionbatterijen naar verwachting dalen door het groeiende aantal productiefaciliteiten van bedrijven als BYD, Tesla, Samsung, BAK Battery, Shandong Wina Battery en Zhejiang Tianneng. Lithium zal naar verwachting de vraag naar kathodes voor lithium-ionbatterijen tijdens de prognoseperiode aanwakkeren vanwege het lage gewicht en de goede energie-gewichtprestaties.

De vraag naar de chemische samenstelling van de kathode van lithium-ionbatterijen zal in de nabije toekomst naar verwachting toenemen als gevolg van belangrijke technologische ontwikkelingen in de batterijindustrie, zoals elektrolyten, veranderingen in het materiaal van de siliciumanode die de spanningscapaciteit drastisch verhogen en Li-S & Li-air-technologieën die een hoge energiedichtheid vertonen.

Gunstig overheidsbeleid voor de ontwikkeling van de binnenlandse infrastructuur door middel van het National Infrastructural Plan van de Verenigde Staten zal naar verwachting de groei van de markt voor kathoden voor lithium-ionbatterijen in de Verenigde Staten tijdens de geprojecteerde periode ondersteunen.

Het groeiende BBP van het land en de toegenomen industriële productie zullen naar verwachting de snelle groei in de Amerikaanse medische sector, elektronica, meubels, apparatuur en industriële besturingen stimuleren. De eerder genoemde trend zal naar verwachting het gebruik van lithium-ionbatterijen in het hele land de komende jaren bevorderen.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/lithium-ion-battery-cathode-material-market-12393

Beperkingen in de markt:

Een lithium-ion batterij kan niet volledig worden opgeladen als hij eenmaal leeg is en is gevoelig voor hoge temperaturen. Bovendien zijn de kosten vrij hoog. De producenten van kathodematerialen voor lithium-ionbatterijen kunnen de komende jaren grote problemen ondervinden als gevolg van al deze factoren.

Marktsegmentatie

De marktsegmentatie voor kathodemateriaal voor lithium-ionbatterijen omvat drie soorten cellen: polymeer, prismatisch en cilindrisch.

Op basis van batterijtype wordt de markt voor kathodemateriaal voor lithium-ionbatterijen onderverdeeld in verschillende segmenten, waaronder lithium-ijzerfosfaat (LEP), kobaltoxide lithium-ionbatterijen, lithium-mangaanoxidebatterijen, lithiumtitanaatoxide (LTO) en lithiumnikkel-kobalt-aluminiumoxidebatterijen.

Op basis van capaciteit zijn er drie marktsegmenten voor lithium-ion batterijkathodematerialen: 0-3.000 mAh, 3.000-10.000 mAh, en 10.000-60.000 mAh.

De genoemde eindgebruikerssectoren zijn consumentenelektronica, auto’s, luchtvaart, scheepvaart, medisch, industrie, energie en telecommunicatie.

De markt voor kathodematerialen voor lithium-ionbatterijen bestaat, met betrekking tot de spanning, uit segmenten als laagspanning (onder 12V), middenspanning (12V-36V) en hoogspanning (boven 36V).

NU KOPEN Rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12393

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor kathodemateriaal voor lithium-ionbatterijen is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor lithium-ion batterijkathodemateriaal bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor lithium-ion batterijkathodemateriaal in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor lithium-ion batterijkathodemateriaal bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor lithium-ion batterijkathodemateriaal werd behouden door de Noord-Amerikaanse regio omdat de voertuigsector er steeds meer gebruik van maakt. Bovendien wordt verwacht dat de toegenomen investeringen in O&O door batterijfabrikanten als gevolg van de stijgende vraag naar EV’s de vraag naar batterijgrondstoffen zoals kathodes zal doen toenemen.

Bovendien is de Europese markt in de prognoseperiode blijven groeien. De behoefte aan apparatuur die wordt aangedreven door lithium-ionbatterijen neemt toe nu Europa zich profileert als een belangrijk wereldwijd productiecentrum. De verkoop van consumentenelektronica in de regio die lithium-ionbatterijen gebruikt, zoals laptops en mobiele telefoons, is aanzienlijk toegenomen, wat heeft bijgedragen aan de groei.

Bovendien wordt verwacht dat Azië-Pacific de snelste groei zal doormaken tijdens de prognoseperiode. De toegenomen vraag naar batterijen in consumentenelektronica en industriële toepassingen is de belangrijkste factor die de vraag naar kathodemateriaal voor lithium-ionbatterijen in Azië-Pacific stimuleert. Vanwege de toegenomen productie van lithiumbatterijen in de regio, waardoor de kosten waarschijnlijk zullen dalen, wordt verwacht dat de markt voor lithium-ion batterijkathodemateriaal de komende jaren zal groeien.

Verder is de rest van de wereldmarkt voor kathodemateriaal voor lithium-ionbatterijen onderverdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Door de stijgende vraag van smartphones naar lithium-ionbatterijen vanwege hun langere levensduur en hogere efficiëntie, behoudt de rest van de wereld een aanzienlijk deel van de markt.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Construction Repaint Market Research Report Information Per Type Hars (Acryl, Polyester, Epoxy), Per Toepassing (Residential, Non-Residential), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportsynthetische smeermiddelen Marktinformatie per type (siliconen, esters, PAO, PAG, andere), per toepassing (motorolie, procesolie, hydraulische olie, smeermiddelen voor de scheepvaart, metaalbewerkingsvloeistoffen, andere), per eindgebruiker (auto, bouw, energie, mijnbouw, olie, gas, voedselverwerking, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Anticorrosie coating markt onderzoeksrapport informatie per type (epoxy, zink, acryl, silicone, polyurethaan alkyd, gechloreerd rubber, en anderen), toepassing (coating op waterbasis, coating op basis van oplosmiddelen, poedercoating, en anderen), eindgebruiker industrie (olie & gas, scheepsbouw, marine, energie, transport, automotive, en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Lithium-Ion Battery Cathode Material Market,Lithium-Ion Battery Cathode Material Market Size,Lithium-Ion Battery Cathode Material Market Share,Lithium-Ion Battery Cathode Material Market Reports,Lithium-Ion Battery Cathode Material Market Research