header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor indoorrobots tegen 2032 USD 90,1 miljard zal bedragen met een CAGR van 25,0%.

Nov 9, 2023 3:43 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor robots voor gebruik binnenshuis tegen 2032 90,1 miljard dollar bereiken met een CAGR van 25,0%.

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde markt voor robots voor gebruik binnenshuis worden geprofileerd, zijn onder andere

 • NXT Robotics
 • Toyota
 • LG Electronics
 • Savioke
 • Ecovacs
 • ASUSTeK Computer Inc.
 • Omron Adept Technologies
 • Aeolus Robotics
 • Aethon
 • Simbe
 • Kobalt Robotics
 • pal-robotica.com
 • Moley Robotics
 • Cafe X Technologies Inc.
 • Riken

EenPDF-voorbeeld ontvangen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6915

Stuurprogramma’s

Behoefte aan robots voor verschillende huishoudelijke toepassingen om de marktgroei te stimuleren

De behoefte aan robots voor verschillende huishoudelijke toepassingen zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. De toename in de behoefte aan robots voor huishoudelijk gebruik, zoals koken, consumenten helpen bij het bankieren, winkels en het leveren van roomservice, stimuleert de groei van de markt. De stijgende vraag naar robots voor persoonlijke assistenten die worden gebruikt voor de verzorging van ouderen en voor medische toepassingen, voorspelt ook veel goeds voor de groei van de markt.

Kansen

Integratie van AI met robots voor gebruik binnenshuis biedt robuuste kansen

De integratie van AI (kunstmatige intelligentie) met robots voor gebruik binnenshuis zal robuuste kansen bieden voor de markt van robots voor gebruik binnenshuis in de voorspellingsperiode. De AI in robots voor gebruik binnenshuis wordt gebruikt voor het navigeren door complexe omgevingen, het vermijden van obstakels en het herkennen van objecten zoals mensen, apparatuur en meubels.

Beperkingen en uitdagingen

Toenemende bezorgdheid over veiligheid zal de markt afremmen

De toenemende bezorgdheid over de veiligheid van mensen die in de buurt van robots in de gezondheidszorg werken en de hoge kosten van robots in de gezondheidszorg kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor robots voor gebruik binnenshuis is onderverdeeld op basis van toepassing, component, gebruiksomgeving en type.

Per type zal de professionele robot de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van de gebruiksomgeving zal de lucht de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per component zal hardware de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Qua toepassing zal de bouw- en sloopsector de markt stimuleren tijdens de voorspellingsperiode.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6915

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie had een positieve impact op de markt voor robots voor gebruik binnenshuis vanwege de groeiende behoefte aan contactloze leveringen tijdens deze fase. Winkelcentra, restaurants en ziekenhuizen gingen zich meer richten op autonome robots voor handsfree leveringen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop van de markt voor robots voor gebruik binnenshuis

Noord-Amerika zal de markt voor robots voor gebruik binnenshuis aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode, voornamelijk vanwege de vaste economieën zoals Canada en de VS, die een groot deel van het kapitaal besteden aan onderzoek & naar de ontwikkeling van cognitieve technologieën, AI, machinaal leren en robotica. Ook de toenemende toepassing van robots voor commerciële en huishoudelijke doeleinden, zoals medische ingrepen, schoonmaken, koken en andere, motiveert de ontwikkeling van de markt voor robots voor gebruik binnenshuis in de regio.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor robots voor gebruik binnenshuis

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei doormaken in de markt voor robots voor gebruik binnenshuis. Verschillende onderwijsinstellingen en e-commercebedrijven zijn high-tech robots aan het installeren om de klanttevredenheid te verhogen. De overheden verhogen ook hun investeringen in verschillende ontwikkelingsprogramma’s voor onderzoek & . De meeste topuniversiteiten maken zich ook vertrouwd met de robottechnologie om de efficiëntie van hun werknemers te verhogen.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Indoor Robots Market,Indoor Robots Market Size,Indoor Robots Market Share,Indoor Robots Market Trends,Indoor Robots Market Demand