header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor kunstmatige neurale netwerken in 2030 een waarde van US$ 389 miljard zal vertegenwoordigen, met een CAGR van 20,5% Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 9, 2023 3:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Artificial Neural Network Market Information by Type, Application, Component, and Region – Forecast till 2030, zou de markt voor kunstmatige neurale netwerken tussen 2022 en 2030 met 20,5% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 389 miljard dollar bedragen.

Marktsamenvatting

De markt voor kunstmatige neurale netwerken groeit snel naarmate industrieën in verschillende sectoren de kracht van intelligente algoritmen erkennen om complexe problemen op te lossen en nauwkeurige voorspellingen te doen. Kunstmatige neurale netwerken (ANN’s) zijn een type model voor machinaal leren dat is geïnspireerd op de structuur en werking van het menselijk brein. ANN’s bestaan uit onderling verbonden knooppunten, of kunstmatige neuronen, die informatie verwerken en doorgeven, waardoor het netwerk kan leren en beslissingen kan nemen.

Gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6287

Een van de belangrijkste drijfveren achter de groei van de markt voor kunstmatige neurale netwerken is de toenemende vraag naar geavanceerde gegevensanalyse. Industrieën genereren enorme hoeveelheden gegevens en organisaties zijn op zoek naar manieren om waardevolle inzichten uit deze gegevens te halen om de besluitvorming te stimuleren en de operationele efficiëntie te verbeteren. Kunstmatige neurale netwerken blinken uit in het analyseren van complexe en ongestructureerde gegevens, waardoor bedrijven patronen, trends en correlaties kunnen ontdekken die met traditionele analysemethoden misschien niet zichtbaar zijn.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de sector van kunstmatige neurale netwerken zijn onder andere

  • Neural Technologies Limited
  • IBM Corporation
  • Neuro Dimension, Inc.
  • Alyuda Onderzoek
  • Microsoft
  • SAP SE
  • Swift Key
  • Starmind International AGA
  • finiti
  • Ward Systems Group, Inc
  • LLC,
  • Google Inc.
  • Neuralware
  • Qualcomm Technologies, Inc.
  • Intel Corporation
  • Oracle Corporation

Juni 2021

Google is actief betrokken bij kunstmatige neurale netwerken en heeft verschillende producten en diensten op het gebied van AI uitgebracht. Google’s TensorFlow, een open-source softwarebibliotheek voor machine learning, waaronder neurale netwerken, wordt veel gebruikt door ontwikkelaars. TensorFlow heeft meerdere updates en releases gehad, en de specifieke data van deze lanceringen kunnen variëren.

Koop nu het Premium onderzoeksrapport – Krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Een van de drijvende factoren achter de groei van de markt voor kunstmatige neurale netwerken is de vooruitgang op het gebied van deep learning-algoritmen. Diep leren is een deelgebied van machinaal leren dat zich richt op het trainen van kunstmatige neurale netwerken met meerdere lagen om automatisch hiërarchische representaties van gegevens te leren. Dieplerende algoritmen hebben uitzonderlijke prestaties laten zien in verschillende domeinen, waaronder beeld- en spraakherkenning, verwerking van natuurlijke taal en autonome voertuigen. De voortdurende vooruitgang in deep learning-technieken en de beschikbaarheid van grote datasets hebben de toepassingen van kunstmatige neurale netwerken in verschillende sectoren uitgebreid.

Beperkingen in de markt:

De toepassing van kunstmatige neurale netwerken heeft ook te maken met bepaalde beperkende factoren. Een van deze factoren is de behoefte aan veel rekenkracht en middelen. Het trainen van complexe neurale netwerken vereist aanzienlijke rekenkracht, waaronder krachtige hardware zoals grafische verwerkingseenheden (GPU’s) en toegang tot grootschalige computerinfrastructuur. De kosten en beschikbaarheid van deze middelen kunnen een uitdaging vormen, vooral voor kleinere organisaties met beperkte budgetten en middelen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor kunstmatige neurale netwerken –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-neural-network-market-6287

COVID 19 Analyse

De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor kunstmatige neurale netwerken. Aan de ene kant heeft de pandemie de toepassing van kunstmatige neurale netwerken in bepaalde sectoren versneld. In de gezondheidszorg bijvoorbeeld worden kunstmatige neurale netwerken gebruikt voor COVID-19 diagnose, het ontdekken van geneesmiddelen en het voorspellen van de verspreiding van het virus. In de financiële sector zijn kunstmatige neurale netwerken ingezet voor risicobeoordeling en fraudedetectie in de context van snel veranderende economische omstandigheden.

Aan de andere kant heeft de pandemie de markt ook voor uitdagingen gesteld. De verstoringen als gevolg van sluitingen en beperkingen hebben het vermogen van industrieën om te investeren in nieuwe technologieën en de implementatie van kunstmatige neurale netwerkoplossingen aangetast. Daarnaast heeft de onvoorspelbaarheid van de pandemie het moeilijk gemaakt om neurale netwerken te trainen op historische gegevens, omdat de patronen en trends aanzienlijk zijn afgeweken van de periode vóór de pandemie.

Marktsegmentatie

Naar type

Het type in de markt omvat Teruggekoppelde Kunstmatige Neurale Netwerken, Feedforward Kunstmatige Neurale Netwerken, Andere

Per toepassing

Per toepassing omvat het segment Ontwikkeling van medicijnen, andere

Per component

Per component, het segment omvat Software, Diensten, Overige

Regionaal inzicht

Noord-Amerika domineert de markt door de aanwezigheid van een groot aantal belangrijke spelers, technologische vooruitgang en aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Met name de Verenigde Staten hebben een groot marktaandeel dankzij de toepassing van ANN-technologieën in sectoren zoals de gezondheidszorg, de financiële sector en de auto-industrie.

Vraag voor maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek voor maatwerk in te dienen.

In Europa maken landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk een aanzienlijke groei door in de ANN-markt. De toenemende focus op automatisering, machinaal leren en AI-gestuurde oplossingen stimuleert de vraag naar kunstmatige neurale netwerken in de regio. Daarnaast wordt de groei van de markt verder gestimuleerd door de toenemende toepassing van ANN-technologieën in sectoren zoals productie, energie en detailhandel.

De regio Azië-Pacific is ook getuige van een aanzienlijke expansie van de markt, voornamelijk gedreven door opkomende economieën zoals China, India en Japan. De toenemende digitalisering, snelle technologische vooruitgang en toenemende investeringen in AI en machine learning dragen bij aan de groei van de markt voor ANN’s in de regio. Bovendien wordt de groei van de markt gestimuleerd door de aanwezigheid van een grote bevolking en de groeiende vraag naar geavanceerde analyses en voorspellende modellen.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

Markt voor serverbesturingssystemen
De markt voor serverbesturingssystemen zal naar verwachting groeien van USD 17,3 miljard in 2023 tot USD 43,6 miljard in 2032.

Effectenmakelaarsmarkt
De effectenmakelaarsmarkt zal naar verwachting groeien van 43,9 miljard USD in 2023 tot 103,5 miljard USD in 2032.

B2B-markt voor onderling verbonden vlootdiensten
De B2B-markt voor onderling verbonden vlootdiensten zal naar verwachting groeien van USD 8,6 miljard in 2023 tot USD 56,1 miljard in 2032.

Immersieve technologiemarkt
De Immersieve technologiemarkt zal naar verwachting groeien van 27,2 miljard USD in 2023 tot 144,5 miljard USD in 2032.

5G-dienstenmarkt – 5G-dienstenmarkt zal tegen 2032 248,1 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 29,40%:

Markt voor mobiele games – De markt voor mobiele games is tegen 2030 goed voor 247,07 miljard USD, met een CAGR van 13,60%.

Body Worn Camera Market – Body Worn Camera Market zal tegen 2030 368,95 miljard dollar bereiken met een bewonderenswaardige CAGR van 72,3%:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Artificial Neural Network Market,Artificial Neural Network Market Size,Artificial Neural Network Market Share,Artificial Neural Network Market Trends,Artificial Neural Network Market Growth,US Artificial Neural Network,South Korea's Artificial Neural Network,France Artificial Neural Network