header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor beveiligingscamera’s: 31,07 miljard dollar in 2030, met 18,30% CAGR van 2022 tot 2030

Nov 9, 2023 9:00 PM ET

Inzicht in de markt voor beveiligingscamera’s

De wereldwijde markt voor beveiligingscamera’s zal waarschijnlijk een aanzienlijke omzetgroei doormaken. De toenemende toepassing van beveiligingscamera’s in commerciële, residentiële, industriële en infrastructurele omgevingen zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor beveiligingscamera’s zal groeien van 9,58 miljard dollar in 2022 naar 31,07 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 18,30% in de beoordelingsperiode (2022-2030).

Daarnaast stimuleert het toenemende bewustzijn van de voordelen van beveiligingscamera’s de groei van de markt. Het internet van de videosurveillance heeft een enorme vraag naar IP-gebaseerde camerasystemen gecreëerd. De toegenomen toepassing van IP-surveillance in perimeterbeveiliging en de stijgende trend van slimme huizen stimuleren de omvang van de markt. Wetshandhavingsinstanties worstelen met het onvermogen om gezichten te detecteren met bewakingsapparatuur.

De opkomst van AI-gestuurde thermische camera’s ondersteunt de groei van de markt. Ook ontwikkelen spelers in de industrie AI-gebaseerde oplossingen die een verbeterde detectie van & monitor mogelijk maken. Aan de andere kant is de geringe bekendheid van geavanceerde beveiligingsoplossingen een belangrijke factor die de marktgroei naar verwachting zal belemmeren.

Daarnaast vormen zorgen over privacy en datalekken, naast de kosten die gepaard gaan met de aanschaf en het onderhoud van beveiligingscamera’s, een uitdaging voor de groei van de markt. Desalniettemin zal de toenemende toepassing van geavanceerde technologieën de groei van de markt tijdens de beoordelingsperiode ondersteunen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7744

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de beveiligingscamera’s markt zijn

  • Motorola Solutions, Inc. (VS),
  • Hangzhou Hikvision Digital Technology Co. Ltd (China),
  • Swann Communications Pty. Ltd (VS),
  • Arlo Technologies Inc (VS),
  • Shenzhen Leshi Video Tech. Co., Ltd (China),
  • Godrej Security Solutions (India),
  • ADT Inc (VS),
  • Vivint, Inc. (VS),
  • Logitech International SA (Zwitserland),
  • FrontPoint Security Solutions, LLC (VS),
  • SimpliSafe, Inc. (VS),
  • Sony Corporation (Japan),
  • Samsung Communications (Zuid-Korea),
  • Toshiba America Information Systems, Inc (VS), en
  • Panasonic Corporation (Japan).

Wereldwijde markt voor beveiligingscamera’s – segmenten

Het type segment is onderverdeeld in infrarood (IR) bullet camera’s, dome beveiligingscamera’s, point tilt & zoom (PTZ) camera’s, box beveiligingscamera’s en draadloze/IP camera’s. Het toepassingssegment is onderverdeeld in beveiligingscamera’s voor binnen en beveiligingscamera’s voor buiten. Het resolutiesegment is onderverdeeld in high definition (HD) & full HD en non-HD.

Het segment professionele service is onderverdeeld in advies, installatie & implementatieservice en onderhoud & ondersteuningsservice. Het segment eindgebruikers is onderverdeeld in woningen/huizen, commerciële/openbare ruimtes, industriële/verwerkende faciliteiten en andere. Per regio is de markt voor beveiligingscamera’s onderverdeeld in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor beveiligingscamera’s – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde beveiligingscamera’s markt. Het grootste marktaandeel wordt toegeschreven aan de stijgende behoefte aan openbare en persoonlijke veiligheid. Daarnaast wordt de groei van de markt in de regio gestimuleerd door de uitgebreide toepassing van geavanceerde beveiligingscamera’s in residentiële, commerciële en industriële faciliteiten. Bovendien creëert de explosieve groei in eindgebruikerssectoren kansen, waardoor de markt enorm kan groeien. De Amerikaanse markt is goed voor een dominant aandeel in de regio.

Wereldwijde markt voor beveiligingscamera’s – Analyse van de concurrentie

De markt voor beveiligingscamera’s is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Deze bedrijven gebruiken marktstrategieën zoals fusies & overnames, samenwerkingen, expansie en technologie/productlanceringen om hun activiteiten en aanbod uit te breiden.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7744

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

25 sep, 2023 – Reolink heeft een nieuwe serie 4K batterijcamera’s op zonne-energie gelanceerd, inclusief 4K-opname en dual-band Wi-Fi. Bovendien hebben deze camera’s geen abonnement nodig. Reolink beveiligingscamera’s hebben twee opties: de Argus Eco Ultra en de Argus 3 Ultra. Deze camera’s werken allemaal op zonne-energie en hebben een Wi-Fi-verbinding. Reolink beveiligingscamera’s zijn waterdicht voor gebruik buitenshuis, met rubberen afdekplaatjes voor de poorten en schakelaars.

Meer lezen-

Huidige sensormarkt

Elektrische dubbellagige condensatormarkt

Markt voor Industriële Besturingssystemen (Energie& Vermogen)

Markt voor foutdetectieclassificatie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Security Cameras Market,Security Cameras Market Size,Security Cameras Market Share