header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor omgevingssensoren verzamelt USD 2,1 miljard met een CAGR van 10,2% in de periode 2023-2032

Nov 9, 2023 3:48 PM ET

De markt voor omgevingssensoren zal waarschijnlijk een opmerkelijke stijging doormaken. Toenemende investeringen door publieke en private sectoren wereldwijd voor efficiënte systemen voor milieubewaking & zullen de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde markt voor omgevingssensoren zal stijgen van USD 0,9 miljard in 2022 tot USD 2,1 miljard in 2032, met een groei van 10,2% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Belangrijke factoren die de inkomsten uit de markt voor milieusensoren stimuleren, zijn onder andere strenge overheidsvoorschriften om vervuiling te beheersen en een toenemende vraag naar bewaking van de luchtkwaliteit in steden. Daarnaast hebben boetes die aan verschillende industrieën worden opgelegd voor het niet handhaven van de gewenste milieunormen een positieve invloed op de marktgroei, waardoor een aanzienlijke vraag op de markt ontstaat.

De wereldwijde markt voor milieusensoren is aanzienlijk gegroeid door de instroom van kapitaal uit nieuw ontdekte offshore olie- en gasbronnen wereldwijd. Regeringen zetten zich in voor duurzame olie- en gaswinning, mijnontwikkeling en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van deze activiteiten. Ze gebruiken deze gegevens ook om illegale ontbossing op te sporen, mangroves te beschermen en de biodiversiteit van hun land te beschermen.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor milieusensoren zijn.

  • Sensirion AG
  • Bosch Sensortec GmbH
  • OMRON Corporation
  • Raritan Inc.
  • Honeywell International Inc.
  • ABB Ltd.
  • Texas Instruments Incorporated
  • Siemens AG
  • Schneider Electric
  • IDT
  • STMicro-elektronica
  • AVTECH
  • Freescale Halfgeleider Inc.
  • Analoge Apparaten
  • Apogee Instrumenten
  • NuWave Sensoren
  • TE Connectivity
  • Elichens
  • Breeze Technologieën
  • Aclima

Ontvang een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6772

Markt voor omgevingssensorenSegmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in producten, eindgebruikers en regio’s. Het productsegment is onderverdeeld in temperatuur, druk, waterkwaliteit, chemisch, rook en vochtigheid. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in commercieel, industrieel, residentieel, automobiel, consumentenelektronica, gezondheidszorg & biowetenschappen en overheid. Per regio is de markt voor omgevingssensoren onderverdeeld in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Markt voor omgevingssensorenRegionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor omgevingssensoren. Het grootste marktaandeel wordt voornamelijk toegeschreven aan de hoge financiering en toenemende vraag naar milieubewakingssystemen. Landen als de VS en Canada investeren enorm in de implementatie van milieubewakingssystemen vanwege strenge regels en voorschriften tegen milieuvervuiling.

Daarnaast zijn er veel grote technologieleveranciers, datacenters en technologische ontwikkelingscentra in deze regio die de groei van de markt bevorderen. Ook de toenemende upgrades in technologieën en verbeteringen in technologieën voor milieumonitoring en -bewaking stimuleren het marktaandeel van de regio. De VS, Canada en Mexico dragen uitstekend bij aan de stijgende vraag op de Noord-Amerikaanse markt voor milieusensoren.

Markt voor omgevingssensorenConcurrentielandschap

De zeer competitieve markt voor milieusensoren lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel gevestigde spelers in de sector. Spelers streven ernaar te voldoen aan de vraag naar verschillende intelligentie-, surveillance- en verkenningsoplossingen die real-time bewaking en controle op afstand van kritieke locaties mogelijk maken.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

Aug.09, 2023 – Vertiv lanceert Geist Watchdog 15 Environmental Sensor Solution, met de mogelijkheid om 4 extra externe plug-n-play sensoren toe te voegen in India. De oplossing kan de bewaking en het beheer van datacenters aan de rand van de onderneming & verbeteren door kosteneffectieve bewaking van temperatuur, vochtigheid en dauwpunt mogelijk te maken.

Vertiv’s autonome oplossing met omgevingssensoren zal de prestaties van datacentermonitoring en -beheer verbeteren door kritieke IT-infrastructuur en omgevingscondities in datacenters, serverruimtes en netwerkkastomgevingen in realtime op afstand te monitoren.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportkoptelefoon- en hoofdtelefoonmarkt: per type per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toegangscontrole, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, marktsegmenten – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operatie, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Environmental Sensor Market,Environmental Sensor Market Size,Environmental Sensor Market Share,Environmental Sensor Market Trends,Environmental Sensor Market Demand