header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor optische encoders bereikt 4,2 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 8,70% tussen 2023 en 2032

Nov 9, 2023 8:00 PM ET

Inzicht in de markt voor optische encoders

De markt voor optische encoders zal waarschijnlijk snel groeien. De groeiende vraag naar optische encoders vanuit productiesectoren over de hele wereld zou de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor optische encoders naar schatting zal groeien van 2,0 miljard dollar in 2022 naar 4,2 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 8,70% tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

De snelgroeiende vraag naar printplaten voor consumentenelektronica en de neiging om elektronische componenten te miniaturiseren zijn belangrijke trends die de groei van de markt beïnvloeden. De stijgende behoefte aan betere high-end automatisering en de toenemende toepassing van geavanceerde bewegingscontrolesystemen in verschillende industriële sectoren zijn belangrijke marktfactoren.

De toenemende vooruitgang in optische producten en het gebruik van medische optica in detectiesystemen doen de marktgroei escaleren. Daarnaast stimuleren diverse eindgebruikerstoepassingen van absolute optische encoders in verschillende industrieën die een hogere nauwkeurigheid, betere resolutie en verbeterde systeembetrouwbaarheid vereisen de marktomvang. De hoge efficiëntie van optische encoders ondersteunt de marktgroei.

De opkomst van geavanceerde optische oplossingen voor verschillende commerciële markten, waaronder de astronomie, de medische sector, de oogheelkundige sector en de halfgeleiderindustrie, stimuleert het marktaandeel. Technologische vooruitgang beïnvloedt de omvang van de markt en stimuleert de elektronica- en medische-apparatenindustrie over de hele wereld. De penetratie van cloud computing, gegevensoverdracht & en IoT stimuleren de marktwaarde aanzienlijk.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7932

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor optische encoders zijn

  • BEI Sensors (VS),
  • Broadcom, Inc. (VS),
  • Rockwell Automation Inc. (VS),
  • Dynapar (VS), Renishaw Plc. (VK),
  • Allied Motion Technologies Inc. (VS),
  • Turck Holding GmbH (Duitsland),
  • Codechamp SA (Frankrijk),
  • Honeywell International Inc. (VS),
  • Tokyo Sokuteikizai Co., Ltd (Japan),
  • GrayHill Inc (VS), Bourns Inc (VS),
  • Faulhaber Groep (Duitsland),
  • Baumer Group (Zwitserland),
  • CTS Corporation (VS),

Wereldwijde markt voor optische encoders – segmenten

De markt is onderverdeeld in typen, kanalen, eindgebruikers en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in incrementeel en absoluut. Het kanaalsegment is onderverdeeld in één, twee, vier en meer dan acht kanalen. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in elektronica, auto’s, medische apparatuur, textielmachines, luchtvaart en andere. Per regio is de markt voor optische encoders onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor optische encoders – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert wereldwijd de markt voor optische encoders. Factoren zoals het stijgende aantal fabrikanten van elektronische componenten en de grote vraag naar optische encoders stimuleren de groei. Daarnaast stimuleren uitgebreide technologische ontwikkelingen die kunnen zorgen voor een betere efficiëntie tegen lage prijzen in verschillende regio’s de marktexpansie in Noord-Amerika. De Noord-Amerikaanse markt voor optische encoders zal naar verwachting exponentieel groeien tijdens de evaluatieperiode.

Wereldwijde markt voor optische encoders – Analyse van de concurrentie

De wereldwijde markt van optische encoders lijkt zeer concurrerend. Gevestigde spelers maken gebruik van overnames, samenwerking, partnerschappen, expansie en de lancering van technologie om een concurrentievoordeel te behalen. Veel belangrijke spelers investeren snel in productontwikkeling en uitbreiding van hun wereldwijde aanwezigheid.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7932

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws

01 juni 2023 — Optimal Engineering Systems Inc. (VS) introduceert de AK160-30 serie van vier goniometer positioneringstrappen met hoge precisie, cruciaal in microscopie, kristallografie, lichtmeting & inspectie en laserpositionering. Deze vier motoropties van de goniometertrappen omvatten stappenmotor aangedreven, driefasen-servomotor aangedreven met kwadratuur optische encoders, stappenmotor aangedreven met kwadratuur optische encoders en DC servomotor aangedreven met kwadratuur optische encoders voor positieverificatie.

Meer artikelen lezen-

Foutdetectie-indeling markt

Markt voor geluidsherkenning

Biometrische sensormarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Optical Encoder Market,Optical Encoder Market Size