header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde toegepaste AI-markt zal tegen 2032 USD 30,78 miljard waard zijn, met 14,50% CAGR van 2023 tot 2032

Nov 9, 2023 4:00 PM ET

Toegepaste AI-marktoverzicht:

De markt voor toegepaste AI vertoont een aanzienlijk groeipotentieel. De groeiende toepassing van de technologie in industriële omgevingen om processen te verbeteren, zou de groei van de markt stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde toegepaste AI-markt zal groeien van 131,40 USD in 2022 naar 1.091,40 miljard USD in 2032, met een CAGR van 25,3% tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Bovendien stimuleren de toenemende AI-toepassingen in eindgebruikerssectoren zoals de auto-industrie, elektronica, gezondheidszorg, productie, energie, halfgeleiders en voedingsmiddelen de omvang van de markt. Bijkomende factoren die de marktinkomsten ondersteunen, zijn onder andere het toenemende aantal fabrikanten dat AI gebruikt om hun activiteiten te verbeteren, nieuwe producten te lanceren, ontwerpen aan te passen en hun toekomstige financiën te plannen.

[PDF-brochure] Vraag een voorbeeldrapport aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12221

Grote spelers:

Toonaangevende spelers op de markt voor toegepaste AI zijn onder andere,

  • Microsoft
  • Google (Alphabet Inc.)
  • IBM
  • Meta
  • Amazon Web Services (AWS)
  • Apple
  • Intel
  • NVIDIA
  • Open AI
  • Baidu

Toegepaste AI wordt gebruikt om taken uit te voeren en processen te verbeteren in echte situaties. Het combineert geavanceerde technieken voor machinaal leren met softwaretoepassingen, wat zorgt voor een hogere nauwkeurigheid en een groter aanpassingsvermogen. Toegepaste AI contextualiseert bedrijfsmodellen en industriële processen, wat helpt bij het transformeren van bedrijven. Het helpt bedrijven en bedrijfsprocessen te transformeren en verbetert interacties in de echte wereld.

Toegepaste AI zorgt voor meer efficiëntie, nauwkeurigheid, kostenbesparingen en betere besluitvorming voor bedrijven. Enkele andere belangrijke voordelen van toegepaste AI zijn automatisering en hogere opbrengsten. Het automatiseert handmatige processen om de productiviteit te verhogen en maakt werknemers vrij voor meer cruciale taken. Toegepaste AI identificeert en lost complexe bedrijfsproblemen op en verbetert de winstgevendheid door middel van machinaal leren en aanpassingsvermogen.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Wereldwijde markt voor toegepaste AI – segmenten

Het componentensegment is onderverdeeld in software en diensten. Het toepassingssegment is onderverdeeld in gezondheidszorg, financiën, detailhandel & e-commerce, voorspellend onderhoud, industriële robotica, natuurlijke taalverwerking (NLP), energie & nutsbedrijven, landbouw, cyberbeveiliging, onderwijs, entertainment & media, vastgoed, transport & logistiek, milieumonitoring, human resources en anderen. Het segment regio’s is onderverdeeld in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor toegepaste AI – Geografische analyse

Noord-Amerika heeft wereldwijd het grootste marktaandeel in toegepaste AI. Grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde AI-technologie te ontwikkelen en verbeteringen in het veld te stimuleren, stimuleren de omvang van de toegepaste AI-markt. De regio is de thuisbasis van verschillende top AI-onderzoekscentra, hogescholen en technologiebedrijven, die voorop lopen bij het invoeren van toegepaste AI. AI-startups in de regio worden steeds vaker gefinancierd door techbedrijven, durfkapitaalbedrijven en investeerders voor de innovatie en creatie van nuttige AI-toepassingen.

Wereldwijde markt voor toegepaste AI – Analyse van de concurrentie

De markt lijkt extreem gefragmenteerd, gezien de aanwezigheid van gevestigde fabrikanten. Vooraanstaande spelers zoeken naar mogelijkheden om te integreren in de uitgebreide waardeketen, terwijl ze zich richten op het uitbreiden van de productiecapaciteit, investeringen in onderzoek en ontwikkeling en M&I-activiteiten om een extra impuls te krijgen. Ze streven ernaar om betrouwbare, toonaangevende toegepaste AI te leveren voor verschillende toepassingen en investeren aanzienlijk in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en producten.

Vraag naar maatwerk:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12221

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

13 sep, 2023 — Data Kinetic, een toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op AI-onderzoek, -ontwikkeling en -advies, heeft een suite met toegepaste AI-oplossingen gelanceerd voor de olie- en gasindustrie. De nieuwe oplossingssuite levert toegepaste AI-engineering om processen en winstgevendheid te verbeteren voor O & G exploratie en productie. Data Kinetic biedt ook AI-transformatieworkshops aan voor operators in de VS die het potentieel van deze nieuwe oplossingen willen verkennen.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Applied AI Market,Applied AI,Applied AI Market Size,Applied AI Market Share,Applied AI Market Growth,Applied AI Market Trends