header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De batterijmarkt voor elektrische voertuigen zal een waarde bereiken van 192,55 miljard USD, met een CAGR van 33,60% tijdens de periode 2023 – 2032

Nov 10, 2023 2:55 PM ET

Overzicht van de markt voor accu’s voor elektrische voertuigen

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Electric Vehicle Battery Market Information by Battery Type, Vehicle Technology, End Market, and Region – Forecast till 2032, zal de markt voor accu’s voor elektrische voertuigen tegen 2032 een waarde bereiken van 192,55 miljard dollar, een stijging ten opzichte van de 18,97 miljard dollar in 2023, met een snelheid van 33,60% tijdens de onderzoeksperiode (2023 tot 2032).

De batterij is het meest vitale onderdeel van elk elektrisch voertuig. Een batterij zet chemische energie om in elektrische energie door middel van een elektrochemische reactie. Een elektrochemische reactie treedt op wanneer elektronen van het ene materiaal naar het andere migreren in een elektronisch circuit. In veel gevallen is de batterij ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de motor(en) en het laadsysteem die een elektrisch voertuig nodig heeft. Een typische EV-batterij bestaat uit blokken van 18-30 parallelle cellen die in serie zijn geschakeld om de nodige spanning te creëren voor de aandrijving.

Concurrentielandschap batterijmarkt elektrische voertuigen:

  • Automotive Energy Supply Corporation (Japan)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • BYD Company Limited (China)
  • Quallion (VS)
  • LG Chem Ltd (Zuid-Korea)

Ontvang een gratis voorbeeldrapport@
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4810

De batterijmarkt voor elektrische voertuigen drijft:

De auto-industrie richt zich momenteel op de ontwikkeling van complexe elektrische voertuigsystemen, met inbegrip van batterijen en kleinere motoren. Er wordt verwacht dat deze systemen lagere emissies zullen hebben tegen vergelijkbare kosten. Voor batterijen die in elektrische voertuigen worden gebruikt, is lithium-nikkel-mangaan-kobalt-oxide (NMC) nu het materiaal bij uitstek. Daarnaast zijn de Tesla Model X, S en 3 elektrische voertuigen in de Verenigde Staten die gebruikmaken van lithium-nikkel-kobalt-aluminiumoxide (NCA).

In mei 2023 kondigden Stellantis N.V. en Lyten, Inc. aan dat Stellantis Ventures, het durfkapitaalfonds van Stellantis, in Lyten had geïnvesteerd om de commercialisering van 3D grafeenapplicaties van Lyten voor de mobiliteitssector te versnellen, waaronder de LytCellTM Lithium-zwavel EV-batterij, lichtgewicht composieten en nieuwe on-board sensing. Lyten, een pionier op het gebied van driedimensionaal (3D) grafeen, zal de buitengewone afstembaarheid van het materiaal gebruiken om betere voertuigprestaties en klantervaringen mogelijk te maken met als doel de transportsector koolstofvrij te maken.

Daarnaast stimuleren regeringen over de hele wereld de aanschaf van elektrische voertuigen door het geven van belastingvoordelen en andere voordelen. Enkele nationale regeringen stellen elektrische voertuigen ook vrij van tol op snelwegen, met name in China, Japan en India.

Ook de Zuid-Koreaanse regering heeft aangekondigd dat ze belastingvrijstellingen en subsidies van 900 miljoen dollar zal verstrekken voor de ontwikkeling en aankoop van elektrische voertuigen en voertuigen op brandstofcellen. De toename van overheidssteun voor de ontwikkeling en aankoop ervan in de vorm van belastingkredieten, subsidies en stimuleringsmaatregelen is dus een van de belangrijkste oorzaken van de grote vraag naar elektrische voertuigen wereldwijd. De markt voor EV-batterijen zal hier sterk van profiteren.

Beperkingen in de markt:

75% van de lithium-ion batterijen, 70% van de kathodeproductiecapaciteit en 85% van de anodeproductiecapaciteit worden geproduceerd in China. Hoewel Europa slechts een beperkte toeleveringsketen heeft – de verwerking van kobalt maakt er slechts 20% van uit – is het toch verantwoordelijk voor ongeveer 25% van de wereldwijde assemblage. Verder bestaan belangrijke segmenten van de toeleveringsketen stroomafwaarts van de verwerking van grondstoffen uit Zuid-Korea en Japan, vooral in de zeer complexe productie van kathode- en anodemateriaal.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicles-battery-market-4810

Markt Segmentatie

De categorieën lithium-ionbatterijen, nikkelhybridebatterijen en loodzuurbatterijen vormen de marktsegmentatie voor batterijen voor elektrische voertuigen.

Plug-in hybride voertuigen, batterij-elektrische voertuigen en hybride elektrische voertuigen zijn de voertuigtechnologieën die beschikbaar zijn op de wereldwijde markt.

De belangrijkste eindgebruikers in het rapport zijn aftermarkets en OEMS.

Regionaal inzicht

De batterij-industrie voor elektrische voertuigen in Azië-Pacific zal de komende jaren de markt aanvoeren vanwege het stijgende aantal mensen dat elektrische voertuigen gebruikt. De nadruk die de overheid legt op het ombouwen van twee- en driewielers tot elektrische voertuigen zal naar verwachting ook de vraag stimuleren en de marktexpansie in deze regio versnellen gedurende de verwachte periode.

Lees meer inzichtelijk rapport:

In Wheel Motors Markttrends

Lage snelheidsvoertuigen markttrends

Markttrends autodakdragers

Markttrends autodisplay

Automotive slimme banden markttrends

Neem contact met ons op:

Wantstats Onderzoek en Media Pvt. Ltd.

Kantoor nr. 104, Pentagon 4,

Magarpatta City, Pune – 411028

Maharashtra, India.

Verkoop: 1 (855) 661-4441 (VS)

44 1720 412 167 (VK)

Personeelszaken: 91 20-48532201

Mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Us:


Wantstats Research and Media Pvt. Ltd.


Office No 104, Pentagon 4,


Magarpatta City, Pune - 411028


Maharashtra, India.


Sales: +1 (855) 661-4441 (US)


+44 1720 412 167(UK)


Human Resource: +91 20-48532201


Mail: [email protected]


Keywords:  Electric Vehicle Battery Market,Electric Vehicle Battery Market Size,Electric Vehicle Battery Market Trends,Electric Vehicle Battery Market Scope,Electric Vehicle Battery Market Share