header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van het delen van ritten zal naar verwachting groeien van 56,7 miljard dollar in 2022 tot 194,01 miljard dollar in 2030

Nov 10, 2023 2:57 PM ET

Overzicht van de markt voor gedeeld rijden:

De markt voor het delen van ritten zal naar verwachting snel groeien met een hoge CAGR tijdens de prognoseperiode. De wereldwijde markt voor gedeeld rijden wordt gedreven door de enorme groei in zich ontwikkelende economieën en het onvermogen van consumenten om een voertuig te bezitten. Deze factoren hebben geholpen om de markt voor gedeeld rijden op de lange termijn vorm te geven. Bedrijven in de markt voor gedeeld rijden kunnen ook te maken krijgen met uitdagingen zoals zorgen over privacy en veiligheid.

Ridesharing heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen pendelen en biedt een handig en kosteneffectief alternatief voor traditionele transportmethoden. Met de komst van smartphone-apps kunnen mensen moeiteloos in contact komen met chauffeurs die dezelfde kant op rijden, waardoor het gebruik van voertuigen wordt geoptimaliseerd en de totale CO2-voetafdruk wordt verkleind. Deze innovatieve aanpak pakt niet alleen de praktische uitdagingen van woon-werkverkeer aan, maar bevordert ook een gemeenschapsgevoel doordat passagiers en chauffeurs hun reizen delen. Het kostendelende aspect van ride-sharing maakt het een aantrekkelijke optie voor budgetbewuste individuen, en biedt een betaalbare manier van reizen zonder het gedoe van parkeren of de zorgen om het milieu die geassocieerd worden met individueel autobezit.

Ondanks de vele voordelen stuit ride-sharing op hindernissen in de regelgeving en veiligheidsproblemen. Overheden en lokale autoriteiten hebben geworsteld met de vraag hoe deze diensten te integreren in bestaande vervoerskaders en tegelijkertijd de veiligheid van passagiers te waarborgen. Daarnaast heeft de concurrentie met traditionele taxidiensten geleid tot discussies over eerlijke handelspraktijken en marktverstoring. Terwijl de ride-sharing industrie zich blijft ontwikkelen, blijft het vinden van een balans tussen innovatie, regulering en veiligheid cruciaal voor het blijvende succes en de positieve impact op stedelijke mobiliteit.

De details in het rapport over de markt voor gedeeld rijden bestrijken alle aspecten van de sector. Analisten die de markt voor het delen van ritjes bestuderen, hebben in het rapport ook groeiprognoses gedeeld en hebben spelers op de markt voor het delen van ritjes voorgesteld om dienovereenkomstig bedrijfsstrategieën te plannen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7444

De belangrijkste bedrijven op de markt voor gedeeld rijden zijn

  • ber Technologies Inc. (VS)
  • Taxify (Estland)
  • Lyft Inc. (VS)
  • ANI Technologies Pvt. Ltd. (India) (India)
  • OLA
  • Gett (Israël)
  • Didi Chuxing Technology Co. (China)
  • car2go (Duitsland)
  • Cabify (Spanje)
  • GrabTaxi Holdings Pte. Ltd. (Singapore)

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor ride sharing is gesegmenteerd op basis van type, voertuigtype en bedrijfsmodel. Op basis van type is de markt voor ride sharing gesegmenteerd op basis van autoverhuur, e-hailing, mobiliteit op stations en autodelen. Daarnaast is de markt op basis van voertuigtype gesegmenteerd in ijsvoertuigen, CNG/LPG-voertuigen en elektrische voertuigen. De wereldwijde markt voor ritdeling is ook gebaseerd op het segment bedrijfsmodel, dat verder is opgesplitst in P2P, B2B en B2C.

Factoren zoals de stijgende brandstofkosten, parkeerruimteproblemen en bezorgdheid over de toenemende vervuiling ondersteunen de groei van de markt voor ride sharing. De prestaties van de markt voor ride sharing zijn ook bestudeerd voor de afgelopen en huidige jaren. Daarnaast biedt het rapport een analyse van deze segmenten. De gesegmenteerde analyse van de markt voor ride sharing in het rapport biedt belangrijke details over de markt voor ride sharing op basis van de gegevens en voorspellingen tot 2023.

Nieuws over de sector van het ritdelen

Via Rideshare, de openbare vervoersdienst op aanvraag van Arlington, zou eindelijk alle wijken, winkelcentra, kantoren, hotels, medische diensten en andere primaire locaties gaan bestrijken, meldde de stad. In de afgelopen 3 jaar heeft het Via Rideshare systeem zich al over de regio verspreid. Het dekkingsgebied, dat al ongeveer 41 procent van Arlington beslaat, zal zich over de hele stad uitstrekken.

Regionaal overzicht

Bedrijven in de markt van ride sharing zijn verspreid over de hele wereld. Het rapport geeft belangrijke informatie over de regionale markten van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse markt voor het delen van auto’s telt veel bedrijven in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. De markt voor het delen van ritjes in het Midden-Oosten, Afrika en andere regio’s is ook bestudeerd door analisten. De regionale analyse van de markt voor ritdeling is te vinden in het marktonderzoeksrapport. Europa heeft bedrijven in de markt voor ride sharing in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Een gedetailleerde analyse van de markt voor het delen van ritjes in India, China en Japan in de regio Azië-Stille Oceaan wordt ook gepresenteerd in het rapport.

Bekijk het diepgaande marktonderzoeksrapport op
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ride-sharing-market-7444

Concurrentielandschap

De markt voor het delen van ritten wordt ondersteund door de komst van een groot aantal bedrijven die carpooldiensten aanbieden. De groei van de wereldbevolking en de toenemende vraag naar diensten en producten gebaseerd op ride sharing ondersteunen ook de groei van de markt. De groei van de markt voor ride sharing kan echter worden beïnvloed door de angst om met onbekende personen te reizen. Het rapport bevat al deze details die bedrijven in de markt van ride sharing zullen helpen om hun businessplan te versterken en hun productportfolio te verbeteren.

Het onderzoeksrapport over de markt voor ride sharing biedt ook bedrijfsprofielen van grote bedrijven. De bedrijfsprofielen van veel organisaties die actief zijn in het ride sharing marktrapport benadrukt cruciale details zoals bedrijfsgrootte, omzetgroei, en details van fusies en overnames die plaatsvinden in de ride sharing markt. Nieuwe bedrijven en gevestigde bedrijven kunnen hun strategieën plannen op basis van deze gegevens in het ride sharing marktonderzoeksrapport.

Segmentatie van de markt voor gedeeld rijden:

Ritdelen Type Vooruitzichten (Miljard USD, 2018-2030)

  • Autodelen
  • E-Hailing
  • Autoverhuur
  • Mobiliteit op stations

Vooruitzichten van het type voertuig dat deelneemt aan een rit (miljard USD, 2018-2030)

  • ICE-voertuig
  • Elektrisch Voertuig
  • Voertuig op LPG of CNG

Vooruitzichten businessmodel voor rijden delen (miljard USD, 2018-2030)

  • B2C
  • P2P
  • B2B

Vooruitzichten voor het type lidmaatschap (miljard USD, 2018-2030)

  • Vast Ritten Delen
  • Zakelijk delen
  • Dynamisch ritten delen

Vooruitzichten gedeelde ritten (miljard USD, 2018-2030)

  • App-gebaseerd
  • Webgebaseerd
  • Web en app-gebaseerd

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. 2. Reikwijdte van het rapport

2.1. Definitie van de markt

2.2. Reikwijdte van de studie

Lees meer:

Elektrische fietsen markttrends

Elektrische fietsen voor vrachtvervoer markttrends

Landbouwtrekkers markttrends

Automotive navigatiesystemen markttrends

Automotive Draadbesturingssysteem Markttrends

Neem contact met ons op:

Wantstats Onderzoek en Media Pvt. Ltd.

Kantoor nr. 104, Pentagon 4,

Magarpatta City, Pune – 411028

Maharashtra, India.

Verkoop: 1 (855) 661-4441 (VS)

44 1720 412 167 (VK)

Personeelszaken: 91 20-48532201

Mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact Us:


Wantstats Research and Media Pvt. Ltd.


Office No 104, Pentagon 4,


Magarpatta City, Pune - 411028


Maharashtra, India.


Sales: +1 (855) 661-4441 (US)


+44 1720 412 167(UK)


Human Resource: +91 20-48532201


Mail: [email protected]


Keywords:  Ride Sharing Market,Ride Sharing Market Size,Ride Sharing Market Share,Ride Sharing Market Trends,Ride Sharing Market Scope,Ride Sharing Market Demand