header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Railway Market to Touch USD 150.06 Billion at 10.30% CAGR by 2032 Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 10, 2023 9:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor digitale spoorwegen tegen 2032 150,06 miljard USD bereiken met een CAGR van 10,30%.

Drivers

Toename van overheidsinitiatieven om de marktgroei te stimuleren

De toename van overheidsinitiatieven zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. Overheden in verschillende landen investeren in het moderniseren en digitaliseren van spoorwegactiviteiten, zoals het beheren van het treinverkeer, het opstellen van onderhoudsschema’s met zelflerende algoritmen, het bieden van klantenservice en het automatiseren van de ticketverwerking.

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor digitale spoorwegen worden geprofileerd, zijn onder andere,

  • Siemens (Duitsland)
  • Wabtec (VS)
  • Cisco (VS)
  • ABB (Zwitserland)
  • Huawei (China)
  • Thales (Frankrijk)
  • IBM (VS)
  • Alstom (Frankrijk)
  • Bombardier (Canada)
  • Tego (VS)
  • KONUX (Duitsland)
  • Toshiba (Japan)
  • Hitachi (Japan)
  • Fujitsu (Japan),
  • Oxplus (Nederland)

De belangrijkste spelers hebben strategieën toegepast zoals nieuwe productlanceringen, partnerschappen, fusies en overnames en geografische locaties om er maar een paar te noemen.

Download een PDF-voorbeeld van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12220

Kansen

Toenemende toepassing van IoT bij spoorwegen biedtgrote kansen

De toenemende toepassing van IoT in de spoorwegen zal robuuste kansen bieden voor de digitale spoorwegmarkt in de voorspellingsperiode. IoT in de spoorwegen wordt immers mogelijk gemaakt door een reeks slimme apparaten zoals beveiligingssystemen, machine learning bibliotheken, digitale borden, station & voertuigcamera’s en temperatuur & trillingssensoren.

Beperkingen en uitdagingen

Toename van cyberaanvallen als marktbeperking

De toename van cyberaanvallen, beperkt opgeleide professionals en een gebrek aan robuuste spoorweginfrastructuur kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor digitale spoorwegen is onderverdeeld op basis van toepassing en aanbod.

Op basis van het aanbod zal de oplossing de markt aanvoeren in de prognoseperiode.

Wat de toepassing betreft, zal spoorwegexploitatiebeheer de markt domineren in de prognoseperiode.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12220

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie had een negatieve impact op de markt voor digitale spoorwegen. Na een opmerkelijke daling van het aantal reizen heeft de uitbraak grote gevolgen gehad voor het digitale spoor vanwege de & sociale afstandswetgeving grensafsluitingen. Er is ook een verandering opgetreden in het mobiliteitsgedrag, het gebruik van privévoertuigen is gestegen ten opzichte van het openbaar vervoer. Nu de meerderheid thuis werkt, hebben deze factoren het gebruik van het spoorvervoer verminderd.

Regionale analyse

Noord-Amerika beheerst digitale spoorwegmarkt

Noord-Amerika beheerst de markt in de prognoseperiode met 45,80% marktomzet. Verschillende factoren stimuleren de groei van de markt in de regio, zoals de verslechterende spoorweginfrastructuur in de regio die technische verbetering en modernisering vereist, en de strenge veiligheidsregels. De VS, gevolgd door Canada, heeft het grootste marktaandeel in de regio.

Europa kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor digitale spoorwegen

Europa zal een bewonderenswaardige groei in de markt kennen in de voorspellingsperiode, voornamelijk vanwege de groeiende behoefte van de regio aan transportsystemen die milieuvriendelijk en veiliger zijn. Duitsland heeft het grootste marktaandeel en het Verenigd Koninkrijk groeit het snelst.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-railway-market-12220

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Railway Market,Digital Railway Market Size,Digital Railway Market Share,Digital Railway Market Growth,Digital Railway Market Trends,Digital Railway Market Demands