header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Water Solutions Market to Touch USD 2.81 Billion at 15.00% CAGR by 2032 Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 10, 2023 4:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor digitale wateroplossingen tegen 2023 USD 2,81 miljard bedragen met een CAGR van 15,00%.

Drivers

Waterschaarste zal de marktgroei stimuleren

De toenemende bezorgdheid over waterschaarste en de noodzaak om de kwaliteit van toegankelijke waterbronnen te waarborgen, stimuleren het gebruik van digitale oplossingen voor effectief waterbeheer. Daarnaast stimuleert ook de verouderende infrastructuur de groei van de markt. De meeste waterfaciliteiten en nutsbedrijven hebben een verouderde infrastructuur die gemoderniseerd moet worden. Digitale oplossingen helpen bij asset management, kostenoptimalisatie en voorspellend onderhoud.

Download een PDF-voorbeeld van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10017

De TOP-fabrikanten in het Digital Water Solutions Market Report zijn: –

Eminente spelers uit de industrie die in het rapport over digitale wateroplossingen worden geprofileerd, zijn onder andere,

  • Bentley Systems (VS)
  • Innovyze (VS)
  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • Minsait, Atonix Digital (VS)
  • Plutoshift (VS)
  • Assetic (Australië)
  • ABB (Zwitserland)
  • Space-Time Insight (VS)
  • Aqueduct (VS)
  • PowerPlan (VS)
  • Copperleaf Technologies (Canada)
  • Intelliflux Controls (VS)
  • TaKaDu (Israël)
  • Analytische Technologie, Inc (VS)

Kansen

Diverse technologische ontwikkelingen biedengrote kansen

Diverse technologische ontwikkelingen, zoals vooruitgang op het gebied van AI, IoT en data-analyse, maken geavanceerdere en nauwkeurigere waterbewakings- en controlesystemen mogelijk. Dergelijke ontwikkelingen bieden robuuste kansen voor de markt van digitale wateroplossingen in de prognoseperiode.

Koop dit hoogwaardige onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10017

Beperkingen en uitdagingen

Beperkt aantal digitaal geschoolde arbeidskrachten zal de markt afremmen

Het beperkte aantal digitaal geschoolde arbeidskrachten, de hoge initiële kosten, problemen met beveiliging en gegevensprivacy, interoperabiliteitskwesties en milieukwesties kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor digitale wateroplossingen is onderverdeeld op basis van utiliteitsniveau, type oplossing en technologie.

In de voorspellingsperiode zal niveau 1 de markt aanvoeren.

Per type oplossing zal software de markt domineren in de voorspellingsperiode.

Qua technologie zullen meting en klantenbeheer de markt aanvoeren in de voorspellingsperiode.

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie had een gemengde impact op de markt voor digitale wateroplossingen. Aan de ene kant wierp deze epidemie licht op het belang van digitale technologieën voor het op afstand monitoren & van het beheer van watersystemen, waardoor de groeiende belangstelling & voor investeringen in de sector werd aangewakkerd. Aan de andere kant beïnvloedden verstoringen in de toeleveringsketen en budgetbeperkingen het implementatietempo.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-water-solutions-market-10017

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor digitale wateroplossingen

Noord-Amerika zal de markt voor digitale wateroplossingen in de prognoseperiode aanvoeren. Oplossingen die het meest worden gebruikt, hebben inderdaad de voorkeur voor oplossingen die betrekking hebben op geavanceerde meetinfrastructuur, klantenbetrokkenheid, gegevensanalyse en lekdetectie. Het optimaliseren van het gebruik van water, het verbeteren van de klantenservice en het terugdringen van niet-gebruikt water zijn vaak de belangrijkste prioriteiten en dragen bij aan de expansie van de industrie in de regio. De VS heeft het grootste marktaandeel, gevolgd door Canada.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor digitale wateroplossingen

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode een bewonderenswaardige groei doormaken in de markt voor digitale wateroplossingen. Vanwege waterschaarste, een groeiende bevolking en snelle verstedelijking maakt deze regio zich grote zorgen over waterbeheer. Er is dus een stijgende behoefte aan producten voor de vermindering van waterverlies, watermeting, waterbehandeling en netwerkbeheer. China, gevolgd door India, heeft het grootste marktaandeel.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Water Solutions Market,Digital Water Solutions Market Size,Digital Water Solutions Market Share,Digital Water Solutions Market Growth,Digital Water Solutions Market Trends,Digital Water Solutions Market Demands,Digital Water Solutions Industry