header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NLP in de onderwijsmarkt zal groeien met een CAGR van 6,10% tegen 2032 | MRFR Rapport

Nov 10, 2023 2:00 PM ET

NLP in de onderwijsmarkt: Een uitgebreid overzicht

De omvang van de NLP-onderwijsmarkt werd in 2022 geschat op USD 0,1 miljard. De NLP-onderwijsmarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,17 miljard in 2023 tot USD 18,5 miljard in 2032, met een CAGR van 6,10 procent. prognoseperiode (2023-2032). De groeiende vraag naar effectief taalonderwijs en het gebruik van voorspellende analyses om risicoleerlingen te ondersteunen zijn belangrijke factoren die de groei van de markt stimuleren. Betere uitspraaksuggesties, betere vertalingen en chatbots waarmee studenten kunnen oefenen met de virtuele tutor die Ali gebruikt, zijn allemaal mogelijk dankzij het gebruik van NLP in software voor taalonderwijs.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11791

Belangrijke bedrijven in de NLP in onderwijsmarkt zijn onder andere

  • IBM
  • Microsoft
  • Google
  • AWS
  • SAS Instituut
  • Inbenta
  • Baidu
  • Welocalize
  • NICE
  • ABBYY
  • Geautomatiseerde inzichten

Het wordt gebruikt om gegevens van studenten te analyseren, zoals prestatiegeschiedenis, leerstijl en voorkeuren om gepersonaliseerde leerervaringen te bieden. NLP kan de betrokkenheid en het behoud van de leerstof vergroten door de leerstof af te stemmen op elke leerling. NLP-systemen kunnen inspelen op verschillende leerstijlen, waardoor flexibele, studentgerichte instructie mogelijk is omdat informatie in verschillende vormen wordt gepresenteerd, waaronder visueel, auditief en kinesthetisch. NLP-toepassingen kunnen leerkrachten helpen informatie en inzichten te verzamelen die gebruikt kunnen worden om het leren en lesgeven van leerlingen te verbeteren. NLP kent vele toepassingen, waaronder chatbots, het bedrijfsleven en social media monitoring. Het onderwijs is momenteel echter een van de gebieden waar NLP het meest helpt. Kinderen en studenten die gewend zijn om hun leraren en klasgenoten in de klas te horen, passen zich nu aan een nieuwe golf van technologische verandering aan.

Koop nu het beste onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

NLP is effectief en veelvuldig gebruikt in het onderwijs voor algemene evaluatie van vijf-paragraaf essays en voor het identificeren van grammaticale en mechanische fouten bij studenten. Hoewel dit belangrijke gebieden zijn, kan NLP ook belangrijkere problemen aanpakken waarmee studenten en docenten in de klas te maken krijgen. NLP wordt momenteel in klaslokalen gebruikt om leerlingen te helpen hun schrijf- en leesvaardigheid te verbeteren. Dit zijn de meest gebruikte programma’s voor NLP oplossingen voor schrijven en lezen. Als een leerling bijvoorbeeld een opstel van vijf alinea’s inlevert, kan NLP taalleertechnologie zinvolle feedback geven die hem helpt om het beter te doen. Deze cursus behandelt meestal proza, grammatica en schrijfmechanica. Een goed voorbeeld van een technologische toepassing is Grammarly, een op NLP gebaseerd programma dat schrijven begrijpelijk en foutloos maakt. Segmentatie

NLP in Onderwijs Marktsegmentatie

op basis van type omvat cloud-gebaseerd en on-premises. Het aandeel van de inkomsten uit het cloudgebaseerde segment was het grootst in 2022. NLP in onderwijs marktsegmentatie op basis van toepassing omvat zakelijk en persoonlijk. Het zakelijke segment domineerde de onderwijsmarkt in NLP in 2022.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over NLP in de onderwijsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/nlp-in-education-market-11791

Per regio biedt het onderzoek marktoverzichten van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 domineerde de Noord-Amerikaanse NLP-onderwijsmarkt deze markt (45,80%). De regio is een belangrijke markt voor natuurlijke taalverwerkingstechnologie vanwege de dominantie in kunstmatige intelligentie en technologieën voor machinaal leren.

Daarnaast zijn er in de Verenigde Staten veel belangrijke marktspelers die innovatie in de regio bevorderen en de expansie van de markt voor natuurlijke taalverwerking ondersteunen. Daarnaast hadden de Verenigde Staten het grootste marktaandeel in de markt voor NLP in het onderwijs en was de Canadese markt voor NLP in het onderwijs de snelst groeiende markt in de Noord-Amerikaanse regio.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor inhoudsinformatie

https://www.marketresearchfuture.com/reports/content-intelligence-market-8382

Markt voor gereedschap voor gegevenskwaliteit

https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-quality-tool-market-3873

Markt voor olie- en gascloudtoepassingen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/oil-gas-cloud-applications-market-8690

Markt voor belasting- en boekhoudsoftware

https://www.marketresearchfuture.com/reports/tax-accounting-software-market-8694

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  NLP in Education Market Size,NLP in Education Market Share,NLP in Education Market Trends,NLP in Education Market Application,NLP in Education Market US,NLP in Education Market Japan,NLP in Education Market Analysis