header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Open-Source dienstenmarkt zal groeien met een CAGR van 16,80% tegen 2032

Nov 10, 2023 4:00 PM ET

Open-Source dienstenmarkt – een uitgebreid overzicht

De omvang van de markt voor open-source diensten werd in 2022 geschat op 24,5 miljard dollar. De markt voor open-source diensten zal naar verwachting groeien van USD 28,6 miljard in 2023 tot USD 99,1 miljard in 2032 met een CAGR van 16,80 procent tijdens de prognoseperiode. (2023-2032). De nadruk op een kortere time-to-market en lagere totale kosten, evenals de toegenomen adoptie van OSS vanwege de flexibiliteit, wendbaarheid en betrouwbaarheid van de diensten, zijn de belangrijkste drijfveren voor de groei van de markt.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11799

De belangrijkste bedrijven in de markt voor open-source diensten zijn onder andere

  • IBM
  • Oracle
  • Red Hat, Inc.
  • Accenture Plc.
  • Wipro Limited
  • Cisco System, Inc.
  • SUSE
  • MuleSoft, LLC
  • Data Bricks Inc.
  • ComHewlett Packard Enterprise Ontwikkeling LP
  • Infosys Limited
  • Kubermatic GmbH

Een vrije of open-source licentie geeft iedereen toegang tot het ontwerp of de blauwdruk van een product, zodat het op grote schaal kan worden verspreid. Omdat open source software vaak gratis is, is het mogelijk om software op maat te maken zonder het wiel opnieuw uit te vinden. In tegenstelling tot closed source software kan open source software worden aangepast en uitgebreid door elke ontwikkelaar die bekend is met de broncode. Organisaties hoeven zich geen zorgen te maken over licenties als ze open source software gebruiken.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Ze kunnen open source software meerdere keren installeren en er overal toegang toe krijgen. Organisaties hoeven de naleving van licenties niet te controleren, te berekenen of te bewaken. Open source software werkt meestal met meerdere platforms. Dit geeft de klant de mogelijkheid om het platform te kiezen dat het beste bij zijn behoeften past. Klanten kunnen veel geld besparen door goedkopere opties te gebruiken. De kwaliteit is echter niet minder geworden. Over het algemeen is open source code aanzienlijk goedkoper dan een propriëtaire oplossing. In een bedrijfsomgeving zijn open-source oplossingen vaak veel goedkoper voor gelijke of betere functionaliteit en stellen ze bedrijven in staat om klein te beginnen en te groeien.

Open source software biedt alles, van medische apparatuur tot artsenbeheer. Bedrijven gebruiken een verscheidenheid aan softwarebronnen van on-premises, cloud, SaaS en open-sourcebronnen. Ze zijn overal toegankelijk via service calls en API’s en ze werken overal. Het groeiende aanvalsoppervlak van deze toepassingen in deze gefragmenteerde context is te wijten aan API’s, serverloze interfaces, gevoelige services en ondoorzichtige software. Open Source Diensten Markt Segment Overzicht Open Source Diensten: Overzicht van diensten

Segmentatie van de markt voor Open-Source diensten

op basis van diensten omvat beheerde diensten, ondersteuning en onderhoud, training en advies, en implementatie. In 2022 werd de wereldwijde markt gedomineerd door het segment beheerde diensten.

De segmentatie van de markt voor open-source diensten op basis van bedrijfsgrootte omvat zowel kleine en middelgrote ondernemingen als grote ondernemingen. Het segment grote ondernemingen domineerde de wereldwijde markt in 2022.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de markt voor open-source diensten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/open-source-services-market-11799

De segmentatie van de open source-markt op basis van de industrie omvat bankwezen, financiën en verzekeringen (BFSI), openbaar bestuur, informatietechnologie en telecommunicatie, productie, gezondheidszorg en biowetenschappen, detailhandel en andere. Gezondheidszorg en biowetenschappen domineerden de markt voor open-source diensten in 2022.

Per regio biedt het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse open source dienstenmarkt (45,80%). De massale beschikbaarheid van gegevens heeft de ontwikkeling van cloud-gebaseerde kunstmatige intelligentie en machine learning-technologieën versneld, waardoor er vraag is naar meer heterogene computing. Dergelijke ontwikkelingen zijn zeer welkom in Noord-Amerika. Daarnaast had de Amerikaanse markt voor open-source diensten het grootste marktaandeel en was de Canadese markt voor open-source diensten de snelst groeiende markt in de regio Noord-Amerika.

Meest recente rapporten: –

Geavanceerde Authenticatiemarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-authentication-market-4747

3D-technologie markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-technology-market-2649

Omnichannel handelsplatform markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/omnichannel-retail-commerce-platform-market-6956

Thuisbeveiligingscamera markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/home-security-camera-market-3787

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Open Source Services Market,Open Source Services Market Share,Open Source Services Market Size,Open Source Services Market Analysis,Open Source Services Market Trends,Open Source Services Market US,Open Source Services Market Japan