header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor infrastructuurbewaking is klaar voor aanzienlijke groei tijdens de prognoseperiode 2023-2032

Nov 11, 2023 4:00 PM ET

Infrastructuurmonitoring marktinzichten:

In 2022 werd de marktomvang voor infrastructuurmonitoring geschat op 9,04 miljard dollar. Tussen 2023 en 2030 wordt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,51% verwacht voor de infrastructuurmonitoringindustrie, waardoor deze van 9,92 miljard dollar in 2023 zal stijgen tot 16,14 miljard dollar. Infrastructuurmonitoring gebeurt met een monitoringsysteem. Infrastructuurbewaking is het beheren van infrastructuur door essentiële gegevens en informatie erover te onderzoeken. Infrastructuurmonitoring helpt de veiligheid en de gezondheid van de infrastructuur te garanderen door regelmatig gegevens te verzamelen om alarm te slaan bij netwerkinbraak, ongeplande uitval en andere voorvallen. Vroegtijdige probleemdetectie, prestatiebewaking, real-time gegevens en andere functies geven infrastructuurbewaking een solide reputatie in de industrie.

Het groeiende aantal smart city-projecten vraagt om geautomatiseerde bewakings- en inspectiesystemen voor hun infrastructuur of gebouwen vanwege de hoge arbeidskosten in landen als China. Moderne technologie, zoals IOT en sensorsystemen, worden hiervoor in infrastructuurmonitoring systemen geïntegreerd. Moderne technologie en infrastructuurmonitoring werken samen om de voortdurende verzameling en analyse van gegevens over de monitoring van gebouwen mogelijk te maken voor preventief onderhoud. De Indiase smart city-strategie, bijvoorbeeld, omvat 2.301 projecten met een gezamenlijke waarde van 35,7 miljard dollar. Als onderdeel van het smart city-concept zijn er vijf extra smart cities aangekondigd voor het fiscale jaar 2020-2021. Naarmate de technologie zich ontwikkelt, zijn er dus meer mogelijkheden voor infrastructuurbewaking als gevolg van de aanleg van slimme infrastructuur.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5886

Belangrijkste spelers:

  • Cisco System
  • Accel Frontline Limited
  • ITRS Group LTD
  • Netreo
  • Nagios Ondernemingen
  • Oracle
  • Plumbr
  • CapaSystems A/S
  • Zenoss Inc
  • Datadog,

zijn de belangrijkste leveranciers in de infrastructuurmonitoringmarkt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/infrastructure-monitoring-market-5886

Regionale analyse van de infrastructuurbewakingsmarkt:

De analyse biedt inzicht in de markt voor elke regio afzonderlijk, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Een van de grootste markten voor infrastructuurbewakingssystemen is Noord-Amerika, dat deze markt lange tijd heeft gedomineerd.

Het gebied wordt gekenmerkt door een hoge mate van technologische toepassing, een goed ontwikkelde infrastructuur en een aanzienlijk aantal belangrijke marktspelers. Talrijke factoren, waaronder de behoefte aan realtime monitoring, de behoefte aan betere besluitvormingsprocessen en de toenemende toepassing van IoT-technologieën, stuwen de vraag naar infrastructuurbewakingssystemen in Noord-Amerika. Daarnaast heeft de aanwezigheid van een groot aantal belangrijke bedrijven in het gebied, waaronder Honeywell, General Electric en Siemens, de expansie van de Noord-Amerikaanse markt gestimuleerd. Vanwege de toenemende behoefte aan realtime gegevens in tal van eindgebruikerssectoren en de stijgende vraag naar geavanceerde monitoringsystemen, zal de Noord-Amerikaanse markt naar verwachting zijn dominantie in de komende jaren behouden.

Segmentatie van de markt voor infrastructuurbewaking:

Op technologie gebaseerde marktsegmentatie omvat draadloos en bekabeld. In 2022 zal de draadloze categorie het grootste deel van de markt innemen.

Software, hardware en diensten zijn allemaal opgenomen in de marktsegmentatie op basis van component. De markt werd beheerst door de hardware-industrie.

De markt is gesegmenteerd op basis van eindgebruik en omvat de volgende subsectoren: lucht- en ruimtevaart & defensie, energie, mijnbouw, civiele infrastructuur en andere. Tijdens de prognoseperiode, 2023-2030, wordt verwacht dat het segment lucht- en ruimtevaart en defensie sneller zal groeien dan alle andere segmenten.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5886

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme huishoudtoestellen – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor picoprojectoren – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorfitnesstrackers – Wereldwijde voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport overvirtuele realiteit voor de consumentenmarkt – Wereldwijde prognose tot 2027

Onderzoeksrapport overbatterijbeheersystemen – Wereldwijde prognose tot 2028

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Infrastructure Monitoring Market,Infrastructure Monitoring Market Size,Infrastructure Monitoring Market Share,Infrastructure Monitoring Market Trend,Infrastructure Monitoring Market Growth,Infrastructure Monitoring Market Outlook