header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde Extended Detection and Response-markt zal tegen 2032 USD 31,3 miljard waard zijn, met een CAGR van 39,20% van 2023 tot 2032

Nov 11, 2023 3:00 PM ET

Marktoverzicht:

De uitgebreide detectie- en responsmarkt zal wereldwijd waarschijnlijk een aanzienlijke groei van de inkomsten laten zien. De brede toepassing van uitgebreide detectie- en responsoplossingen zal de marktwaarde doen stijgen. Market Research Future (MRFR) meldt dat de wereldwijde uitgebreide detectie- en responsmarkt zal escaleren van USD 1,6 miljard in 2022 tot USD 31,3 miljard in 2032, met een groei van 39,20% CAGR tijdens de prognoseperiode (2023-2032).

De groei in cyberaanvallen en de strikte naleving van regelgeving stimuleren de markt in grote mate. Daarnaast zijn het gebrek aan geschoolde werknemers, de integratie van beveiligingstools, de overstap naar de cloud en effectieve respons bij incidenten andere belangrijke marktstimulansen. Andere factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn de toenemende industrialisering en de verbeterende economische situatie in landen over de hele wereld.

De toenemende vraag naar geavanceerde uitgebreide beveiliging, vooral door de toename van mobiele bedreigingen, is de belangrijkste drijfveer voor de groei van de markt. Door het groeiende aantal bedrijven dat een BYOD-beleid invoert en sterk vertrouwt op mobiele apparaten en elektronische gadgets en laptops voor zakelijke communicatie, blijken geïntegreerde beveiligingsoplossingen niet effectief voor het beveiligen van bedrijfsfaciliteiten.

Uitgebreid detectie- en reactiesysteem wordt snel geaccepteerd in branches als BFSI, IT & telecom, lucht- en ruimtevaart & defensie, productie, overheid & nutsbedrijven en gezondheidszorg. Omgekeerd wordt verwacht dat factoren zoals constante verbeteringen, complexiteit en technologische onbekwaamheid de groei van de markt zullen beperken.

Belangrijkste spelers

Toonaangevende spelers op de XDR-markt zijn onder andere:

  • Broadcom
  • Gen Bitdefender
  • Cybereason
  • Fidelis Cybersecurity
  • Cynet
  • McAfee
  • LLC
  • Palo Alto Networks
  • Microsoft
  • Red Piranha Limited
  • Sophos Ltd.
  • SentinelOne

Klik hier voor een Premium-voorbeeldrapport

Omvang van het rapport – Extended Detection and Response Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 31,3 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

39.20%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentaties:

De MRFR-analyse is gesegmenteerd in aanbod, inzetmodi, organisatiegrootte, sectoren en regio’s. Het segment aanbod is onderverdeeld in oplossingen en diensten. Het segment van de implementatiemodus is onderverdeeld in on-premises en cloud. Het segment organisatiegrootte is onderverdeeld in grote ondernemingen en KMO’s. Het verticale segment is onderverdeeld in BFSI, overheid, productie, energie & nutsbedrijven, gezondheidszorg, detailhandel & e-commerce, IT & ITes, en andere verticals. Per regio is de XDR-markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Geografische analyse:

Noord-Amerika heeft wereldwijd het grootste marktaandeel in uitgebreide detectie en respons. Het toenemende aantal bedrijven dat gebruik maakt van uitgebreide detectie- en reactieoplossingen en de snel voortschrijdende technologieën zijn belangrijke drijvende krachten. Daarnaast stimuleren grote technologische ontwikkelingen, de toegankelijkheid van producten & en diensten en de nadruk op kostenbesparing de omvang van de markt voor uitgebreide detectie- en responsoplossingen. De VS en Canada zijn de leidende markten in deze regio, waar geavanceerde technieken worden ontwikkeld door onderzoek en ontwikkeling, gevoed door verhoogde investeringen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Extended Detection and Response Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/extended-detection-response-market-12210

Concurrentielandschap:

Gekenmerkt door het aantal kleine & grote spelers die een concurrerend landschap vormen, laat de markt een hevige concurrentie zien. Deze spelers streven ernaar om hun marktpositie te behouden en een concurrentievoordeel te behalen door overnames, samenwerking, partnerschappen, uitbreiding en de lancering van technologie. Om hun doelen te bereiken, investeren ze aanzienlijk in O&O om een technologie te ontwikkelen met een geavanceerd ontwerp en geavanceerde functies in vergelijking met hun concurrenten.

Industrie-analyse:

Aug. 08, 2023 — EY lanceerde een intelligente extended detection response (IXDR) oplossing om organisaties te helpen cyberbedreigingen te bestrijden. De nieuwe IXDR, die is ontwikkeld in samenwerking met cyberbeveiligingsleider Secureworks (SCWX), maakt gebruik van intelligente tegenmaatregelen tegen bedreigingen die worden ondersteund door AI- en ML-algoritmen om bedreigingen te detecteren en de gemiddelde reactietijd te verkorten. Zo moderniseert het cyber SecOps door digitale risico’s te beperken en de veerkracht van cybersecurity te verbeteren.

Gerelateerde rapporten:

3D-animatiemarkt – De 3D-animatiemarkt zal naar verwachting groeien van USD 19,32 miljard in 2022 tot USD 46,89 miljard in 2030, met een CAGR van 11,7% tijdens de voorspellingsperiode 2022 – 2030.

Video Management Software-markt – De Video Management Software-markt zal naar verwachting groeien van USD 14,9 miljard in 2022 tot USD 53,1 miljard in 2030, met een CAGR van 19,82% tijdens de voorspellingsperiode 2022 – 2030.

Biometrische bankmarkt – De biometrische bankmarkt zal naar verwachting groeien van USD 5,6 miljard in 2023 tot USD 18,0 miljard in 2032, met een CAGR van 15,80% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Extended Detection and Response Market,Extended Detection and Response Market Share,Extended Detection and Response Market Trends,Extended Detection and Response Market Growth,Extended Detection and Response Market Insights,Extended Detection and Response Market forecast