header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor het genereren van synthetische gegevens zal tegen 2032 USD 7,67 miljard waard zijn, met 46,30% CAGR van 2023 tot 2032

Nov 11, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht:

De markt voor het genereren van synthetische gegevens zal naar verwachting een aanzienlijke groei van de inkomsten te zien geven. De toenemende bezorgdheid over gegevensprivacy en de groeiende behoefte aan robuuste AI en modellen voor machinaal leren zullen de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor het genereren van synthetische gegevens zal escaleren van USD 0,25 miljard in 2022 tot USD 7,67 miljard in 2032, met een CAGR van 46,30% gedurende de prognoseperiode (2023-2032).

Daarnaast is de enorm groeiende behoefte aan gegevensbeheer als gevolg van het toenemende gebruik van internet en slimme & aangesloten apparaten een drijvende kracht achter de markt voor het genereren van synthetische gegevens. Ook de enorme hoeveelheid gegenereerde gegevens, de verschuiving naar het platform-as-a-service model voor het IoT en cloud-gebaseerde oplossingen creëren een aanzienlijke vraag op de markt.

Met het stijgende aantal ondernemingen en de toepassing van cloud-gebaseerde oplossingen voor servicevirtualisatie & containerisatie, zal de markt de komende jaren naar verwachting een aanzienlijke stijging vertonen. Bovendien beïnvloedt de groeiende focus op het creëren van oplossingen die kunnen omgaan met gegevensbeheer en beveiliging de marktinkomsten. Omgekeerd zijn de hoge kosten en complexiteit van het ontwikkelen van aangepaste softwaretoepassingen voor elk project belangrijke factoren die de marktgroei waarschijnlijk zullen belemmeren.

Grote spelers

Actieve spelers op de markt voor het genereren van synthetische gegevens zijn onder andere

  • Synthese AI
  • Meta
  • CVEDIA Inc.
  • Meestal AI
  • Grietje Labs
  • NVIDIA Corporation
  • Datagen
  • Microsoft Corporation
  • com Inc.
  • IBM Corporation

Klik hier voor een Premium-rapport

Omvang van het rapport – Synthetic Data Generation Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang tegen 2032

USD 7,67 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

46.30%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

Het rapport is gesegmenteerd in componenten, inzetmodi, datatypes, toepassingen, industriële verticals en regio’s.

Van deze componenten is het segment onderverdeeld in oplossingen en diensten.

Het segment inzetmodus is onderverdeeld in on-premise en cloud.

Het segment gegevenstype is onderverdeeld in tabelgegevens, tekstgegevens, beeldgegevens en andere.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in AI-training & ontwikkeling, testgegevensbeheer, gegevensdeling & retentie, gegevensanalyse en andere.

Het verticale segment is onderverdeeld in BFSI, gezondheidszorg & biowetenschappen, transport & logistiek, overheid & defensie, IT & telecommunicatie, productie, media & entertainment en anderen.

Per regio is de markt voor het genereren van synthetische gegevens onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Regionale analyse:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor het genereren van synthetische data. De toenemende behoefte aan diverse trainingsgegevens van hoge kwaliteit om AI- en ML-modellen te maken en te testen, stimuleert de groei van de markt. Daarnaast zorgt de toenemende nadruk op gegevensbeveiliging en privacy, met name in het licht van wetgeving, voor hogere inkomsten uit de markt voor het genereren van synthetische data.

De vroege toepassing van IoT en AI in de regio stimuleert de omvang van de markt voor het genereren van synthetische data. De VS, Canada en Mexico zijn de belangrijkste markten voor het genereren van synthetische data in Noord-Amerika. Bovendien hebben de voortdurend stijgende gezondheidszorg & en de snelle toepassing van slimme apparaten een impact op de regionale marktgroei.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Synthetische gegevensgeneratie markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/synthetic-data-generation-market-12216

Analyse van de concurrentie:

De markt voor synthetische gegevensgeneratie is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd, met talrijke gevestigde spelers die een competitief landschap vormen. Innovatie, fusies & overnames en expansie blijven de belangrijkste trends om een groter marktaandeel te verwerven.

Industrie-analyse:

16 okt. 2023 – Treble Technologies, een geluidssimulatie startup in IJsland, lanceerde cloud SDK om synthetische data te genereren, geluidssimulatie en ruimtelijke audiomogelijkheden te bieden. Treble Technologies stelt akoestische ingenieurs, ontwerpers en ontwikkelaars in staat om geluid te modelleren met een ongekende nauwkeurigheid en efficiëntie binnen virtuele omgevingen.

De nieuwe software development kit is ontworpen om synthetische audiogegevens te genereren voor AI-gebaseerde audiosoftware en om virtuele prototypes van akoestiek in audiohardware mogelijk te maken. Met de SDK kunnen gebruikers Treble’s unieke op golven gebaseerde akoestische simulatietechnologie gebruiken in hun oplossingen, waardoor het aanbod naadloos kan worden geïntegreerd in bestaande workflows op elke schaal.

Gerelateerde rapporten:

Industrial Design Market – De Industrial Design Market zal naar verwachting 63,46 miljard dollar bereiken in 2030. groeien met 4,63% CAGR in de voorspelde periode 2020-2030.

Markt voor mobiele diensten met toegevoegde waarde (MVAS) – De markt voor mobiele diensten met toegevoegde waarde zal naar verwachting groeien van 287,92 miljard dollar in 2022 tot 733,83 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 14,30% tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030.

Desktop Hypervisor-markt – De Desktop Hypervisor-markt zal naar verwachting 24,67 miljard dollar bereiken in 2030. Met een CAGR van 9,40% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Synthetic Data Generation Market,Synthetic Data Generation Market Size,Synthetic Data Generation Market Share,Synthetic Data Generation Market Trends,Synthetic Data Generation Market Insights,Synthetic Data Generation Market Growth,Synthetic Data Generation Market Forecast,Synthetic Data Generation Market Analysis