header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor quantumcomputing in de cloud zal tegen 2032 een omvang hebben van USD 4.704,16 miljoen, met een CAGR van 32,3% tussen 2023 en 2032.

Nov 11, 2023 9:00 PM ET

Marktanalyse

De wereldwijde markt voor cloud-gebaseerde kwantumcomputing zal waarschijnlijk een aanzienlijke omzetgroei genereren. Toenemende toepassingen van cloud-gebaseerde kwantumcomputing zouden de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor cloud-gebaseerde kwantumcomputing zal escaleren van 337,63 miljoen dollar in 2022 tot 4.704,16 miljoen dollar in 2032, met een groei van 32,3% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Grote spelers

Actieve cloud-gebaseerde quantum computing-marktspelers zijn,

  • Microsoft
  • IBM
  • Google
  • Baidu
  • AWS (Amazon Web Services)
  • Rigetti Computer
  • T-Systems Internationale GmbH
  • D-Wave Quantum Inc.
  • Huawei Technologies Co.
  • Cambridge Quantum Computing
  • Accenture
  • Fujitsu
  • Riverlane
  • 1QBIT
  • D-Wave Systemen
  • Honeywell
  • Zapata Computer,
  • QC Ware

Download een voorbeeld PDF van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12223

De mogelijkheden van cloud-gebaseerde kwantumcomputing om efficiënte gegevensanalyse mogelijk te maken en bruikbare inzichten te genereren, vergroten het gebruik ervan. Bovendien kunnen hiermee oplossingen en aanbevelingen op maat worden gecreëerd, waardoor de ervaringen en betrokkenheid van klanten worden verbeterd. De toenemende vraag naar geavanceerde rekencapaciteiten stimuleert de toepassing van cloud-gebaseerde kwantumcomputingoplossingen.

Cloud-gebaseerde kwantumcomputing kan enorme datasets verwerken en analyseren en ingewikkelde scenario’s simuleren, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor toepassingen in verschillende sectoren. Deze technologie stelt bedrijven in staat om nieuwe mogelijkheden te verkennen, de besluitvorming te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen in hun respectieve markten. Cloud quantum computing verbetert ook de toegankelijkheid, waardoor organisaties quantumkracht kunnen benutten zonder dat ze een uitgebreide interne infrastructuur nodig hebben.

Cloud-gebaseerde quantum computing-oplossingen worden steeds meer gebruikt in verschillende industrieën die op zoek zijn naar krachtigere en efficiëntere rekenmethoden om complexe problemen aan te pakken. Financiën, gezondheidszorg, materiaalwetenschappen en logistiek vereisen geavanceerde rekenkracht voor optimalisatie, cryptografie en modellering. Toenemende O&O-investeringen om cloud-gebaseerde quantum computing-technologie, quantumcomputers en hun toepassingen te verbeteren, ondersteunen de marktaandelen.

Markt voor cloud-gebaseerde quantumcomputing – segmenten

Het technologiesegment is onderverdeeld in supergeleidende Qubits, opgesloten ionen en andere. Het toepassingssegment is onderverdeeld in encryptie, simulatie & modellering, optimalisatie, sampling en andere. Per regio is de markt voor cloud-gebaseerde kwantumcomputing onderverdeeld in Azië-Stille Oceaan, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12223

Cloud-gebaseerde Quantum Computing-markt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor cloud-gebaseerde kwantumcomputing. De grote aanwezigheid van grote technologieleveranciers, zoals IBM & Google en gerenommeerde AI-onderzoeksinstellingen, stimuleert de groei van de markt voor cloud-gebaseerde kwantumcomputing. Daarnaast versnellen aanzienlijke investeringen de ontwikkeling en wijdverspreide toepassing van cloud-gebaseerde quantum computing-oplossingen.

Het vermogen van cloud-gebaseerde kwantumcomputing om enorme hoeveelheden gegevens efficiënt te verwerken en te analyseren, stimuleert de acceptatie door ondernemingen in deze regio. Bovendien ondersteunt de groeiende behoefte om de klantervaring te verbeteren, een nauwkeurige risicobeoordeling mogelijk te maken en de fraudedetectie te versterken het marktaandeel van cloud-gebaseerde kwantumcomputing in deze regio.

Cloud-gebaseerde kwantumcomputermarkt – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve markt voor cloud-gebaseerde kwantumcomputing is gefragmenteerd door talloze gevestigde spelers. De heersende strategieën die uit de studie van recente ontwikkelingen van de spelers naar voren komen, zijn onder andere productlanceringen, overeenkomsten & partnerschappen, overnames en expansie. De studie wijst op grote investeringen door multinationals en opkomende startups.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws

29 mrt 2023 — T-Sys, een dochteronderneming van Deutsche Telekom, werkt samen met IBM aan cloud-gebaseerde kwantumcomputing om toegang te bieden tot IBM-diensten op het gebied van kwantumcomputing via de cloud. Klanten hebben toegang tot IBM’s 127-qubit Eagle processor via de cloud. Het bedrijf zal ook inzichten en training geven in het gebruik van IBM’s kwantumcomputer om klanten op weg te helpen.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-based-quantum-computing-market-12223

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud-based Quantum Computing Market Application,Cloud-based Quantum Computing Market,Cloud-based Quantum Computing Market Size,Cloud-based Quantum Computing Market Share,Cloud-based Quantum Computing Market Growth,Cloud-based Quantum Computing Market Trends