header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een uitgebreide analyse van de markt voor druktransmitters onthult de belangrijkste strategieën, het concurrentielandschap en de regionale dynamiek

Nov 11, 2023 3:00 PM ET

Inzicht in de markt voor druktransmitters:

De marktomvang voor druktransmitters werd in 2022 geschat op USD 2,9 miljard. Er wordt verwacht dat druktransmitters van 2023 tot 2032 een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 3,60% zullen doormaken, van USD 3,0 miljard in 2023 tot USD 3,9 miljard. De belangrijkste factoren die de expansie van de markt versnellen, zijn de toenemende nadruk op industriële automatisering voor een maximaal gebruik van hulpbronnen en de stijgende vraag naar multivariabele transmitters.

Het uitgebreide gebruik van industriële automatiseringssystemen, zoals druktransmitters, om de menselijke betrokkenheid te verminderen, kan worden toegeschreven aan de snelle stijging van de druktransmittersmarkt CAGR wereldwijd in de projectieperiode. Bovendien zijn deze producten weerbestendig en bestand tegen onderdompeling in vloeistoffen zoals water.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5667

Belangrijkste spelers:

  • Emerson Electric Company (VS)
  • Yokogawa Electric Corporation (Japan)
  • Endress Hauser AG (Zwitserland)
  • ABB Lid. (Zwitserland)
  • Honeywell International Inc. (V.S.)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • General Electric (V.S.)
  • Schneider Electric SE (Duitsland)
  • WIKA Alexander Wiegand SE & Co. KG (Duitsland)
  • Dwyer Instruments Inc. (VS),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van druktransmitters.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/pressure-transmitters-market-5667

Regionale analyse van de markt voor druktransmitters:

De studie splitst de marktinformatie uit per regio, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Het grootste marktaandeel was in handen van de regio Azië-Pacific en verwacht wordt dat dit patroon zal aanhouden.

Omdat meer mensen stroom gebruiken, worden er meer chemicaliën geëxporteerd en worden er meer industriële en utilitaire afvalwaterzuiveringsinstallaties gebouwd. Daarnaast stimuleren de groeiende voedingsmiddelen- en drankensector en de chemische industrie in de regio de groei van de markt voor druktransmitters. Van 2023 tot 2032 zal de markt voor druktransmitters in Noord-Amerika naar verwachting groeien met de snelste CAGR. De snelle industrialisatie en uitbreiding van de gezondheidszorg zijn hier debet aan. Bovendien groeide de Indiase markt voor druktransmitters het snelst in Noord-Amerika, terwijl de Chinese markt voor druktransmitters het grootste marktaandeel had.

Druktransmitters marktsegmentatie:

De absolute druktransmitters, differentiële druktransmitters, manometrische druktransmitters en multivariabele transmitters zijn de vier typecategorieën waarin de druktransmittersmarkt is onderverdeeld.

Op basis van het communicatieprotocol is de markt voor druktransmitters onderverdeeld in HART, draadloos HART, veldbus profibus en foundation.

Piëzo-elektrische, capacitieve, piëzoresistieve en rekstrooksegmenten vormen de segmentatie van de markt voor druktransmitters op basis van sensortechnologie.

De toepassingscategorieën van de marktsegmentatie van druktransmitters zijn stroming, niveau en druk. In 2022 was de niveautoepassing goed voor het grootste deel van de wereldmarkt.

De segmenten Olie & Gas, Voedsel & Dranken, Water & Afvalwater, Pulp & Papier, Metaal & Mijnbouw, Chemische energie, Farmaceutische producten van de Markt voor Druktransmitters.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5667

Bovendien helpen druktransmitters bij het bewaken en verzamelen van informatie die nuttig is voor het verhogen van de productie, het identificeren van trends en het maken van veranderingen om toekomstige slechte situaties te voorkomen. De olie- en gas-, energieopwekkings-, chemische, voedingsmiddelen- en dranken-, farmaceutische, pulp- en papier-, water- en afvalwater-, metaal- en mijnbouwindustrieën maken allemaal gebruik van druktransmitters.

De wereldwijde markt van druktransmitters zal ook groeien als gevolg van de integratie van industrie 4.0 en het industriële internet der dingen, evenals het enorme potentieel van de verwerkende industrieën. De stijging van de omzet van de markt voor druktransmitters zal worden gedreven door de stijgende vraag naar real-time gegevensanalyse en preventief onderhoud.

Lees meer artikel-

Interactieve Kiosk Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Volumetrisch Display Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2027

Kunstmatige intelligentie (AI) chipset marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

Onderzoeksrapport over demarkt voor draagbare technologie – voorspelling voor 2030

Bluetooth Smart en Smart Ready marktonderzoeksrapport – prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Pressure Transmitters Market,Pressure Transmitters Market Size,Pressure Transmitters Market Share,Pressure Transmitters Market Trend,Pressure Transmitters Market Growth,Pressure Transmitters Market Outlook