header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Industriële Ethernet-switch marktanalyse van opkomende zakelijke kansen met prominente investering | prognose, 2023-2032

Nov 11, 2023 2:00 PM ET

Inzichten in de markt voor industriële Ethernet-switches:

In 2021 werd de omvang van de markt voor industriële Ethernet-switches geschat op USD 3,1 miljard. Er wordt verwacht dat de markt voor industriële ethernetschakelaars zal groeien van USD 3,32 miljard in 2022 tot USD 5,36 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,10% tijdens de voorspellingsperiode van vijf jaar (2022 – 2030). De toename in het gebruik van industriële ethernetschakelaars vanwege hun voordelen en de groeiende behoefte om de effectiviteit van de communicatie-infrastructuur in de auto- en transportsector te behouden, zijn enkele van de belangrijkste drijfveren voor de groei van de markt.

Voor de structurele ontwikkeling van industrieën worden meer automatiserings- en communicatiecomponenten en -technologieën gebruikt. Overheden besteden veel aandacht aan de discrete en procesindustrieën.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5640

Belangrijkste spelers:

  • CISCO SYSTEMS INC. (U.S.)
  • JUNIPER NETWORKS INC. (V.S.)
  • ALCATEL-LUCENT (FRANKRIJK)
  • HEWLETT PACKARD ENTERPRISE (V.S.)
  • POLYCOM (V.S.)
  • AVAYA INC. (V.S.)
  • MICROSOFT CORPORATION (V.S.)
  • CHECK POINT SOFTWARE TECHNOLOGIES LTD. (ISRAËL)
  • IBM CORPORATION (V.S.)
  • BROCADE COMMUNICATIONS SYSTEMS INC. (V.S.)
  • SIEMENS AG (DUITSLAND)
  • HUAWEI TECHNOLOGIES CO. LTD (CHINA)
  • ZTE CORPORATION (CHINA)
  • MOXA (TAIWAN)
  • OMRON (JAPAN)
  • ROCKWELL AUTOMATION (VS),

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt voor industriële Ethernetschakelaars.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-ethernet-switch-market-5640

Regionale analyse van de markt voor industriële Ethernet-switches:

De analyse biedt marktinzichten voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. De markt voor industriële ethernetschakelaars in Azië-Pacific, met een omzet van USD 1,33 miljard in 2021, zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR. Dit wordt toegeschreven aan het gebruik van industriële ethernetschakelaars in een aantal industrieën, waaronder de integratie van SCADA en besturing via programmeerbare logische controllers (PLC’s). Door de toegenomen vraag naar en het gebruik van glasvezel in de telecommunicatiesector groeit deze markt in deze regio.

Segmentatie van de markt voor industriële Ethernet-switches:

Managed en Unmanaged zijn de twee marktsegmenten voor industriële ethernet switches op basis van type. In 2021 had de beheerde categorie het grootste deel van de markt in handen.

Smart Grid en Security & Surveillance zijn twee toepassingsgerichte segmenten van de markt voor industriële ethernetschakelaars. In 2021 werd de markt geleid door het smart grid-segment.

Volgens de organisatiegrootte zijn KMO’s en grote ondernemingen opgenomen in de marktgegevens voor industriële ethernetschakelaars. In 2021 had de categorie grote ondernemingen het grootste deel van de markt in handen.

Lucht- en ruimtevaart en defensie en olie en gas zijn twee eindgebruikerssegmenten die zijn opgenomen in de marktgegevens voor industriële ethernetschakelaars. In 2021 had de luchtvaart- en defensiesector het leeuwendeel van de markt in handen.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5640

De Singaporese overheid werkt samen met een aantal organisaties, waaronder het Food Innovation Resource Centre en de Singapore Food Manufacturing Association (SFMA), om de meest moderne automatiseringsoplossingen, waaronder SCADA, PLC, DCS, robots en kabels, te implementeren in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. De Maleisische regering heeft in haar begroting voor 2015 een kapitaalaftrek voor automatisering van 200% aangekondigd in een poging om arbeidsintensieve industriële sectoren zoals textiel, rubber en kunststoffen aan te moedigen om de meest recente automatiseringstechnologieën in te voeren en hun algehele productiviteit te verhogen.

Industriële communicatie is echter een cruciaal aspect van Industrie 4.0. De vraag naar 5G-technologie neemt toe in de productie-industrie omdat het helpt de tekortkomingen van de huidige draadloze netwerken aan te pakken.

De industriële industrie zal een enorme omwenteling ondergaan als gevolg van de inzet van 5G-technologie. Samen met de vraag naar 5G zal de vraag naar industriële ethernetschakelaars toenemen. Als gevolg hiervan nemen de inkomsten uit de markt voor industriële ethernetschakelaars toe.

Lees meer artikel-

Smartphone Display Market Research Rapport Prognose tot 2030

Solid State Lighting marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

Robotic Vision-marktonderzoeksrapport Wereldwijde prognose 2027

Onderzoeksrapport overflexibele displaytechnologie – Wereldwijde prognose tot 2027

Onderzoeksrapport over demarkt voor noodverlichting – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Industrial Ethernet Switch Market,Industrial Ethernet Switch Market Size,Industrial Ethernet Switch Market Share,Industrial Ethernet Switch Market Trend,Industrial Ethernet Switch Market Growth,Industrial Ethernet Switch Market Outlook