header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor recyclage van lithium-ionbatterijen zal tegen 2030 meer dan 24,31 miljard dollar bedragen, met een CAGR van 21,43%. Tijdens de prognoseperiode 2023 – 2030

Nov 12, 2023 3:00 PM ET

Overzicht van de lithium-ion batterijrecyclingindustrie:

De studie documenten van MRFR stelt dat de Lithium-ion batterij recycling markt onderzoeksrapport informatie per bron, chemie en regio – Forecast Till 2032, de Lithium-ion batterij recycling markt zal naar verwachting aanzienlijk uitbreiden tijdens de evaluatie tijdperk van 2022 tot 2032 op een aanzienlijke CAGR van nauw 21,43%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van USD 24,31 miljard zal bereiken tegen het einde van 2032. Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna 2,00 miljard dollar. De markt voor recycling van lithium-ionbatterijen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is het toegenomen gebruik van elektrische voertuigen. Bovendien zal slimme draagbare elektronica de komende jaren waarschijnlijk een positieve invloed hebben op de groei van de wereldmarkt.

Gratis voorbeeldrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10583

Analyse van de concurrentie

  • Umicore
  • Amerikaans mangaan Inc.
  • Glencore Internationale AG
  • Sitrasa, Li-Cycle Corp.
  • Retriev Technologies Inc.
  • Neometals Ltd
  • Raw Materials Company Inc. (RMC)
  • Recupyl Sas
  • Internationale Metaalreclamatiemaatschappij LLC (INMETCO)

Drijfveren voor de markt

De markt voor het recyclen van lithium-ionbatterijen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is het toegenomen gebruik van elektrische voertuigen. Bovendien zal slimme draagbare elektronica de komende jaren waarschijnlijk een positieve invloed hebben op de groei van de wereldmarkt.

Beperkingen van de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de groei van de wereldwijde markt voor Lithium-ion batterijrecycling schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de hoge grondstofprijzen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor lithium-ion batterijrecycling is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van bron, chemie en regio.

Op basis van de chemische samenstelling wordt de wereldwijde markt voor recycling van lithium-ionbatterijen onderverdeeld in lithiumnikkel-mangaan-kobaltoxide (NMC), lithiumkobaltoxide (LCO), lithiumnikkel-kobalt-aluminiumoxide (NCA), lithium-mangaanoxide (LMO) en lithium-ijzerfosfaat (LFP).

Op basis van de bron wordt de wereldwijde markt voor het recyclen van lithium-ionbatterijen onderverdeeld in elektrisch gereedschap, elektrische voertuigen, elektronica en andere.

Blader door het volledige rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/li-ion-battery-recycling-market-10583

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Noord-Amerikaanse regio in 2022 de eerste positie op de markt voor recycling van lithium-ionbatterijen inneemt. De regionale markt zal naar verwachting een CAGR van bijna 30,2% registreren tijdens de beoordelingsperiode. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale Lithium-ion batterij recycling markt stimuleert, zijn de lagere lithium-ion batterij prijzen. Bovendien wordt de snelle penetratie van elektrische voertuigen ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de regionale markt bevorderen. Bovendien zullen factoren zoals de hogere consumptie van consumentenelektronica, de groeiende hernieuwbare sector, het toenemende gebruik in de luchtvaartsector, de stijgende consumentenuitgaven, de toenemende verstedelijking en de snel groeiende auto-industrie de ontwikkeling van de regionale markt in de beoordelingsperiode waarschijnlijk stimuleren.

De Europese regio zal aanzienlijk groeien in de Lithium-ion batterijrecyclagemarkt van 2023 tot 2032. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale Lithium-ion batterijrecyclingmarkt stimuleert, is de overheidssteun voor projecten op het gebied van hernieuwbare energie en infrastructuur voor elektrische voertuigen. Bovendien wordt het toegenomen gebruik van elektrische voertuigen ook beschouwd als een van de vitale aspecten die de groei van de regionale markt stimuleren.

De regio Azië-Pacific zal naar schatting het snelst groeien in de markt voor recycling van lithium-ionbatterijen in de beoordelingsperiode. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals China, India en Indonesië. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale Lithium-ion batterijrecyclingmarkt stimuleert, is de groeiende netwerkopslagindustrie. Bovendien worden aanzienlijke investeringen in lithium-ionbatterijen fabrieken/projecten ook beschouwd als een van de vitale aspecten die een stijging van de groei van de regionale markt veroorzaken.

Meer opvallende rapporten:

Markt voor olieveldapparatuur

Vloeibare aardgasmarkt

Markt voor gaszuiveringsinstallaties

Membraanpompen Markt

Markt voor tractietransformatoren

Contactgegevens: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 United States of America +1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Lithium-ion Battery Recycling Market,Lithium-ion Battery Recycling Market Size,Lithium-ion Battery Recycling Market Share,Lithium-ion Battery Recycling Market Growth,Lithium-ion Battery Recycling Market Analysis,Lithium-ion Battery Recycling Market trends,Lithium-ion Battery Recycling