header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bouwen aan de toekomst: Trends, aandeel, omvang, analyse, overzicht, groei en kansen in APAC’s sector van hulpstoffen voor beton

Nov 13, 2023 7:00 PM ET

Marktoverzicht:

De regio Azië-Pacific (APAC) loopt voorop in de snelle verstedelijking en ontwikkeling van infrastructuur, waardoor de vraag naar innovatieve bouwoplossingen toeneemt. In deze context spelen toeslagstoffen voor beton een cruciale rol bij het verbeteren van de prestaties en duurzaamheid van betonconstructies. Omdat de bouwsector in de APAC-regio blijft groeien, is de markt voor betonadditieven getuige van aanzienlijke vooruitgang, die bijdraagt aan een duurzamere en veerkrachtigere infrastructuur. De omvang van de APAC-markt voor hulpstoffen voor beton werd in 2022 geschat op USD 9,8 miljard. De markt voor betonadditieven zal naar verwachting groeien van USD 10,51 miljard in 2023 tot USD 18,476 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,30% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Toenemende verstedelijking en ontwikkeling van de infrastructuur:

De APAC-regio heeft de afgelopen decennia een ongekende verstedelijking doorgemaakt, met een toename van de bevolking en de uitbreiding van steden. Dit heeft geleid tot een toename van infrastructuurprojecten, waaronder wooncomplexen, commerciële gebouwen en transportnetwerken. Om aan de eisen van dit ontluikende stedelijke landschap te voldoen, is er een toenemende behoefte aan hoogwaardig beton dat niet alleen aan structurele eisen voldoet, maar ook rekening houdt met het milieu.

Download hier de link naar het voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12443

De rol van hulpstoffen voor beton:

Hulpstoffen voor beton zijn speciale chemicaliën die tijdens het mengproces aan beton worden toegevoegd om de eigenschappen ervan te verbeteren. Ze kunnen onder andere de verwerkbaarheid, duurzaamheid en sterkte verbeteren en het waterverbruik verminderen. In de APAC-regio, waar verschillende klimaten en milieuomstandigheden heersen, is het gebruik van hulpstoffen voor beton essentieel geworden om bouwdoelen efficiënt te bereiken.

Belangrijkste spelers

CEMEX S.A.B de C.V.

CICO Groep

Euclid Chemie

Fosroc Groep

GCP Toegepaste Technologieën Inc.

Ha-Be Betonchemicaliën GmbH.

MAPEI S.p.A

Pidilite Industries Ltd.

RPM International Inc.

Saint-Gobain

Sika AG

Duurzaamheid en milieuoverwegingen:

Een van de belangrijkste trends die de APAC-betonadditievenmarkt beïnvloedt, is de focus op duurzaamheid. Nu de zorg voor het milieu steeds meer centraal komt te staan, ontwikkelen de bouwpraktijken zich om de koolstofvoetafdruk van gebouwen en infrastructuur te verminderen. Hulpstoffen die de productie van hoogwaardig beton met een lager cementgehalte mogelijk maken, zoals aanvullende cementgebonden materialen, winnen aan populariteit. Dit draagt niet alleen bij aan duurzaamheid, maar sluit ook aan bij wereldwijde inspanningen om de CO2-uitstoot in de bouwsector te verminderen.

NU KOPEN Rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12443

Innovaties stuwen de marktgroei:

De APAC-betonadditievenmarkt is getuige van voortdurende innovatie om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de bouwindustrie. Fabrikanten investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe formules te introduceren die de prestaties van beton in verschillende toepassingen verbeteren. Geavanceerde technologieën, zoals zelfhelend beton en 3D-printen met hulpstoffen, worden speerpunten van onderzoek en beloven een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop constructies worden gebouwd en onderhouden.

Regelgevend landschap:

Overheden in de APAC-regio erkennen steeds meer het belang van het reguleren van bouwpraktijken om de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van het milieu te waarborgen. De implementatie van normen en richtlijnen voor het gebruik van toeslagstoffen voor beton neemt toe, waardoor de toepassing van geavanceerde technologieën en formuleringen die aan deze regelgeving voldoen, wordt aangemoedigd.

Blader meer door Reated Report

PET Verpakkingsmarkt

Markt voor decoratieve tegels

Markt voor houten vloeren

Markt voor verpakkingsschuim

Markt voor zelfverdichtend beton

Metalen Buizen Markt

Markt voor bouwpanelen

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  APAC Concrete Admixtures Market,APAC Concrete Admixtures Market Size,APAC Concrete Admixtures Market Share,APAC Concrete Admixtures Market Report,APAC Concrete Admixtures Industry,APAC Concrete Admixtures Market Growth