header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bouwen aan de toekomst: Trends en kansen in de modulaire bouwsector in China

Nov 13, 2023 4:00 PM ET

Overzicht modulaire bouwmarkt China

De omvang van deChinese modulaire bouwmarkt werd in 2022 geschat op USD 16,2 miljard. De modulaire bouwsector in China zal naar verwachting groeien van USD 17,3 miljard in 2023 tot USD 28,8 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,60% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

China, het dichtstbevolkte land ter wereld, heeft altijd voorop gelopen op het gebied van innovatie en ontwikkeling. In de afgelopen jaren is het land getuige geweest van een opmerkelijke transformatie in de bouwindustrie met de opkomst van modulair bouwen. Deze bouwmethode heeft snel aan populariteit gewonnen en belooft snellere, efficiëntere en duurzamere oplossingen voor de groeiende infrastructuurbehoeften van het land. In dit artikel verkennen we de dynamiek van China’s modulaire bouwmarkt, de belangrijkste drijfveren en het potentieel voor de toekomst.

De opkomst van modulaire bouw

Modulair bouwen, ook wel prefabricage genoemd, is een bouwmethode waarbij bouwonderdelen in een fabriek worden gemaakt en vervolgens ter plekke worden geassembleerd. Deze aanpak biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele bouwmethoden, zoals kortere bouwtijd, kostenbesparingen, betere kwaliteitscontrole en meer duurzaamheid.

Download een proefexemplaar van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12433

China’s groeiende behoefte aan infrastructuurontwikkeling, verstedelijking en betaalbare huisvesting heeft geleid tot een verschuiving naar modulaire bouw. Deze bouwmethode maakt de snelle ontwikkeling van verschillende structuren mogelijk, zoals woongebouwen, hotels, ziekenhuizen en zelfs hele steden. De mogelijkheid om modulaire eenheden te assembleren in een fractie van de tijd die nodig is voor traditionele bouw, maakt het een aantrekkelijke oplossing om aan de toenemende vraag van China te voldoen.

Belangrijkste drijfveren voor de Chinese modulaire bouwmarkt

Verstedelijking en bevolkingsgroei: De stedelijke bevolking van China neemt toe, wat leidt tot een groeiende behoefte aan woningen, commerciële ruimtes en infrastructuur. Modulaire bouw maakt een snellere ontwikkeling van stedelijke gebieden mogelijk en helpt te voldoen aan de huisvestingseisen van een snel groeiende bevolking.

Kostenefficiëntie: Modulaire bouw biedt kostenbesparingen door lagere arbeidskosten, efficiënt materiaalgebruik en minimaal afval. Omdat China blijft zoeken naar kosteneffectieve bouwoplossingen, wordt modulair bouwen een aantrekkelijke keuze voor ontwikkelaars en investeerders.

Kwaliteitscontrole: Gecontroleerde fabrieksomgevingen zorgen voor een consistente kwaliteit bij de productie van bouwonderdelen. Dit resulteert in een verbeterde duurzaamheid en lagere onderhoudskosten, waardoor modulaire bouw nog aantrekkelijker wordt.

Duurzaamheid: China pakt milieuproblemen actief aan en stimuleert duurzame bouwpraktijken. Modulaire bouw is efficiënter met hulpbronnen, produceert minder afval en kan groene bouwtechnologieën integreren, wat aansluit bij de Chinese doelstellingen voor duurzame ontwikkeling.

Snelheid van bouwen: Modulair bouwen gaat aanzienlijk sneller dan traditionele methoden. Deze snelheid is vooral cruciaal voor het halen van krappe deadlines en het reageren op noodsituaties, zoals de snelle bouw van ziekenhuizen tijdens de COVID-19 pandemie.

Overheidssteun: De Chinese overheid heeft het potentieel van modulair bouwen erkend en stimuleert de toepassing ervan actief. Beleidsstimulansen en steun hebben de groei van de modulaire bouwmarkt versneld.

Koop dit rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12433

Opmerkelijke projecten en succesverhalen

China’s modulaire bouwmarkt maakt al aanzienlijke vooruitgang met verschillende spraakmakende projecten die de voordelen van deze innovatieve aanpak laten zien:

Mini Sky City: In 2015 bouwde Broad Sustainable Building (BSB) de 57 verdiepingen tellende Mini Sky City in slechts 19 dagen. Deze indrukwekkende prestatie bewees het potentieel van modulair bouwen voor het creëren van hoge, duurzame gebouwen met een ongekende snelheid.

Geprefabriceerde ziekenhuizen: Als reactie op de COVID-19 pandemie bouwde China in recordtijd geprefabriceerde ziekenhuizen. Deze ziekenhuizen voorzagen niet alleen in de onmiddellijke behoeften aan gezondheidszorg, maar benadrukten ook het aanpassingsvermogen en de snelheid van modulair bouwen in crisissituaties.

Betaalbare huisvesting: Modulaire bouw wordt gebruikt om miljoenen Chinese burgers betaalbare huisvestingsoplossingen te bieden. Bedrijven als BSB hebben complete modulaire appartementencomplexen gebouwd, waardoor de kosten voor huisvesting zijn gedaald en de leefomstandigheden voor velen zijn verbeterd.

Vooruitzichten voor de toekomst

De toekomst van de Chinese modulaire bouwmarkt ziet er veelbelovend uit. Het land is klaar om wereldleider te worden in deze innovatieve bouwmethode. De voordelen van snelheid, kostenefficiëntie en duurzaamheid maken van modulair bouwen een waardevolle aanwinst voor China’s ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van infrastructuur.

Naast binnenlandse projecten wagen Chinese bouwbedrijven zich ook op internationale markten, waar ze hun expertise en technologieën op het gebied van modulair bouwen exporteren. Deze uitbreiding vergroot niet alleen China’s wereldwijde invloed in de bouwsector, maar draagt ook bij aan de groei van de modulaire bouwsector wereldwijd.

Conclusie

China’s modulaire bouwmarkt zorgt voor een revolutie in de manier waarop gebouwen in het land worden gebouwd. Dankzij verstedelijking, bevolkingsgroei, overheidssteun en opmerkelijke succesverhalen zit de modulaire bouwsector in een opwaartse spiraal. Terwijl China blijft werken aan zijn infrastructuur en huisvestingsbehoeften, belooft modulair bouwen een duurzame, efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor de toekomst en stelt het een nieuwe norm voor bouwpraktijken wereldwijd.

Meer informatie op https://www.marketresearchfuture.com/reports/china-modular-construction-market-12433

Belangrijkste spelers

Ark Prefab Co.

Atlantic Modulair Systeem

China Staatsbouw

CIMC modulaire bouwsystemen

GS Huisvesting

Hangxiao Staalstructuur

Kong Sing Building Co, Ltd.

Ningbo Deepblue Smart House Co.

Shanghai Haisheng Special Metal Box Co.

Zhejiang Putian Integrated Housing Co.

Gerelateerde rapporten

https://www.marketresearchfuture.com/reports/underwater-concrete-market-2983

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cargo-shipping-market-3165

https://www.marketresearchfuture.com/reports/engineered-wood-market-4791

https://www.marketresearchfuture.com/reports/all-terrain-cranes-market-4917

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft de hoogste doelstelling om marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  China Modular Construction Market,China Modular Construction Market Size,China Modular Construction Market Growth,China Modular Construction Market Trends