header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële besturingen en fabrieksautomatisering zal naar verwachting een gestage groei vertonen tijdens de prognoseperiode 2023-2032

Nov 13, 2023 4:00 PM ET

Inzichten in de markt voor industriële besturingen en fabrieksautomatisering:

The Industry Controls and Factory Automation Market Information By End Users, Type, And Region – Forecast till 2032″ onderzoek door Market Research Future (MRFR) stelt dat de markt 279,4 miljard dollar zal bereiken tegen 2032 met een CAGR van 9,30%.

De productie-industrie heeft een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt door de voortdurende toepassing van geavanceerde technologie zoals kunstmatige intelligentie, robots en meer. Bovendien maakt automatisering een snelle productie en verwerking van materiaalprocessen mogelijk door de toepassing van geavanceerde productie-infrastructuur. Industrieën implementeren controlesystemen en industriële automatisering om arbeidskosten te besparen en de efficiëntie te verhogen. Hoewel risicobeheer cruciaal is, zijn bedrijven zich meer bewust van de kenmerken die technologie op elk moment in de industriële cyclus tot een winstbron maken. De verminderde gevoeligheid voor schommelingen in materiaalkosten kan ook worden toegeschreven aan materiaalbesparingen als gevolg van een hogere productiviteit van werknemers. Wanneer de kosten laag zijn, verhoogt automatisering de algehele efficiëntie en het concurrentievermogen door flexibiliteit te bieden als reactie op veranderende vraagniveaus. Het wordt geïmplementeerd met dezelfde cyclische effecten in het achterhoofd. Bovendien heeft de industriële sector sinds de introductie van Industrie 4.0 in hoog tempo nieuwe systemen en verbeterde netwerkarchitecturen geïmplementeerd, wat naar verwachting aanzienlijke potentiële vooruitzichten voor de markt zal bieden.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1869

Belangrijkste spelers:

  • Emerson
  • ABB
  • Siemens
  • Schneider Electric
  • Algemeen Electric
  • Rockwell Automation
  • Yokogawa
  • Honeywell
  • Endress Hauser
  • Omron
  • Wika
  • Fanuc
  • Stratasys
  • Mitsubishi Electric
  • Dwyer
  • 3D-systemen,

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt voor industriële besturingen en fabrieksautomatisering.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/industry-controls-factory-automation-market-1869

Regionale analyse van de markt voor industriële besturing en fabrieksautomatisering:

Industrieën in de regio worden gedwongen om de nieuwste technologische doorbraken en digitaliseringsmogelijkheden te implementeren om de doeltreffendheid en efficiëntie van hun bedrijfsprocessen te verhogen als gevolg van een snelle toename van het concurrentievermogen en een stijgende vraag van eindgebruikers. Bovendien hadden de industriële besturingen en fabrieksautomatisering in de Verenigde Staten het grootste marktaandeel, terwijl de industrie in Canada zich het snelst uitbreidde op het Noord-Amerikaanse continent. Veel regionale industrieën, waaronder de verwerkende industrie, de gezondheidszorg en de auto-industrie, omarmen ook industriële automatisering en grote bedrijven brengen industriële automatiseringsproducten op de markt.

Segmentatie van de markt voor industriële besturing en fabrieksautomatisering:

SCADA, PLC, DCS, PAM, PLM en MES zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor industriële besturing en fabrieksautomatisering op basis van oplossingen. Industriële robots, machine vision, regelkleppen, HMI, industriële pc’s en industriële 3D-printing maken deel uit van de segmentatie van de markt voor industriële besturing en fabrieksautomatisering op basis van componenten.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1869

Vergeleken met mensen garandeert het betere prestaties en vermindert het de hoeveelheid menselijke tussenkomst in de sector. Het omvat het beheer van industriële processen met behulp van informatietechnologie, robots, besturingssystemen en computers. Geavanceerde analyses, kunstmatige intelligentie (AI), edge computing, cloud computing en machine learning worden gebruikt door industriële IoT-oplossingen, zoals fabrieksrobotica en geautomatiseerde productieapparatuur, om machinegegevens te analyseren en inzichtelijke kennis te verkrijgen die kan worden toegepast om de beschikbaarheid en productiviteit van activa te maximaliseren. Het Make in India-programma is een van de maatregelen die de Indiase regering heeft geïmplementeerd om bedrijven aan te moedigen productiefaciliteiten te automatiseren. De automatiseringssystemen bestaan uit kleine, onafhankelijke componenten tot talloze met elkaar verbonden, grote werkcellen verspreid over de fabrieksvloer. Een van de belangrijkste belemmeringen voor de groei van de markt is echter de schaarste aan professionals, het gebrek aan kennis over beveiliging en de hoge implementatiekosten.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport3D Display Markt – Prognose tot 2030

Sensor Fusion marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Solid State Lighting markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Robotic Vision-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose voor 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorindustriële robotica – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Industry Controls and Factory Automation Market,Industry Controls and Factory Automation Market Size,Industry Controls and Factory Automation Market Share,Industry Controls and Factory Automation Market Trend,Industry Controls and Factory Automation Market Growth,Industry Controls and Factory Automation Market Outlook