header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor lithodruk voor verpakkingsdoeleinden groeit met een CAGR van 4,4% en zal naar verwachting USD 134,0 miljard bereiken in 2032

Nov 13, 2023 5:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Lithographic Printing for Packaging Market Information by Material, Printing Ink, Application, and Region – Forecast till 2032, zal de markt voor lithografisch drukken voor verpakkingen groeien van USD 90,9 miljard in 2023 tot USD 134,0 miljard in 2032, met een snelheid van 4,4% tussen 2023 en 2032.

Het afdrukken van het gewenste beeld op drukplaten is de eerste stap in het lithografische drukproces. Er is een plaat nodig voor elke kleur die wordt gebruikt, waarbij er meestal vier (CMYK, of cyaan, magenta, geel en zwart) nodig zijn (tenzij er steunkleuren zoals Pantones worden gebruikt).

In het drukproces wordt de afbeelding “geoffset” of overgebracht op een rubberen vel, dat vervolgens wordt overgebracht op het substraat, dat papier of een ander materiaal kan zijn. De methode is afhankelijk van de scheiding van olie en water. In wezen trekt het gebied dat leeg of blanco is water aan, waardoor het inktvrij is, terwijl de afbeelding die wordt afgedrukt een op olie gebaseerde afdruk trekt.

Verpakkingen die gelamineerd zijn met litho bieden de beste afdrukkwaliteit. Dat komt deels omdat conventionele drukpersen in de loop der jaren zijn verfijnd en verbeterd, maar ook omdat ze meer functies en afwerkingen kunnen bieden.

Omdat lithodruk bekend staat om zijn hoge kwaliteit, is het ideaal voor toepassingen met chique verpakkingen. De markt voor lithodruk groeit als gevolg van de toenemende vraag van consumenten naar verpakkingen van hoge kwaliteit. Consumenten zijn meer bereid om meer te betalen voor eersteklas goederen, vooral die met een eersteklas verpakking, naarmate hun besteedbaar inkomen toeneemt.

Download het voorbeeldrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12366

Regionale analyse:

In 2022 werd de markt voor lithografische verpakkingsdruk geleid door Noord-Amerika. Deze regio staat nog steeds aan de leiding, omdat verpakkingslithografisch drukken hier een gevestigde en omvangrijke markt is. De markt is constant gegroeid omdat er in veel verschillende industrieën een sterke vraag is naar verpakkingen van hoge kwaliteit.

Marktsegmentatie:

Met betrekking tot drukinkt is de markt voor lithografisch drukken voor verpakkingen onderverdeeld in de segmenten U.V. gebaseerd, waterhoudend en doorgestreept. De categorie met de hoogste inkomsten was waterig. In de loop van de geschatte periode zal dit marktsegment naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de stijgende vraag naar waterige lithografische verpakkingsdruk. Een van de belangrijkste drijfveren voor de expansie van de waterige categorie is het groeiende consumentenbewustzijn van de milieurisico’s van vluchtige organische stoffen (VOC’s).

De op toepassingen gebaseerde segmentatie van de markt voor lithografisch drukken voor verpakkingen omvat levensmiddelen & dranken, cosmetica & toiletartikelen, gezondheidszorg en andere.

Koop nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12366

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Brandwerende Isolatiemarkt – Omvang en Aandeel In 2023 Trend zal Nieuwe Groeikansen Genereren (2023 – 2032)

Perliet Markt – Grootte en Aandeel In 2023 Trend zal Nieuwe Groeikansen Genereren (2022 – 2030)

Geosynthetics-markt – Groei en Aandeel In 2023 Trend biedt nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Markt voor geëxtrudeerde kunststoffen – Groei en marktaandeel in 2023: trend biedt nieuwe groeikansen (2022 – 2030)

Acrylonitril markt – omvang en aandeel in 2023 trend zal nieuwe groeikansen genereren (2023 – 2030)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Lithographic Printing for Packaging,Lithographic Printing for Packaging Market,Lithographic Printing for Packaging Market Size