header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Overzicht van de waterelektrolysemarkt 2030: trends, uitdagingen en kansen

Nov 13, 2023 3:32 PM ET

Overzicht van de waterelektrolyse markt:

De markt voor waterelektrolyse zal naar verwachting 5.846,5 miljoen USD bedragen in 2021 en 9.318,4 miljoen USD in 2030, met een verwachte CAGR van 60% tijdens de prognoseperiode. (2022-2030).

De markt wordt gedreven door verschillende factoren, bijvoorbeeld een uitbreiding van het gebruik van waterelektrolyse in eindgebruikersbedrijven, een groeiende belangstelling voor koolstofvrije energiebronnen, de uitzonderlijk dwingende aanpak om hernieuwbare energiebronnen op te nemen via de capaciteit van het gasbedrijf. In ieder geval heeft waterelektrolyse verschillende vereisten die de ontwikkeling van de wereldwijde waterelektrolyse markt blokkeren. Bovendien, zoals een substituut voor waterelektrolyse en verhoging van de kosten van waterelektrolyser zijn bovendien naar verwachting dial back de marktontwikkeling, over de hele wereld, tijdens de figuur tijdsbestek.

Waterelektrolyse marktspelers

Lijst van de belangrijkste waterelektrolyse fabrikanten in de markt zijn onder andere

  • ThyssenKrupp AG
  • Linde AG
  • Air Products and Chemical Inc.
  • Siemens AG
  • ProtonOnsite
  • Teledyne Energy Inc.
  • AREVA H2Gen
  • Waterstofmaatschappij
  • Erre Due SpA
  • Peak Scientific, onder andere


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4133

Marktdrivers:

Vraag naar groene waterstof: De stijgende vraag naar groene waterstof, die geproduceerd wordt door middel van waterelektrolyse met behulp van hernieuwbare energiebronnen, is een primaire drijfveer voor de waterelektrolyse markt.

Initiatieven voor energietransitie: De wereldwijde inspanningen om over te stappen op schonere energiebronnen en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen, hebben de interesse in elektrolyse als een belangrijke technologie voor de productie van schone waterstof aangewakkerd.

Technologische vooruitgang: Voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen hebben geleid tot technologische vooruitgang in elektrolyse, waardoor de efficiëntie is verbeterd, de kosten zijn gedaald en de algemene prestaties zijn verbeterd.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over de waterelektrolyse markt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/water-electrolysis-market-4133

Markt Segmentatie:

Productcategorie Vooruitzichten

  • Protonuitwisselingsmembraan
  • Alkalische waterelektrolyse
  • Vaste oxide elektrolyt (SOE)

Vooruitzichten eindgebruikers

  • Chemie
  • Elektronica & Halfgeleider
  • Elektriciteitscentrales
  • Aardolie
  • Farmaceutica
  • Overige

Regionale vooruitzichten

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Stille Oceaan
  • Rest van de wereld


Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4133

Regionale analyse:

Noord-Amerika wordt verondersteld een enorme ontwikkeling in de wereldwijde waterelektrolyse markt waar te nemen. Noord-Amerika bestaat voor het grootste deel uit de VS en Canada. De VS is een van de wereldwijde vernieuwers in de ontwikkeling van waterstof door middel van waterelektrolyse. Waterstof- en energiecentrales in Noord-Amerika bieden energiezekerheid en een schoner klimaat voor mensen. De VS heeft expliciete codes en normen opgesteld om te garanderen dat waterstof en energie-eenheden worden beschermd en goed voor het klimaat worden gebruikt. Er worden verschillende ontwikkelingen uitgevoerd voor het gebruik van waterstof, bijvoorbeeld transport op waterstof en waterstofgestuurde vorkheftrucks in de detailhandel. Het toegenomen gebruik van waterstof in de VS zou de markt voor waterelektrolyse in Noord-Amerika moeten stimuleren tijdens de verwachte periode.

De rest van de wereld omvat het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika. In het Midden-Oosten en Afrika, is de auto business verondersteld om consistente ontwikkeling waar te nemen tijdens de raming tijdsbestek als gevolg van de consistente tempo van de schepping van voertuigen. Dit consistente tempo van de schepping zal leiden tot het uitgebreide gebruik van waterelektrolyse in voertuigen. Het uitgebreide gebruik van waterelektrolyse zal de markt aandrijven tijdens het verwachte tijdsbestek.

Gerelateerde rapporten:

Plastic Extrusion Machine Market Research Report Informatie per machinetype, per procestype, per oplossing, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Laundry Folding Machine Market Research Report Informatie per eindgebruiker, per type en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Additive Manufacturing Machine Marktonderzoeksrapport Informatie per technologie, per toepassing, per eindgebruik en per regio -Marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport omgekeerde verkoopautomaat Informatie per producttype, per capaciteit, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportVast Afvalbeheer Markt informatie per Type Afval, per Behandelingsmethode en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Water Electrolysis Market overview,Water Electrolysis Market demands,Water Electrolysis Market outlook,Water Electrolysis Market size,Water Electrolysis Market share,Water Electrolysis Market trends,Water Electrolysis Market scope,Water Electrolysis Market growth,Water Electrolysis Market insights