header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Privé 5G as a Service-markt Concurrentie-informatie en opvolgingsrapport tot 2032

Nov 13, 2023 6:00 PM ET

Private 5G as a Service Market Insights:

De wereldwijde private 5G as a service-markt laat in de toekomst een aanzienlijke omzetstijging zien. De stijgende vraag naar betrouwbare en ultralate connectiviteit zal de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde private 5G as a service-markt zal groeien van USD 1,9 miljard in 2022 tot USD 32,302 miljard in 2032, met een CAGR van 37% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Private 5G-as-a-service zorgt voor een hoge bandbreedte, lage latentie en betrouwbare draadloze connectiviteit voor bedrijven, en biedt een eenvoudige en flexibele pay-as-you-go oplossing. De dienst kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van gebruikers en op een soepele en tijdgebonden manier worden geïmplementeerd. Om de complexiteit van de implementatie te verminderen, integreren enablers de 5G-stack van meerdere productleveranciers vooraf en testen ze op verschillende use case-vereisten.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12345

Belangrijke spelers:

  • Amazon Web Services, Inc.
  • Verizon
  • AT en T Intellectueel eigendom
  • Anterix Inc.
  • Nokia
  • Mavenir
  • Kyndryl Inc.
  • Cisco Systems, Inc.
  • Ericsson
  • Infosys Limited,

zijn de belangrijkste leveranciers in de Private 5G as a Service-markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/private-5g-as-a-service-market-12345

Private 5G as a Service-markt Regionale analyse:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor private 5G-as-a-service en wordt gekenmerkt door grote implementaties in de hele regio. Daarnaast stimuleert de enorme digitalisering in veel bedrijven in de regio de vraag op de markt voor private 5G as a service. De markt wordt ook in grote mate gedreven door de toenemende behoefte aan oplossingen voor het veilig & verbinden en beheren van vele IoT-apparaten en de proliferatie van IoT-apparaten. Toenemende aantallen toewijzingen en abonnees bij overheidsorganisaties onderbouwen de opbrengsten van de particuliere 5G-als-service-markt.

Private 5G as a Service marktsegmentatie:

Het marktrapport is gesegmenteerd in componenten, frequentiebanden, implementatiemodellen, spectrums, verticale industrieën, toepassingen en regio’s. Het segment componenten bestaat uit hardware, software en diensten. Het frequentiebandsegment bestaat uit Sub-6 GHz en mmWave. Het spectrumsegment bestaat uit gelicentieerd en ongelicentieerd/gedeeld. Het verticale segment bestaat uit kantoorgebouwen, BFSI, productie, transport & logistiek, gezondheidszorg, media & entertainment en andere. Het segment regio’s bestaat uit Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/12345

Private 5G-as-a-service wordt beheerd met behulp van een uniforme beheeroplossing, die real-time inzicht biedt in de werking en prestaties van het 5G private netwerk. Daarnaast stimuleren snelle ontwikkelingen in IoT en groeiende Industrial Internet of Things (IIoT)-toepassingen, zoals collaboratieve robots, industriële camera’s en industriële sensoren, de omvang van de markt voor private 5G-as-a-service. Ook de toenemende vraag naar hogesnelheidsverbindingen & en ultrabetrouwbare verbindingen met lage latentie om een revolutie teweeg te brengen in bedrijfsmodellen is een belangrijke drijfveer die het marktaandeel van private 5G as a service versnelt.

Lees meer artikel-

Small Cell eindversterker marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor apparatuur voor gevaarlijke gebieden – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorslimme huishoudtoestellen – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor noodverlichting – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor geautomatiseerde ramen – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Private 5G as a Service Market,Private 5G as a Service Market Size,Private 5G as a Service Market Share,Private 5G as a Service Market Trend,Private 5G as a Service Market Growth,Private 5G as a Service Market Outlook