header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toenemende toepassing van Industrie 4.0 zal de groei van de markt voor metaal snijgereedschappen stimuleren

Nov 13, 2023 3:42 PM ET

Metaal snijgereedschappen marktanalyse

De wereldwijde markt voor metaal snijgereedschappen in termen van waarde zal naar schatting 6,73% CAGR registreren tijdens de prognoseperiode van 2023 – 2032.

Metalen snijgereedschappen zijn gespecialiseerde apparaten die in verschillende industrieën worden gebruikt voor het snijden, vormen en bewerken van metalen werkstukken. Deze gereedschappen spelen een cruciale rol in productieprocessen die precisie en nauwkeurigheid vereisen bij metaalbewerking.

COVID-19 Analyse

De markt voor metalen snijgereedschappen is enorm beïnvloed door de COVID-19 uitbraak. Verstoringen in de toeleveringsketen, economische situaties, schommelingen in het aandeel van de vraag en het onmiddellijke effect op lange termijn van de COVID-19 pandemie hadden een negatief effect op de groei van de markt. De pandemie heeft de economische activiteit vertraagd en de economie in een steile recessie geduwd. Omdat de wortels in China liggen, worden de toeleveringsketens in de wereld geconfronteerd met een stopzetting en een ongekende verstoring. De uitbraak van COVID-19 heeft een impact gehad op de algemene economie en de samenleving. De impact van de crisis neemt dagelijks toe en heeft gevolgen voor de toeleveringsketen.

Belangrijkste spelers:

  • Hartmetall-Werkzeugfabrik Paul Horn GmbH (Duitsland)
  • Zhuzhou Cemented Carbide Cutting Tool Co. Ltd (ZCCCT) (China)
  • Kennametal Inc (VS)
  • OSG Corporation (Japan)
  • ISCAR LTD (Israël)
  • MAPAL Dr. Kress KG (Duitsland)
  • Makita Corporation (Japan)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Stanley Black & Decker, Inc. (VS)
  • Klein Tools, Inc. (VS)
  • ICS Snijgereedschappen, Inc. (VS)
  • Snap-on Incorporated (VS)
  • Hilti Corporation (Schaan, Liechtenstein)
  • Sandvik AG (Zweden)
  • Ingersoll Cutting Tools (VS)
  • FRAISA SA (Zwitserland)
  • KYOCERA Snijgereedschappen Groep (Japan)
  • Asahi Diamond Industrial Co. Ltd. (Japan)
  • J SCHNEEBERGER Maschinen AG (Zwitserland)
  • Vollmer (Duitsland)
  • CERATIZIT Groep (Luxemburg)
  • Koki Co. Ltd. Ltd. (Japan)


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8159

Metalen Snijgereedschappen Markt Drivers :

Toenemende vraag naar metaalsnijgereedschappen vanuit de auto-industrie zal de marktgroei stimuleren

De snelle groei in de auto-industrie zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Bovendien zal de stijging in de productie van lichte voertuigen een snelle behoefte aan nieuwe gelaste auto-onderdelen ontwikkelen, waardoor de vraag naar metaalsnijgereedschappen in de prognoseperiode zal toenemen. Dergelijke gereedschappen zullen een groot deel van de totale markt voor bewerkingsmachines blijven uitmaken.

Beperkingen

Hoge initiële kosten zullen de markt beperken

De hoge initiële kosten in combinatie met de hoge onderhouds- en gebruikskosten kunnen de groei van de wereldwijde markt voor metalen snijgereedschappen tijdens de prognoseperiode belemmeren.

Uitdagingen

Tekort aan geschoold personeel als uitdaging voor de markt

Het tekort aan geschoold personeel voor het bedienen van machines uitgerust met metaal snijgereedschap in combinatie met de stijging van de daglonen kan fungeren als uitdagingen voor de markt tijdens de prognoseperiode.

Kansen

Toenemende toepassing van Industrie 4.0 biedt robuuste kansen

De toenemende vraag naar automatisering in fabrieken zorgt voor een toename in het gebruik van slimme productietechnologieën voor de productontwikkeling en het productieproces. De toename van Industrie 4.0 drijft de vraag naar onderling verbonden machines op die op hun beurt machines stimuleren die bevorderlijk zijn voor voorspellend onderhoud. Hier zullen naar verwachting steeds meer metalen snijgereedschappen worden gebruikt. Daarnaast stimuleert de groeiende vraag vanuit diverse andere sectoren, zoals de verpakkingsindustrie, de bouw en de voedselverwerkende industrie, ook de groei van de markt. Dit biedt robuuste kansen voor de markt in de verwachte periode.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over de markt voor metaal snijgereedschappen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-cutting-tools-market-8159

Markt Segmentatie:

De markt voor metalen snijgereedschappen is onderverdeeld op basis van gereedschapstype, materiaaltype en toepassing.

Per gereedschapstype zullen de massieve ronde gereedschappen de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode, gevolgd door indexeerbare inzetstukken. De indexeerbare beitelplaatjes zijn snel gegroeid door de ontwikkeling in de productiesector en de toepassing van geavanceerde werktuigen voor het ontwerpen van indexeerbare beitelplaatjes, zoals CAM en CAD.

Qua materiaalsoort zal gecementeerd hardmetaal de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de toename in de wereldwijde productie van auto-onderdelen.

Qua toepassing zal het automobielsegment de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren. De ontwikkeling van koolstofvezel en andere vormen van geavanceerde materialen voor de productie van lichtgewicht voertuigen en de ontwikkeling van elektrische voertuigen dragen bij aan de groei van het segment. Daarnaast groeit de auto-industrie snel over de hele wereld. Deze factoren verhogen de vraag naar snijgereedschappen in autotoepassingen.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8159

Regionale analyse:

Noord-Amerika is marktleider in metaal snijgereedschappen

Noord-Amerika zal de markt tijdens de prognoseperiode leiden. De toenemende investeringen in de auto-industrie door de belangrijkste marktspelers, de stijgende vraag naar personenauto’s, de groeiende investeringen in de defensie- en ruimtevaartindustrie en de groeiende vraag naar lichtgewicht personenauto’s dragen bij aan het wereldwijde marktaandeel van metaal snijgereedschappen in de regio.

APAC zal een bewonderenswaardige groei hebben in de markt voor metaal snijgereedschappen

De APAC-regio zal een bewonderenswaardige groei kennen tijdens de prognoseperiode. Groei in de industriële en automobielsector, toename in defensiebudgetten, snelle industrialisatie en uitbreiding van de productie-industrie in China en India dragen bij aan de groei van de wereldwijde markt voor metaal snijgereedschappen in de regio.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportMassage Apparatuur Markt Informatie Per Type, Per Product, Per Eindgebruiker, Per Distributiekanaal En Per Regio-Marktvoorspelling Tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor onafhankelijke ademhalingsapparatuur Informatie per type, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportmelktankkoelsysteem marktinformatie per type, per configuratie, per reiniging, per industriesector en per regio – marktvoorspelling tot 2032

MarktonderzoeksrapportKunststof Extrusie Machine Informatie per machinetype, per procestype, per oplossing, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Laundry Folding Machine Market Research Report Informatie per eindgebruiker, per type en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Metal Cutting Tools Market trends,Metal Cutting Tools Market scope,Metal Cutting Tools Market growth,Metal Cutting Tools Market demands,Metal Cutting Tools Market overview,Metal Cutting Tools Market analysis,Metal Cutting Tools Market insights