header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Volumetrische videomarkt zal naar verwachting een hoge vraag naar productiviteit van de markt vertonen tot 2032

Nov 13, 2023 5:00 PM ET

Volumetrische video marktinzichten:

The Volumetric Video Market Information By Content Delivery, End-User, Volumetric Capture And Region – Forecast till 2032″ onderzoek door Market Research Future (MRFR) stelt dat de markt 19,92 miljard dollar zal bereiken tegen 2032 met een CAGR van 29,10%.

Volumetrische video is een methode die wordt gebruikt om een scène in drie dimensies op te nemen, zoals een voorstelling of plaats. Omgevingen, objecten en levende wezens kunnen volumetrisch worden vastgelegd en getransporteerd naar mobiele apparaten, het web of virtuele werelden om op natuurlijke wijze in drie dimensies te worden geobserveerd. Een persoon of voorwerp kan vanuit elke hoek worden bekeken met volumetrische video, die de persoon of het voorwerp in al zijn ware dimensies vastlegt. Met een volumetrische video kunnen kijkers rondlopen en zich richten op elk deel van het beeld. Ze kunnen in zekere zin als de baas van de video fungeren. Het toenemende aantal platforms dat volumetrische video ondersteunt, heeft ertoe geleid dat meer contentproducenten ermee experimenteren. Volumetrische video is een unieke manier om live evenementen, verhalen en optredens succesvoller vast te leggen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12326

Belangrijkste spelers:

  • 4Dviews
  • 8i
  • Alfabet
  • Kanon
  • De realiteit vastleggen
  • Coretec Groep
  • Dimensie
  • Evercoast
  • Intel
  • IO Industries
  • Mark Roberts Bewegingsbeheersing
  • Meta-platforms
  • Metastage
  • Microsoft
  • Mod Tech Labs
  • Scatter
  • Sony
  • Stereolabs
  • Eenheid Technologieën
  • Verizon Communicatie
  • Vividq,

zijn de belangrijkste leveranciers in de Volumetric Video-markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/volumetric-video-market-12326

Regionale analyse van de volumetrische videomarkt:

In Noord-Amerika is de markt voor volumetrische video het grootst. Noord-Amerika is wereldwijd de grootste markt voor volumetrische video vanwege de hoge omarming van geavanceerde technologieën, grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling, de aanzienlijke aanwezigheid van belangrijke zakelijke spelers en de groeiende vraag naar meeslepende ervaringen bij het spelen van games, sport, evenementen en entertainment.

Volumetrische videomarkt segmentatie:

Op basis van contentlevering wordt de volumetrische videomarkt onderverdeeld in categorieën: zakken, zakjes, dozen, flessen, vaten, dienbladen, borden en schalen en andere. Op basis van de eindgebruikerindustrie zijn de segmenten Sport, Evenementen en entertainment, Medisch, Onderwijs en training, Signage & advertenties en andere van de Volumetrische videomarkt inbegrepen. Hardware, software en diensten zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor volumetrische video op basis van volumetrisch vastleggen.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/12326

Consumenten die op zoek zijn naar nieuwe en interessante contentervaringen hebben deze trend ook overgenomen. Het bouwen van meer volumetrische televisiestudio’s en faciliteiten wordt gestimuleerd door de groeiende trend in het creëren en ontvangen van inhoud binnen de volumetrische video-industrie. Deze apparatuur verbetert het bestaansgevoel van de gebruiker. De introductie van geavanceerde visuele technologie zal naar verwachting leiden tot een stijging van de vraag naar volumetrische video. Er zijn verschillende toepassingen voor dit beeldscherm in de entertainment- en medische sector. Deze innovatie kan dus een gunstig effect hebben op de groei van de volumetrische video-industrie. Door het toenemende aantal studio’s dat wordt gebouwd voor gezondheidszorg, gaming, filmmaken, atletiek en reclame in de projectieperiode, zal de hardware naar verwachting het snelst toenemen in de categorie voor volumetrisch vastleggen.

De behoefte aan 3D- en 360-graden materiaal in de entertainmentindustrie zal naar verwachting de groei van de volumetrische videomarkt in de komende jaren stimuleren. Het gebruik van hologrammen in medische beeldvorming, zodat chirurgen een orgaan in het lichaam 360 graden kunnen onderzoeken, heeft de behoefte aan volumetrische informatie in medische toepassingen vergroot. Bovendien kan het worden gebruikt voor training in medische instellingen en helpt het clinici om lichaamsdelen beter en duidelijker te visualiseren. Deze elementen ondersteunen de expansie van de wereldwijde volumetrische videomarkt. De belangrijkste drijfveren van de markt voor volumetrische video zijn factoren zoals de stijgende vraag naar deze technologie bij de ontwikkeling van medische hologrammen en het gebruik ervan in AR/VR-toepassingen.

Lees meer artikel-

Software Defined Storage-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

ACaaS-marktonderzoeksrapport over toegangscontrole als een service – prognose 2030

Onderzoeksrapport overflexibele displaytechnologie – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor draagbare technologie – prognose 2030

Telecom Power System-marktonderzoeksrapport- Wereldwijde prognose tot 2022

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Volumetric Video Market,Volumetric Video Market Size,Volumetric Video Market Share,Volumetric Video Market Trend,Volumetric Video Market Growth,Volumetric Video Market Outlook