header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) markt zal groeien met een CAGR van 21,7% tegen 2032

Nov 14, 2023 9:00 PM ET

Marktoverzicht:

In 2022 werd de markt voor cloud-native applicatiebeschermingsplatforms (CNAPP’s) geschat op USD 5,60 miljard. De industrie voor cloud-native applicatiebeschermingsplatforms (CNAPP’s) zal zich tussen 2023 en 2032 naar verwachting ontwikkelen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 21,7%, van USD 6,80 miljard in 2023 tot USD 39,9 miljard.

Een cloud-native softwareplatform dat het bewaken, detecteren en reageren op mogelijke cloudbeveiligingsbedreigingen en inbreuken vereenvoudigt, staat bekend als een applicatiebeschermingsplatform. Naarmate meer bedrijven overgaan op DevSecOps, zoeken ze naar manieren om de beveiliging van cloud-native applicaties te garanderen, opdrachten die cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering te beschermen en workflows te optimaliseren. Om de complexiteit te minimaliseren en de activiteiten van DevOps- en DevSecOps-teams te verbeteren, combineert een CNAPP een verscheidenheid aan tools en functionaliteiten in een uniforme softwareoplossing.

Belangrijke bedrijven in de markt voor Cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) zijn onder andere

  • Palo Alto Networks
  • Check Point Software Technologieën
  • Fortinet
  • Trend Micro
  • Cloudflare
  • Akamai
  • Imperva
  • F5 Netwerken
  • Barracuda Netwerken
  • Zscaler
  • Radware
  • Qualys
  • Gen Digital Inc.

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12211

Reikwijdte van het verslag:

Verslag Attribut

Details

Marktgrootte 2023

USD 6,80 miljard

Marktgrootte 2032

39,90 miljard dollar

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

21.7% (2023-2032)

Marktvoorspellingsperiode

2023-2032

Gedurende de gehele levenscyclus van CI/CD-programma’s, van ontwikkeling tot productie, biedt een CNAPP volledige cloud- en applicatiebeveiliging.

Microservices en serverless computing worden vaak gebruikt bij het maken van cloud-native programma’s, waardoor zeer gedistribueerde en dynamische systemen ontstaan. Deze ingewikkelde structuren vereisen het gebruik van gespecialiseerde beveiligingsoplossingen omdat traditionele beveiligingsprotocollen ontoereikend zijn. Als gevolg hiervan is er een toenemende vraag naar CNAPP om auditmoeheid te verminderen door middel van geautomatiseerde beveiligingsmaatregelen voor continue compliance en het monitoren van machtigingen, gegevens en configuraties.

De capaciteit om klanten oplossingen op maat te bieden en criteria zoals prijs, kwaliteit, levertijd en beschikbaarheid zijn enkele van de factoren die de concurrentie in de sector van Cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) aanwakkeren. Daarnaast zijn allianties en samenwerking met andere bedrijven in de sector, zoals Palo Alto Networks, Akamai Technologies, enz. essentieel om concurrerend te blijven in de markt. In de markt voor Cloud-native Application Protection Platforms (CNAPP) komen fusies en overnames ook vaak voor, omdat bedrijven hun bereik willen vergroten.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11670

Sectoriële inzichten

In dit onderzoek is de markt voor Cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) onderverdeeld in twee segmenten: diensten en oplossingen op basis van componenten.

In deze analyse is de markt voor cloud-native applicatiebeschermingsplatforms (CNAPP’s) onderverdeeld in twee segmenten: kleine en grote ondernemingen.

De verticale segmentatie van de markt voor Cloud-native applicatiebeschermingsplatforms (CNAPP’s) in dit rapport omvat detailhandel, BFSI, gezondheidszorg, overheid, IT-& Telecom, productie en andere.

Toegang tot het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-native-application-protection-platform-cnapp-market-12211

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika zijn de regio’s die samen de wereldwijde Cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) vormen.

Binnen de wereldwijde CNAPP-sector (Cloud-native Application Protection Platform) is de Aziatisch-Pacifische markt er een die groeit. Een aantal bedrijven in Azië-Pacific werkt aan digitale transformatie-initiatieven waarbij werklasten en applicaties naar de cloud worden gemigreerd. Daarnaast heeft het gebied te maken met een verscheidenheid aan cyberaanvallen en herstelt het van cyberbedreigingen. Bedrijven zijn begonnen met het creëren van robuuste beveiliging voor hun cloud-native apps om deze bedreigingen te bestrijden.

De markt voor Cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) in Noord-Amerika maakt een groot deel uit van de totale CNAPP-markt. Noord-Amerikaanse organisaties zijn zich bewust van de voordelen van cloud-native beveiligingsoplossingen voor gegevensbescherming en maken in een aanzienlijk tempo gebruik van cloud- en cloud-gebaseerde oplossingen voor applicatiebescherming.

Gerelateerde artikelen:

Cardless ATM Market Research Report – Wereldwijdevoorspelling tot 2032

Video on Demand marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

NFT marktonderzoek wereldwijd voorspeld tot 2032

E-Commerce Platform Marktonderzoek Rapport-Globale prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) Market,Cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) Market Size,Cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) Market Share,Cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) Market Demand,Cloud-native Application Protection Platform (CNAPP) Market Scope,CNAPP Market,CNAPP Market Demand