header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van op intentie gebaseerde netwerken zal tegen 2032 USD 8,4 miljard bereiken met een CAGR van 21,12%.

Nov 14, 2023 10:00 PM ET

Analyse van de markt voor Intent-Based Netwerken

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor op intentie gebaseerde netwerken tegen 2032 een waarde bereiken van USD 8,4 miljard met een CAGR van 21,12%.

Drivers van de markt

Toenemende toepassing in de gezondheidszorg zal de marktgroei stimuleren

De toenemende toepassing van intentienetwerken in de gezondheidszorg zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. IBN speelt een cruciale rol in de technologische revisie van de gezondheidszorg, of het nu gaat om het introduceren van ondenkbare competentie & productiviteit, het bevorderen van procedures of het integreren van digitale technologie. Dit leidt er uiteindelijk toe dat patiënten betere diensten krijgen, omdat het personeel in feite wordt ontlast van meer administratief intensief werk in plaats van het menselijke deel ervan. Dit maakt het patiëntbehandelingsproces dus meer de moeite waard en productiever.

Marktkansen

Technologische vooruitgang biedt robuuste kansen

De opkomst van ML-algoritmen die netwerkautomatisering kunnen bieden, zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. De integratie van ML, cognitive computing en automatisering en het bieden van verbeterde snelheid en automatisering voorspellen veel goeds voor de groei van de markt. Technologische vooruitgang is inderdaad een belangrijke trend die erkenning krijgt in de IBN-markt. Toonaangevende namen in de sector creëren innovatieve technologieën om hun positie binnen de markt te versterken.

Ontvang een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6846

Marktbeperkingen en uitdagingen

Hoge initiële investeringen die de markt beperken

De hoge initiële investering, het gebrek aan kennis onder de verkopers, de complexiteit van de implementatie van & integratie en het gebrek aan standaardisatie kunnen fungeren als marktrestricties tijdens de prognoseperiode.

Daarnaast kan de COVID-19 impact ook de marktgroei belemmeren.

Belangrijkste spelers

Vooraanstaande spelers in de sector die worden genoemd in het rapport over de wereldwijde intentienetwerkmarkt zijn onder andere

  • Cisco Systems Inc. (VS),
  • Apstra Inc. (VS),
  • Veriflow Systems (VS),
  • Huawei Technologies Co. Ltd. (China),
  • Juniper Networks Inc. (VS),
  • Cerium Networks (VS),
  • Pluribus Networks (VS),
  • Forward Networks Inc. (VS),
  • Anuta Networks (VS),
  • Indeni Ltd. (VS),

Markt Segmentatie

De wereldwijde intentienetwerkmarkt is onderverdeeld op basis van componenttype, implementatiemodel, toepassing en vertical.

Per componenttype zal service de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Bij het implementatiemodel zal on-premise de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zal BFSI de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Qua verticale markt zal de gezondheidszorg de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6846

Regionale analyse

Noord-Amerika speerpunt van markt voor op intentie gebaseerde netwerken

Noord-Amerika zal tijdens de prognoseperiode de markt aanvoeren, voornamelijk vanwege de toegenomen investeringen in verschillende geavanceerde technologieën zoals intent-gebaseerde netwerkoplossingen en cloud-gebaseerde diensten om de klantervaring en de bedrijfsactiviteiten te verbeteren. Daarnaast zijn factoren zoals het toenemende gebruik van intentie, de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers, goed gevestigde netwerkinfrastructuur en de uitbreiding van digitale technologieën ook gunstig voor de groei van de markt hier. Verder zijn organisaties in Noord-Amerika, door de vroege invoering van verschillende trendsettende technologieën zoals 5G, AI, cloud en IoT, erop gebrand om netwerktechnologieën te integreren met hun datacenterprocessen. De VS heeft het grootste marktaandeel, gevolgd door Canada.

Meer artikelen lezen-

Europa markt voor batterijbeheersystemen voor elektrische voertuigen

Markt voor vaste brandbestrijdingssystemen FFFS

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Intent-Based Networking Market,Intent-Based Networking Market Size,Intent-Based Networking Market Share