header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor sociale bedrijfsinformatie zal tegen 2032 71,5 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 14,30%.

Nov 14, 2023 7:00 PM ET

Social Business Intelligence-markt verwacht opmerkelijke groei door toenemende adoptie door bedrijfsorganisaties

Marktanalyse

Volgens het laatste rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor sociale bedrijfsinformatie tegen 2032 een waarde bereiken van USD 71,5 miljard met een CAGR van 14,30%.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers die in het rapport over Social Business Intelligence worden genoemd, zijn onder andere,

  • Acquia Inc.
  • Adobe Inc.
  • Alphabet Inc.
  • Emplifi Inc.
  • GoodData Corp.
  • Hewlett Packard Enterprise Co.
  • International Business Machines Corp.
  • Ipsos Group S A, Maritz Holdings Inc.
  • Microsoft Corp.
  • NetBase Solutions Inc,
  • Oracle Corp.
  • Piano Software Inc.
  • Qualtrics International Inc.
  • Salesforce Inc.
  • SAP SE
  • SAS Institute Inc.
  • Sprout Social Inc.
  • Vista Equity Partners Management LLC.

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11962

Marktbereik:

Verslagkenmerk

Details

Marktomvang 2022

USD 21,5 miljard

Marktgrootte 2023

24,5 miljard dollar

Marktgrootte 2032

71,5 miljard USD

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

14.30% (2023-2032)


Segmentatie van de markt

De wereldwijde social business intelligence-markt is onderverdeeld op basis van vertical, bedrijfsfunctie, organisatiegrootte, inzetmodus en component.

Per component zullen oplossingen de markt aanvoeren in de prognoseperiode.

Op basis van inzetmodus zal cloud de markt domineren in de prognoseperiode.

Op basis van organisatiegrootte zullen grote ondernemingen de markt aanvoeren in de voorspellingsperiode.

Op basis van bedrijfsfunctie zal financiën de markt stimuleren in de voorspellingsperiode.

Op verticale basis zal BFSI de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Drivers

Groeiend gebruik van cloudgebaseerde technologieën om de marktgroei te stimuleren

Het toenemende gebruik van cloud-gebaseerde technologieën in bedrijven zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. Business intelligence speelt een belangrijke rol in de big data-analysetools die cloudgebaseerd zijn. Het gebruik van cloudservices op de sociale mediaplatforms heeft onnoemelijke voordelen, zoals een vergoeding voor het servicemodel en lage infrastructuurkosten. Organisaties als Oracle Corporation, IBM Corporation en Microsoft Corporation maken bijvoorbeeld gebruik van private en publieke cloudplatforms om hun zakelijke workloads om te schakelen. De inzet in de cloud stelt een onderneming in staat BI-applicaties te beheren door de BI-infrastructuur uit te besteden. Dit helpt de organisatie om de productiviteit te verhogen, de bedrijfskosten te verlagen en de implementatietijd te optimaliseren.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11962

Kansen

Toenemende adoptie door bedrijfsorganisaties biedt robuuste kansen

De toenemende adoptie van sociale business intelligence door verschillende organisaties zal robuuste kansen bieden voor de sociale business intelligence markt in de prognoseperiode. Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen het gebruiken om hun doelmarkt te begrijpen, hun klantenservice te verbeteren en een voorsprong op de concurrentie te krijgen. Grote ondernemingen maken daarentegen gebruik van sociale BI voor het analyseren van klantsentiment, merkmonitoring en campagnebeheer. Overheidsorganisaties profiteren ook van sociale BI via het volgen van trends, het verbeteren van besluitvormingsprocessen en het monitoren van de publieke opinie.

Daarnaast heeft het toenemende gebruik van cloud computing als gevolg van WFH-trends tijdens de COVID-19-epidemie ook een positieve invloed op de marktgroei.

Beperkingen en uitdagingen

Inbreuken op de beveiliging die de markt zullen beperken

Inbreuken op de beveiliging, zorgen over de privacy en een beperkt aantal gekwalificeerde specialisten kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/social-business-intelligence-bi-market-11962

Regionale analyse

Noord-Amerika beheerst de markt voor sociale bedrijfsinformatie

Noord-Amerika zal de markt beheersen in de voorspellingsperiode omdat het een enorme prioriteit geeft aan technische innovatie. De regio is de thuisbasis van verschillende toonaangevende leveranciers van BI-oplossingen, toenemend gebruik door BFSI en telecommunicatie, toenemende digitalisering in de VS, toenemend gebruik in kleine organisaties en toenemend gebruik van cloud-systemen dragen bij aan de groei van de markt hier. De VS heeft het grootste marktaandeel, gevolgd door Canada.

Gerelateerde artikelen:

Global Enterprise Key Management Market Research Report- Forecast 2030

Onderzoeksrapportover de markt voor datacolocatie – Wereldwijde prognose 2032

Enterprise Data Management-marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme ticketuitgifte – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Social Business Intelligence Market,Global Social Business Intelligence Market,Social Business Intelligence Market 2032,Social Business Intelligence Market Size,Social Business Intelligence Market Growth,Social Business Intelligence Market Demand,Social Business Intelligence Market Scope