header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De meubelmarkt wordt gedreven door een snel evoluerende infrastructuurontwikkeling met een gezonde CAGR van 3,2% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Nov 14, 2023 9:00 AM ET

Inzicht in meubelmarkt

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde meubelmarkt naar verwachting een CAGR van 3,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 886,68 miljard in 2030.

De meubelmarkt verwijst naar de industrie die meubels produceert en verkoopt, met inbegrip van artikelen zoals stoelen, tafels, sofa’s, bedden en kasten. De markt omvat zowel residentieel als commercieel meubilair, waarbij residentieel meubilair wordt gebruikt in woningen en commercieel meubilair op werkplekken, in hotels en andere openbare ruimten.

Furniture Market

COVID-19 heeft een grote invloed gehad op de meubelmarkt. Door lockdowns en andere beperkingen brengen mensen meer tijd thuis door, wat leidt tot een grotere vraag naar woninginrichting. Tegelijkertijd hebben verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens geleid tot vertragingen in de levering van meubilair en tot hogere prijzen voor sommige materialen.

De snel groeiende bouwsector is de belangrijkste drijvende kracht achter de wereldwijde meubelmarkt. In de huidige en toekomstige projectiejaren zal deze sector de expansie van de meubelmarkt moeiteloos versnellen. Dit komt doordat slimme stadsinitiatieven worden onderworpen aan een snelle investeringsstrategie.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7625

Als gevolg hiervan zal de vraag naar residentiële en commerciële ruimtes snel toenemen. De industrie zal groeien als gevolg van de jaren die momenteel worden voorspeld. Bovendien wordt verwacht dat de bron van discretionair geld de marktexpansie in de nabije toekomst zal aanwakkeren.

Regionale analyse

In termen van regionale analyse verschilt de meubelmarkt aanzienlijk per regio. Noord-Amerika en Europa zijn beide belangrijke meubelmarkten, met een sterke focus op designstukken van hoge kwaliteit. In Azië is de meubelproductie geconcentreerd in landen als China en Vietnam, waar de arbeidskosten lager zijn. Het Midden-Oosten en Afrika zijn opkomende meubelmarkten, met een groeiende vraag naar zowel residentieel als commercieel meubilair. Latijns-Amerika is ook een belangrijke markt, met een sterke vraag naar middenklasse meubilair.

Marktsegmentatie

De wereldwijde meubelmarkt is onderverdeeld in type, categorie, materiaal en eindgebruiker.

Op basis van meubeltype: stoelen, sofa’s, tafels, bedden en andere.

Op basis van categorie: Kant-en-klaar (RTA) en Niet-Ready to Assemble (Non-RTA).

Op basisvan materiaal: hout, metaal, glas, kunststof en andere.

Gebaseerd op eindgebruikers: residentieel en commercieel.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/furniture-market-7625

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn IKEA Group HNI Corporation Ashely Furniture Industries Inc, Herman Miller, Inc. Dorel Industries Inc. Godrej & Boyce Mfg. Co. Ltd. Steelcase Inc. Sauder Woodworking Co Dunn’s Furniture Kimball International, Inc.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Plastic Tableware Market Research Report Information Per Type (Borden, Schalen, Bestek, Bekers & Glazen en Andere), Distributiekanaal (Store-Based {Supermarkten & Hypermarkten, Convenience Stores en Andere} en Non-Store-Based) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Wireless Phone Chargers Market Research Report Informatie per technologie (radiofrequentie, magnetische inductie, magnetische resonantie en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Furniture Market,Furniture Market Size,Furniture Market Share,Furniture Market Trends,Furniture Market Research,Furniture Market Report,Furniture Market Growth,Furniture Market Analysis