header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor biomateriaal voor wondverband zal tegen 2032 USD 8,76 miljard bedragen met een CAGR van 5,36% Rapport van Market Research Future

Nov 14, 2023 2:20 PM ET

Biomaterial Wound Dressing Market Research Report Information per type (hydrogel, alginaatverband, hydrocolloïdverband, huidsubstituten en andere), per toepassing (brandwonden, decubitus, chirurgische wonden, snij- en snijwonden, huidtransplantaten en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, ambulante chirurgische centra en thuiszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, de rest van de wereld)-voorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor biomateriaal wondverband van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 5,36% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 8,76 miljard vertegenwoordigen.

De groei in de markt wordt gestimuleerd door factoren als het toenemende aantal chronische wonden zoals diabetische en veneuze zweren en decubitus, het stijgende aantal medische ingrepen zoals cosmetische en orthopedische procedures, en de groeiende vraag naar nieuwe wondverbandmaterialen in zorginstellingen en thuis. Uit recent onderzoek is gebleken dat meer dan 70% van de mensen met diabetes in geïndustrialiseerde landen, waaronder de Verenigde Staten, ooit in hun leven te maken krijgt met de symptomen van diabetische voetzweren. Hierdoor zijn hydrogels, foam en alginaten, naast andere geavanceerde wondbedekkingsmaterialen, steeds gewilder geworden.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11621

Technologische vooruitgang, een vergrijzende bevolking, de prevalentie van chronische wonden en andere gezondheidsproblemen en de beperkingen van traditionele wondgenezingsmethoden zijn allemaal factoren die de groei van de markt voor biomateriaal wondverband stimuleren. De groei in de markt zal naar verwachting ook worden gestimuleerd door de groei van volksgezondheidsinitiatieven gericht op wondbehandeling. Tijdens de verwachte periode zal de markt naar verwachting stijgen door de toenemende prevalentie van diabetici in Noord-Amerika, die meer kans hebben op het ontwikkelen van voetzweren.

Segmentatie

De markt voor biomateriaal wondverband is gesegmenteerd op basis van toepassing, waaronder brandwonden, decubitus, chirurgische wonden, rijtwonden en snijwonden, huidtransplantaties en andere.

De marktsegmentatie van biomateriaal wondverband is gebaseerd op de eindgebruiker, waaronder ziekenhuizen, klinieken, ambulante chirurgische centra en thuiszorginstellingen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: Smith & Nephew (VK), B. Braun Melsungen AG (Duitsland), 3M (VS), Mölnlycke Health Care (Zweden), Acelity (VS), ConvaTec, Inc (VK), Coloplast Corp (Denemarken), Derma Sciences, Inc (VS), Cardinal Health (VS) en Medtronic (Ierland).

Regionale analyse

In 2022 was de markt voor biomateriaal wondverband in Noord-Amerika het meest waard. Dit komt door de groeiende oudere bevolking, hogere inkomsten en hogere ziekenhuiskosten in verband met de behandeling van chronische en ernstige wonden. Daarnaast wordt de industrie gestimuleerd door een toenemend bewustzijn van de gezondheidszorg en, in bepaalde landen, meer genereuze terugbetalingswetten.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over Biomateriaal Wondverband: https://www.marketresearchfuture.com/reports/biomaterial-wound-dressing-market-11621

Door factoren zoals een vergrijzende bevolking, een toenemend bewustzijn van patiënten en een verbeterde gezondheidszorginfrastructuur is Europa klaar om de op één na grootste markt voor biomateriaal wondverband te worden. Voorspeld wordt dat de markt voor biomateriaal wondverband de komende jaren het snelst zal groeien in de Europese Unie, waarbij Duitsland het grootste marktaandeel heeft.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor biomateriaal wondverband naar verwachting het snelst groeien in Azië-Pacific. Redenen hiervoor zijn onder andere een omvangrijke bevolking, vooruitgang in de regelgeving voor vergoedingen in de gezondheidszorg en stijgende medische uitgaven. Bovendien zal de markt voor biomateriaal wondverband zich naar verwachting het snelst ontwikkelen in India, terwijl China naar verwachting het grootste marktaandeel zal hebben.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

OnderzoeksrapportHormone Replacement Therapy Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportBiotechnology and Pharmaceutical Services Outsources-markt tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor medische lasers voorspeld voor 2032

Onderzoeksrapport over deesthetische lasermarkt tot 2032

Dental Services Organization Marktonderzoeksrapport Prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Biomaterial Wound Dressing Market,Biomaterial Wound Dressing Market Size,Biomaterial Wound Dressing Market Share,Biomaterial Wound Dressing Market Trends,Biomaterial Wound Dressing Market Growth