header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dieptesensorenmarkt zal tegen 2032 USD 13,96 miljard bereiken met een CAGR van 11,60%

Nov 14, 2023 11:00 PM ET

Dieptedetectie marktanalyse

De wereldwijde markt voor dieptesensoren zal 13,96 miljard USD bereiken met een CAGR van 11,60% tegen 2032, volgens het laatste rapport van Market Research Future.

Drivers

Groeiende behoefte aan dieptesensoren in AR om de marktgroei te stimuleren

De groeiende behoefte aan dieptesensoren in AR zal de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. Dit komt door het verlangen naar realistische en meeslepende ervaringen. Dieptesensoren spelen een cruciale rol in AR door apparaten in staat te stellen de omgeving waar te nemen & en de virtuele inhoud nauwkeurig te overlappen met de echte wereld.

Kansen

Groeiend gebruik in consumentenelektronica biedt grote kansen

De groeiende toepassing van dieptedetectie in consumentenelektronica biedt lucratieve kansen voor de markt voor dieptedetectie in de voorspellingsperiode vanwege de groeiende behoefte aan toepassingen zoals scannen, AR-VR, gebarenbesturing en gezichtsherkenning. Toepassingen voor dieptedetectie zoals infrastructuur 3D-model & navigatie, gaming en AR-VR gaming hebben voornamelijk omgevingsscanning of 3D-scanning nodig. Om aan de behoeften van dergelijke toepassingen te voldoen, is de behoefte aan dieptedetectie toegenomen.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten beperken de markt

De hoge kosten van dieptedetectie en het hoge energieverbruik kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6951

Belangrijkste spelers

De belangrijkste marktspelers die in het rapport over de wereldwijde dieptedetectiemarkt worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Texas Instruments (VS),
  • Intel (VS),
  • Qualcomm (VS),
  • Stereolabs (VS),
  • Infineon Technologies (Duitsland),
  • Creative Technology (Singapore),
  • pmdtechnologies AG (Duitsland),
  • Nerian Vision Technologies (Duitsland),
  • Melexis (België),
  • Tower Semiconductor (Israël),
  • Vrmagic Holding AG (Duitsland),
  • Occipital (VS),
  • Sunny Optical Technology (China),
  • PrimeSense (Israël),
  • ASUSTeK Computer (Taiwan), en
  • LIPS Corporation (Taiwan).

Marktsegmentatie

De wereldwijde dieptedetectiemarkt is onderverdeeld op basis van vertical, type, technologie en component.

In de voorspellingsperiode zullen sensoren de markt aanvoeren.

Qua technologie zal de time-of-flight-technologie de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per type zal actieve dieptedetectie de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Qua verticale markt zal de automobielsector de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

COVID-19 Analyse

De COVID-19-epidemie had een negatieve impact op de dieptedetectiemarkt. De uitbraak heeft de wereldwijde toeleveringsketens verstoord en de consumentenbestedingen in de meeste sectoren, waaronder elektronica, beïnvloed, wat de marktgroei heeft beïnvloed.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6951

Regionale analyse

APAC naar markt voor dieptesensoren

De APAC-regio zal de markt voor dieptedetectie aanvoeren tijdens de prognoseperiode vanwege de enorme behoefte aan 3D-dieptesensoren, vooral bij consumenten van IoT-toepassingen en elektronische gadgets zoals headsets, tablets, pc’s, laptops en smartphones. De markt in China had het grootste aandeel, terwijl die in India het snelst groeide. Daarnaast draagt de bloeiende elektronica-industrie ook bij aan de groei van de markt.

Europa kent een bewonderenswaardige groei in de dieptedetectiemarkt

Europa zal een bewonderenswaardige groei hebben in de dieptedetectiemarkt in de prognoseperiode vanwege het stijgende besteedbare inkomen & en de toenemende penetratie van smartphones. Duitsland heeft het grootste marktaandeel, terwijl het Verenigd Koninkrijk het snelst groeit.

Lees meer artikelen-

Markt voor geluidsherkenning

Biometrische sensormarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Depth Sensing Market,Depth Sensing Market Size,Depth Sensing Market Share,Depth Sensing Market Growth