header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktvooruitzichten van medische wegwerpsensoren, belangrijkste financiële gegevens, gesegmenteerde inkomsten en geografische inkomsten tot 2032

Nov 14, 2023 2:10 PM ET

Marktoverzicht

De markt voor medische wegwerpsensoren zal naar verwachting stijgen van USD 10,9 miljard in 2023 tot USD 43,6 miljard in 2032, met een CAGR van 18,90% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Analyse van de concurrentie

De marktspelers zijn SSI Electronics, ACE Medical Devices, Sensirion AG Zwitserland, Smiths Medical, Koninklijke Phillips NV, GE Healthcare, Analog Devices Inc, Honeywell International Inc, TE Connectivity, Medtronic, NXP Semiconductor.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12358

Marktdynamiek

De groei van de markt voor medische wegwerpsensoren wordt gestimuleerd door de toename van chronische ziekten en de behoefte aan 24-uurs bewaking van patiënten. De prevalentie van chronische ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten, ademhalingsproblemen en hypertensie is wereldwijd dramatisch toegenomen. Om deze ziekten goed te kunnen behandelen en beheersen, is het vaak noodzakelijk om vitale functies en biomarkers continu te monitoren.

Ouderen lopen een groter risico op het ontwikkelen van chronische ziekten en leeftijdgerelateerde gezondheidsproblemen. Er is een groeiende behoefte aan medische sensoren die realtime gegevens kunnen leveren om de gezondheid van de ouder wordende bevolking te volgen en eventuele afwijkingen zo snel mogelijk op te sporen.

Dankzij de technologische vooruitgang kunnen artsen en verpleegkundigen nu de vitale functies en andere gezondheidsfactoren van hun patiënten in de gaten houden, zelfs als ze er zelf niet zijn. Voor patiënten met chronische ziekten die thuis willen blijven wonen, spelen medische wegwerpsensoren een belangrijke rol bij het op afstand monitoren. Het belang van preventieve geneeskunde en het vroegtijdig opsporen van ziekten neemt toe. Een manier om gezondheidsproblemen snel en effectief op te sporen met behulp van wegwerpsensoren is het monitoren van vitale functies.

Naarmate de sensortechnologie zich verder ontwikkelt, komen er nauwkeurigere, betrouwbaardere en redelijk geprijsde medische wegwerpsensoren beschikbaar. Deze ontwikkelingen vergemakkelijken het continue monitoren van patiënten door medisch personeel. Fitnesstrackers en smartwatches zijn slechts twee voorbeelden van de explosieve toename in populariteit van draagbare gezondheidsgadgets. Wegwerpsensoren worden in veel van deze gadgets gebruikt om vitale functies zoals hartslag, bloeddruk en glucoseniveaus te volgen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde segmentatie van de markt voor medische wegwerpsensoren op basis van type omvat stripsensoren, draagbare sensoren, implanteerbare sensoren, invasieve sensoren en sensoren die kunnen worden opgenomen.

De segmentatie van de wereldwijde markt voor medische wegwerpsensoren op basis van product omvat biosensoren, druksensoren, versnellingsmeters, temperatuursensoren, beeldsensoren en andere.

De segmentatie van de wereldwijde markt voor medische wegwerpsensoren op basis van toepassing omvat diagnostische, therapeutische en patiëntmonitoring.

Uitgebreid marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over medische wegwerpsensoren: https://www.marketresearchfuture.com/reports/disposable-medical-sensors-market-12358

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor medische wegwerpsensoren is de grootste vanwege het superieure gezondheidszorgsysteem van de regio. Bedrijven en academische instellingen in dit gebied lopen voorop in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van gezondheidszorgtechnologie, waardoor dit een uitstekende locatie is voor de ontwikkeling van innovatieve sensortechnologieën. De regio heeft ook een grote oudere bevolking, een hoge frequentie van chronische ziekten en hoge kosten voor gezondheidszorg.

Als gevolg van de grote en vergrijzende bevolking, strenge wettelijke eisen en de bevordering van preventieve gezondheidszorg en vroegtijdige diagnose door de overheid en gezondheidszorgorganisaties, genereert de Europese markt voor medische wegwerpsensoren wereldwijd de op één na hoogste omzet. Daarnaast genereerde de Duitse markt voor medische wegwerpsensoren de meeste inkomsten, terwijl de Britse markt het snelst groeide in Europa.

De markt voor medische wegwerpsensoren in Azië en de Pacific zal naar verwachting snel groeien tussen 2023 en 2032, met een CAGR van meer dan 30%. Dit komt door de grote bestaande geriatrische bevolking en de stijgende kosten van de gezondheidszorg in het algemeen. Daarnaast nam de markt voor medische wegwerpsensoren in China het grootste deel van de totale markt voor zijn rekening, terwijl de markt voor medische wegwerpsensoren in India de grootste groei doormaakte in Azië en de Stille Oceaan.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Desalting and Buffer Exchange Market Research Report by Technique (Filtration, Chromatography, Others), Product (Kit, Cassettes, Filter Plates, Spin Columns, Others), Application (Bioprocess applications, Diagnostic applications, and Others), and Region-Forecast till 2032

Muscle Stimulator Market Research Report Information per product (transcutane, elektrische zenuwstimulator, modus wisselstroom, neuromusculaire elektrische stimulatie en interferentiële stroom), per toepassing (pijnbestrijding, neurologische & bewegingsstoornissen en musculoskeletale aandoeningen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Artificial Insemination Market Research Report Information Per Type (Intra-uterien, Intracervicaal en Intratubaal), Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Vruchtbaarheidscentra en Thuis) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Prognose tot 2032.

Vasculaire Stents Market Research Report Information by Type [Coronaire Stents, Perifere Stents (halsslagaderstents, nierslagaderstents, femorale slagaderstents, liesslagaderstents en andere) en Evar Stent Grafts (abdominale aneurysmestents en thoracale aneurysmestents)], Materiaal [Metalen Stents (Platina Chroom, Kobalt-Chroom, Nikkel-Titanium en Roestvrij Staal), Keramische Stents en Polymeren Stents], Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Hartcentra en Ambulante Chirurgische Centra) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Azië-Pacific).

Hepatitis C Diagnose en Behandeling Marktomvang, Trends en Groeianalyse per Diagnose (Leverfunctietests, Leverbiopsie, Bloedonderzoek en andere), Behandeling (Antivirale Medicatie, Immuno-Modulatoren, Levertransplantatie en andere), Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Diagnostische Centra en andere) en Regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten, Afrika) – Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapportmedische hulpmiddelen markt informatie per type apparaat (hartbewaking, diagnostiek en medicijnafgifte), per therapeutische toepassing (gastro-intestinale chirurgie, algemene chirurgie en diagnostische beeldvorming), per eindgebruiker (ziekenhuizen & en diagnostische centra & onderzoekslaboratorium) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Disposable Medical Sensors Market,Disposable Medical Sensors Industry,Disposable Medical Sensors Market Size,Disposable Medical Sensors Market Share,Disposable Medical Sensors Market Trend,Disposable Medical Sensors Market Growth